Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.056
- 11.817
- 1.993
Sen varya sen neyse bişey demiyorum gol senindir ''ADAM''.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan'ı severim de elinde Chedjou-Denayer-Semih gibi atletik stoperler varken ancak dördüncü tercih olması lazım
Hakan 4. Tercih ise şu özverisi ve katkısıyla,futbol izlemeyelim renkdashHakan'ı severim de elinde Chedjou-Denayer-Semih gibi atletik stoperler varken ancak dördüncü tercih olması lazım
Hakan 4. Tercih ise şu özverisi ve katkısıyla,futbol izlemeyelim renkdash
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Recebim şafak mi kaldi güneş dogali 2 ay olduşafak kac
Recebim şafak mi kaldi güneş dogali 2 ay oldu
Şükrü mizahi acil birakmalisin
Ekli dosyayı görüntüle 15341
Hakan 4. Tercih ise şu özverisi ve katkısıyla,futbol izlemeyelim renkdash
Ya ben adamın performansına birşey demiyorum ki? Ayrıca karakterine, profesyonelliğine çok saygı duyduğum bir adam Hakan ama yaşı belli, fiziki kapasitesi belli bu adamın.. Son 2 seneye kadar sol bek oynamış bir adam bu, bence baştan stoper oynamalıydı orası ayrı mesele.. Bugün avrupada Bayern,Chelsea, Barcelona gibi takımlara karşı oynasak Hakan Balta'nın stoper oynaması mı içinizi rahat ettirir, yoksa elindeki hızlı atletik stoperlerlerin oynaması mı? Eğer Hakan yeterli diyorsak o zaman hiç Hamza'yı eleştirmeyelim bundan sonra stoper Denayer'i sağ bek oynatıyor diye..Elimizde Chedjou-Denayer gibi efsane olabilecek 2 tane stoper var, ama Hakan formda diye bu ikiliyi göremicez bir süre.. Günlük yaşamaya devam edelim o zaman