#22 Hakan Balta

Ben de bu konuda iyiyimdir. Halısaha maçlarından sonra direğe isabet ettirme turnuvası yapardık biz de :)

sinanguemues18
Buz adamı yenmeye kalktık, hezimete uğradık ??? Tebrikler, @hbalta22 ✌?️ Beim nächsten mal gewinne aber ich??? Glückwunsch Hakan abi @hbalta22 ✌?️ #crossbarchallenge #teamsg18

13696959_835184889945813_1809463087_n.jpg

Geri geldi golu yedirdi yine arkadas boyle cop adamlarla oynayip basari bekliyoruz bizde az mal degiliz

tapatalk

Golde hatası yoktu.Zaten dokunmasa arkasındaki adam topa vuracaktı.

hatası yokmu dokunmasa arkasındaki adam mı vuracaktı?

Ulan bu adam zaten hiçbir topa müdahale edemeyen ettiği toplarıda ya sektiren yada zor bela dokunabildiği için kontrolsüzce kendi kalesine nişanlayan malın teki bu sadece bu maç için değilki her maç için böyle 2 yıldır söylüyoruz galatasaray defansının kanseridir hakan ve semih bunlardan arınıp 10 maça 2 tane paf stoperle çıksan hata yapma olasılıkları daha az olur.

Her maçta yanındaki stoperin gölgesinde oynuyor bu maçta chedin arkasında sarkık oynuyor daha tek topa müdahale etmedi geçen topta gol oldu zaten.

Ched her topa giriyor çok sıçıyor görünüyor bu hiç topa girmeden gelen ilk topta direk sıçıyor bu kadar toptan rakipten uzak oynamasına rağmen yinede sıçıyor.

Hakan baltayı severim ama bu sene yokları oynayacağı hazırlık aşamasından belli

o pozisyon zaten goldü diyenlere gelsin resmen üzerine gelen topu beceriksizliğinden kendi kalesine atıyor topa yatma vs. yok gayet rahat ve üzerine gelen bir top.

dbm1Qp.jpg

yahu arkadaş bu adamın bir hatayı zaten kapattığını görmedik ki.Ayrıca o pozisyonda top rahatlıkla çıkardı resmen yetersizliğinden adam gibi müdahale yapamadı

Sen herhalde Hep Hakan'ın kmtü oynadığı maçlara denk gelmişsin.Hakan ile Serdar şu an Türkiye'deki en kaliteli 2 stoperdir.
Şampiyonluk Alameti: Hakan Kadir Balta - YouTube

Yok müdahale edemeyen ayak kaldıramayan vs demişsin ama bu adamın ben bir çok kritik topu kestiğini biliyorum.Türkiye'nin bu seneki 1 maçında da çizgiden topu çıkarıp gruptan çıkmak adına önemli 1 puan getirmişti.Adamın Karpaty maçıdnaki hatasına sövüyonuz hala.

Edit: Yan da o maç da çıktı 2.22'de
Turkiye 1-1 Letonya mac ozeti / Euro 216 (3.9.215) - YouTube

Bu adamın bu şekilde bir çok kritik müdahalesi var.Yer alma konusunda dünyanın 1. sınıf stoperlerinin bilgisine sahip.Bu adam biraz çevik olsaydı zaten Ramos ayarında bi şey olurdu herhalde.Ayaklar düzgün pozisyon alma iyi saha içi oyun görüşü oyun kurma vs çoğu özelliği iyi ama hız ve çeviklikte büyük sıkıntısı var.

Son düzenleme:
Sen herhalde Hep Hakan'ın kmtü oynadığı maçlara denk gelmişsin.Hakan ile Serdar şu an Türkiye'deki en kaliteli 2 stoperdir.

Yok müdahale edemeyen ayak kaldıramayan vs demişsin ama bu adamın ben bir çok kritik topu kestiğini biliyorum.Türkiye'nin bu seneki 1 maçında da çizgiden topu çıkarıp gruptan çıkmak adına önemli 1 puan getirmişti.Adamın Karpaty maçıdnaki hatasına sövüyonuz hala.

haklısında reis paylaştığın pozisyon 2011 2012 sezonuydu nerden baksan 4 sene 5 sene geçmiş.ayağını kaldıramaması müdahale edememesi çok doğal değilmi artık. ne bileyim beklentinin üstünde bile oynadı hakan son yıllarda. ihtiyac olduğunda kullanılsın ok ama as stoper olarak güvenilmemeli.

chedjou beter bu ondan beter.
serdarin yanina stoper lazim.
birde medyada neymis efendim büsürü stoper var niye stoper aliniyormus.
herseyi iyi biliyorsunuz ya.
demekki riekerink gercekten futboldan anliyor helal olsun.

Hayır abi Dzemali hata yapınca 2 antrenmana çıktı geldi oynadı diyorsunuz ama iş hakan'a gelince aouwww. Abi adam da tatilden yeni geldi 2 antrenman yaptı biraz sağ duyu lütfen.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baltayı fazla abartıyorsunuz yaw alternatif stoper sonuçta bizde hep böyle oyuncular olmuştur emre aşık,gökhan zan. bence bizim eleştirmemiz gereken as stoperlerin kepazlığı misal chedju.

Edit: Yan da o maç da çıktı 2.22'de
Turkiye 1-1 Letonya mac ozeti / Euro 216 (3.9.215) - YouTube

Bu adamın bu şekilde bir çok kritik müdahalesi var.Yer alma konusunda dünyanın 1. sınıf stoperlerinin bilgisine sahip.Bu adam biraz çevik olsaydı zaten Ramos ayarında bi şey olurdu herhalde.Ayaklar düzgün pozisyon alma iyi saha içi oyun görüşü oyun kurma vs çoğu özelliği iyi ama hız ve çeviklikte büyük sıkıntısı var.

yahu kardeş sen ne gösteriyorsun hepsini anımsıyoruz o pozisyonların topu çizgiden çıkartıyor dediğin pozisyonda zaten kendisi hata yapıyor onu telafi ediyor telafi edemediği hataları ne olacak her maç düzenli olarak ya üstünden rakibine topa kafa vurdurur ya rakibini kaçırır yada yanından geçen topa müdahale edemez her maç kesin ama kesin 1 hatası var dünkü maçtada bir hatasında gol yedirdi bir pozisyondada yine pozisyon alma hatası yaptı allahtan rakip tecrübesiz.

Bu adamın kalkıp gol attığı videoları koymak zaten çelişki biz defansif meziyetlerini konuşuyoruz 2 sezonda bir çizgiden top çıkardı diye her maç yapılan hatalar göz ardı edilmez.

yahu kardeş sen ne gösteriyorsun hepsini anımsıyoruz o pozisyonların topu çizgiden çıkartıyor dediğin pozisyonda zaten kendisi hata yapıyor onu telafi ediyor telafi edemediği hataları ne olacak her maç düzenli olarak ya üstünden rakibine topa kafa vurdurur ya rakibini kaçırır yada yanından geçen topa müdahale edemez her maç kesin ama kesin 1 hatası var dünkü maçtada bir hatasında gol yedirdi bir pozisyondada yine pozisyon alma hatası yaptı allahtan rakip tecrübesiz.

Bu adamın kalkıp gol attığı videoları koymak zaten çelişki biz defansif meziyetlerini konuşuyoruz 2 sezonda bir çizgiden top çıkardı diye her maç yapılan hatalar göz ardı edilmez.
Futbol hatalar oyunudur.Hangi oyuncu kusursuz oynuyor?Ramos,Silva gibi adamlar bile her maçta 1 hatası vardır.90 dakika 0 hatayla ancak robot oynayabilir.

Futbol hatalar oyunudur.Hangi oyuncu kusursuz oynuyor?Ramos,Silva gibi adamlar bile her maçta 1 hatası vardır.90 dakika 0 hatayla ancak robot oynayabilir.

Ohooooo sen iyice şaşırdın adamı savunacağım diye ramosda silvada hata yapıyor her maçta hatası var diyorsun bir kere bu tamamen yanlış o adamlar 10 maçta 1 sıçar senin hakan balta 10 maçın 9 unda sıçar.

Dediğin gibi bir istatistik olsa ben hakanın her maç hata yaptığını söylüyorum sende silva ve ramosda yapıyor diyorsun bu üçüde aynı kalitede o zaman bunu böylemi kabul edelim?

Ohooooo sen iyice şaşırdın adamı savunacağım diye ramosda silvada hata yapıyor her maçta hatası var diyorsun bir kere bu tamamen yanlış o adamlar 10 maçta 1 sıçar senin hakan balta 10 maçın 9 unda sıçar.

Dediğin gibi bir istatistik olsa ben hakanın her maç hata yaptığını söylüyorum sende silva ve ramosda yapıyor diyorsun bu üçüde aynı kalitede o zaman bunu böylemi kabul edelim?

Real Madrid seviyesi ile bizim seviyemiz aynı mı :red: Biz de her sene CL'de final hedefiyle oynasak tamam Balta çok yetersiz kalır.Ama senin etin belli budun belli.Hakan bizim hedeflerimizde çok rahat götürebilecek oyuncu.Bu adam Real Madrid için Ramos neyse Galatasaray için de odur.Yani kategorileri eşitlersek.Anladın sanırım demek istediğimi.
Sonuç olarak Serdar Aziz+Hakan Balta ŞU ANDA kağıt üzerinde Türkiyenin en iyi 2 stoperi olarak duruyor.Sanırım buna kimsenin itirazı yok.Fblisinin de BJKlinin de.He sen diyorsan benim hedefim CL finali falan o zaman olmaz.Ama CL'den gruptan çıkmaksa amacın o zaman yeterlidir bu 2lisi.

Real Madrid seviyesi ile bizim seviyemiz aynı mı :red: Biz de her sene CL'de final hedefiyle oynasak tamam Balta çok yetersiz kalır.Ama senin etin belli budun belli.Hakan bizim hedeflerimizde çok rahat götürebilecek oyuncu.Bu adam Real Madrid için Ramos neyse Galatasaray için de odur.Yani kategorileri eşitlersek.Anladın sanırım demek istediğimi.
Sonuç olarak Serdar Aziz+Hakan Balta ŞU ANDA kağıt üzerinde Türkiyenin en iyi 2 stoperi olarak duruyor.Sanırım buna kimsenin itirazı yok.Fblisinin de BJKlinin de.He sen diyorsan benim hedefim CL finali falan o zaman olmaz.Ama CL'den gruptan çıkmaksa amacın o zaman yeterlidir bu 2lisi.

Yahu bırak cl gruptan çıkma hedefini playoff hedefinde bile yeterli değil gruplardan çıkmak için son 2 senedir cl de toplamda kaç gol yediğimize bir bakmanı öneririm sana.

Geri
Üst Alt