#22 Hakan Balta

Mahallede bi ablamız vardı, "cool" kelimesini çok kullanırdı. Hep sorardım, anlatırdı ama anlam veremezdim. Şimdi biri bana soracak olursa, "Hakan Balta" derim.

Olum sen safmisin ben adamin defansif ozelliklerini elestiriyorum oksijen sikintisimi var bulundugun yerde?

tapatalk

Hakan Balta defansif olarak da ofansif olarak da Chedjou'yu cebinden çıkartır.Hakan'ın Karpaty maçı hariç büyük ve kritik maçların hiçbirinde hata yaptığı maç yoktur belkide.

king. Takimda en saygi duydugum kisi. Formama Hakan Balta yazdircam !

öyle bir penaltı vurusu beklemezdim aha kaçtı dedim helal olsun :005:

process.jpg

Hakan Balta defansif olarak da ofansif olarak da Chedjou'yu cebinden çıkartır.Hakan'ın Karpaty maçı hariç büyük ve kritik maçların hiçbirinde hata yaptığı maç yoktur belkide.

Hata yapmak için öncelikle pozisyonun içerisinde olmak gerekir yada bir eylemde bulunmak gerekir eylem olmaz ise hatada olmaz.Bir futbolcunun yeteneği sınırlı olabilir bunu anlarım ancak sahada mücadele etmeyen adamın kusura bakma ancak affedilir yanı yoktur.

Dediğim gibi hala maçları şifreli cine 5 yayınından seyrediyorsan söyleyeceğim çok bir şey yok.

Sigara içen bir adamın bu seviyede 90 dakika mücadele etmesi zaten imkansızdır.Mücadele edememesinin sebebide budur.

Saygıyı hakediyor bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben yillardir diyorum bu adamda penaltici profili var.

Hem sakin yani öyle böyle degil adam buz dagi gibi hem de gayet düzgün bir ayagi var bir stoper icin.

Bence Selcuk dan sonra en iyi penalti kullanan adam olabilir bu takimda.

Önümüzdeki sene eğer takımda kalırsa 10. sezonuna girecek ve ben daha bir kez konuşup, röportaj yaptığını bile duymadım. Sağda solda gereksiz yere konuşmaz, basına malzeme vermez. Magazinsel olayları olmaz, aile hayatı falan on numara. Profesyonellik olarak üst düzey ve sahada rakibine saygılı, efendi. Gençlere örnek olacak profesyonellikte futbolcu.

Havaya dikecek sandim cok rahat soktu.Muslera,Carole ve Bruma'dan sonra en iyi oynayan topcumuzdu

bu adam benim icin efsanedir. En kötü ve en iyi dönemlerimizde ilk 11de oynadi. Gururluyum Hakan gibi bir oyuncuya denk gelmek

Adam sol bek olmasına rağmen derbilerde fenerbahçeye ve beşiktaşa toplam 4 gol attı 1 asist yaptı...

Sabri 12-13 yıldır bu takımda oynar onlarca derbiye çıkmıştır sözde hücumcu bektir ne bir golü ne de bir asisti vardır.

Bu gollerden birini kazayla sabri atsa ertesi gün hakkında belgeseller yapılmaya başlanır...

Adam sol bek olmasına rağmen derbilerde fenerbahçeye ve beşiktaşa toplam 4 gol attı 1 asist yaptı...

Sabri 12-13 yıldır bu takımda oynar onlarca derbiye çıkmıştır sözde hücumcu bektir ne bir golü ne de bir asisti vardır.

Bu gollerden birini kazayla sabri atsa ertesi gün hakkında belgeseller yapılmaya başlanır...

Daha fazla olabilir.Uzatmada Drogba'nın kafasıyla FB'yi yendiğimiz süper kupada da ortayı o açmıştı.Bayağı güzel ortaydı.Sanırım 2. defa süper kupayı getirdi.

Edit
AMAZING Goal from DROGBA - Galatasaray 1- Fenerbahce (Super Kupa) - HD - YouTube

Hayattaki idolüm olabilir lan bu adam. Acayip Cool ve oyundaki karizması resmen tavan.

Kendine partner seç reis ;)

Harbiden adam karizma o nasıl bir rahatlık be bilader hele penaltısı neydi öyle çoluk çocukla top oynuyoruz der gibi.

Geri
Üst Alt