#22 Hakan Balta

Golde hatası var mı? Kesinlikle en büyük hatalı. Ama hiç abartıldığı kadar kötü oynamadı, oynamıyor.

Hemen her maç Chedjou bu hatayı yaparken savunuluyorsa Hakan'a laf etmek gayr-i adil.

Sen takmışsın Hakan'a.Ne desek bi boşluk bulacaksın.0 hata demiyorum.Golde hatalı ama diğer oyuncularında büyük hatası varGeçen haftaki Chedjou'nun hatasıyla eş değer görmen zaten saçmalık.Adam şuursuzca sağda solda konsantrosyon 0.Geçen hafta %100'e yakın Ched'in hatası vardı. Bu hafta %100 golde Balta hatası var diyemezsin.En büyük hata bir topa 4 oyuncunun basması.Ayrıca Sabri'nin yediği basit çalım

lan pozisyon 80 metreden geliyor hala dengesiz yakalandı diyorsun sabri ve hakan dışında herkes yerinde maçı seyret diyoruz sana yok illa seyretmeyeceğim diyorsan yukarıda paylaştık pozisyonun gelişimini otur bak.

33 yaşında günde 1 paket sigara içen adama burada çok iyi mücadele ediyor diyorsanız zaten tartışma bitmiştir.Kimlerle uğraşıyoruz yahu.

Bu defansla zor kesinlikle sezon sonu sağlam 2 stoper şart
Sezon sonunu beklersek 3.bile olamayız.

Bu sezon şampiyon olmak istiyorsak eğer Devre arası ilk iş bir tane lider stoper alıp +denayeri kiralamaliyiz.

Şampiyonluk = CL =30 milyon € demek.

Sadece 2 tane stoper alıp şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayabiliriz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an oynayanların durumu bir yana, ciddi bir sol stoper sorunumuz da var. Chedjou, Semih, Serdar hiçbiri o bölgede oynamayı sevmiyor, verimli de oynadıklarını düşünmüyorum. Hakan'ın gelen tüm teknik direktörler tarafından oynatılması tesadüf değil. Ben Hakan'ı sevsem de artık yavaş yavaş rotasyon oyuncusuna evrilmesi gerektiğini düşünüyorum. Semih/Serdar - Hakan ikilileri örneğin rotasyonda götürür takımı. Avrupa için ilk 11'e iki tane tartışmaya yer bırakmayacak stoper transferi lazım.

lan pozisyon 80 metreden geliyor hala dengesiz yakalandı diyorsun sabri ve hakan dışında herkes yerinde maçı seyret diyoruz sana yok illa seyretmeyeceğim diyorsan yukarıda paylaştık pozisyonun gelişimini otur bak.

33 yaşında günde 1 paket sigara içen adama burada çok iyi mücadele ediyor diyorsanız zaten tartışma bitmiştir.Kimlerle uğraşıyoruz yahu.

Herkes yerinde ha aferin.Herkesin yeri stoper olan Diego'ya basmak mı 80 metreden bu adam elini kolunu sallayarak nasıl geldi.Sen inatla anlamıyorsun.Hakan hatasız demiyorum ama bütün hatayı ona yüklemek haksızlık.Ordaki en büyük saçmalık 4 adamın rakibin stoperine basması.Bu Hakan'ın arkada adamı boş bırakması kadar hata.Kaldı ki o adama yapışsa bile yine gol olabilirdi FB maçında olduğu gibi.Böyle pozsiyonlarda oyuncuya 0mı yapışmak gerekir alanı mı kontrol etmek gerekir tartışılır.Bizim 4 oyuncu birden oyuncuya yapışmış 1 oyuncu alan kontrolu yapmış.Carole da anlamadım boşta kalmış.

Herkes yerinde ha aferin.Herkesin yeri stoper olan Diego'ya basmak mı 80 metreden bu adam elini kolunu sallayarak nasıl geldi.Sen inatla anlamıyorsun.Hakan hatasız demiyorum ama bütün hatayı ona yüklemek haksızlık.Ordaki en büyük saçmalık 4 adamın rakibin stoperine basması.Bu Hakan'ın arkada adamı boş bırakması kadar hata.Kaldı ki o adama yapışsa bile yine gol olabilirdi FB maçında olduğu gibi.Böyle pozsiyonlarda oyuncuya 0mı yapışmak gerekir alanı mı kontrol etmek gerekir tartışılır.Bizim 4 oyuncu birden oyuncuya yapışmış 1 oyuncu alan kontrolu yapmış.Carole da anlamadım boşta kalmış.

Ulan adam gitmiş bizim ceza sahasında pozisyona girmiş bu adam stoper biz buna basmayalımmı diyecekler?Kafanmı iyi senin 80 metreden geldi pozisyon hakan balta denilen adam kaçırdığı adamı daha öncesinde görüyor ve ona rağmen kaçırıyor aç pozisyonu izle geri koşarken arkasına dönüp rakibini görüyor.Maç içinde pas hataları olur bu senin rakibini ceza sahasında bomboş bırakabileceğin anlamına gelmez hele ki o esnada tek bir adam var tutulacak onuda tutamıyorsun yazık günah be.

golde sabrinin buyuk hatasi var

icerdeki adam hareketli ve acilan orta tam uzerine giderse stoper bisey yapamaz

GERIZEKALI ORTA ACTIRMAMAYI 1 TURLU OGRENEMEDI
Cavanda o ortayı açtırmazdı , açık ve net.Linnes ise çoktan çalımı yemiş arkadan bakıyor olurdu.

Son zamanlardaki performansımı nasıl buluyorsunuz arkadaşlar :D:asd22:

Son düzenleme:
Yabancı seviciler tarafından horgörülmeye calisilsada takımın en iyi stoperidir. Ve bir Galatasaray Efsanesidir.

Hakan'a tam ihtiyaç duyduğumuz maçlardandı bu maç aslında.Olsaydı daha farklı olabilirdi. Belki golü yine yerdik ama en azından hücüm yönünden daha iyi olurdu.Semih'ten kat kat daha iyi hücümcü.Arkada oyunu kuruyor ileri çıkışlarında falan da tehlikeli oluyor.Eksikliği hissedildi ofansif olarak.

Eldeki tüm stoperleri topla bi Hakan etmez.Hakanlar her zaman bu kulüpte iş yapiyor?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis in eksikliği net belli oldu.Keşke bunun gibi genç bişi bulsak şöyle 25-26 yaşında

CwAfVKrWcAA7YYI.jpg

antrenmana katilmis bugün

Bu hayalet arkadas hic konusulmasin zaten. Her golümüzde farkli yerlerde takilan, mücadeleden kacinan arkadas hic konusulmasin. Besiktas macindan beri grafikli anlatip gösterdim.

Bugün de mücadeleden ve hatadan kacinmak adina Mehmet Batdal'i Sabri'ye teslim etmisler, Yalcin'i da Sinan Gümüs tutuyordu.

Bu 2 stoper bozuntusu ne yapar he?

Basindan beri diyorum bu takimin stoperleri Ched-Serdar diye. Daha neyin israri bu? Illa b.ku yediktan sonra mi degisiklik olacak?

Visca'dan yediğin o çalım neydi yahu öyle? Elden ayakdan kesdi adam seni. Yığıldın yere.

-ki, harika bir bilek hareketi de değildi.

Selçuk 1
Hakan 2
Sabri 3

Bu kanserlerden kurtulmazsak her geçen gün küçülmeye devam ederiz

SARI KIRMIZI!

Geri
Üst Alt