#22 Hakan Balta

Soy adının hakkını veriyor ve golleri yedirmeye devam ediyor.
Ne pozisyon alabiliyor nede adam tutuyor

SARI KIRMIZI!

Hakan baltayi com elestiriyorum ancak bugun iyiyiydi

tapatalk

Yalnız golde de Persie zaten dışardan geliyor orada onu tutma görevi de Balta'da değilmiş orta saha adamlarından birinin tutması lazım
Sosyal medyada fotolar var o gol anına dair. Alper pası attığı anda De Jong nerdeyse -Van Persie'ye koşması gerekirken- RVP şutu vurduğu anda da orda. Hiç istifini bozmamış adam.

Valla pozisyonun şimdi tekrarını izledim harbiden orta sahalar arkada pozisyonu izliyor.Şu golde Balta'yı suçlu bulmak eyyamcılıktır.Bugün takımın ayakta kalan tek oyuncusuydu.İlk dakikada çıkardığı golden sonra bir de gol atıp maçı kazandırır diye bekledim de olmad.

Golde Hakan'ın da hatası var ama aslan payı Carole ve Persie'yi takip etmeyen De Jong'a ait.

Açık ara takımın en iyi stoperi :red: Hakan'ı severim profesyonel bir oyuncu düzgün işine gücüne bakar sadece ve tecrübeli. Oynayabildiği sürece yedek stoperler arasında olmalı lakin takımın açık ara en iyi savunma oyuncusu Hakan Balta diyorsak eğer o takımda defans namına bir şey yoktur bu da bir gerçek. Kadro kalitemiz cidden çok zayıf.

Çok kötü oynadı

Klasik cahil türk taraftarı anlamaz ama çok kötü oynadı

Forum'un sacma kafasindan devam edelim: Fenerbahce macinda, Basaksehir macinda Chedjou golü yedirdi :red:

ched sürekli yanında semih denilen adamla oynatılarak resmen sabote ediliyor.

ched sürekli yanında semih denilen adamla oynatılarak resmen sabote ediliyor.

Evet iyi oynaması için yanına Thiago Silva alınması lazım

Semih kötü oynayinca kötü olduğu için kötü oynuyor
Chedjou kötü oynayinca etrafı kötü olduğu için kötü oynuyor

Güzel kafa valla

Evet iyi oynaması için yanına Thiago Silva alınması lazım

Semih kötü oynayinca kötü olduğu için kötü oynuyor
Chedjou kötü oynayinca etrafı kötü olduğu için kötü oynuyor

Güzel kafa valla

Güzel olabilen bir kafamız var şükrü bey sizde kafa yok o ne olacak.

Güzel olabilen bir kafamız var şükrü bey sizde kafa yok o ne olacak.

Bizim beynimiz var Sabri bey sizde beyni yok o ne olacak

Chedjou denen futbol fakiri ancak sizin gibiler tarafından savunulur zaten

Bravo

Adam onca hata yaptığı onca gol yedirdi ama durmak yok chedjouyu savunmaya devam

Geri
Üst Alt