#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

hakan hep kötü be güzel abilerim kardeşlerim,bu seviyelerin adamı değil allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim :ayatollah:

hakan karsisinda 2. lig sag aciklari varken hata yapmiyor

1. lig sag aciklari cikinca

dia holosko gibi vasat adamlardan bahsediyorum

o zaman da dunku gibi oynuyor:)

sasiran varsa onlarin sorunu

dimi furkan reis:)

Daha önceden eleştirdiği bir oyuncu, "gün gelsinde kötü oynasın, eleştireyim" diye bakan insanlardan tiksiniyorum.

kendi fikri pek hasil olmayan yada kendi fikrini soylemekten korkup elestiremedigi oyuncu gun gelip iyi oynayinca bak siz kotu demistiniz futboldan cakmiyosunuz diyen adamlardan tiksiniyorum:)

Aha adama çöreklenmişler lan adam son 2maçtır iyi oynuyodu nazar deyirdiniz adam:(

Kim eleştirmiyor yahu Hakan'ı? Kim diyor "Yeni sol bek gelmesin" diye? Ama art niyetli bir şekilde eleştirmek, başka bir şey. Biz Hakan'ı eleştiririz, maç başladığında "Hadi aslanım" deriz. Bazı kişiler gibi kötü oynasa da eleştirsem mantığından tiksiniyorum/tiksiniyoruz.

bi adam takima zarar verip duruyorsa 3 sene boyunca

kotu oynasin hata yapsin herkes gorsun diye beklerim

hicte gocunmam bundan:)

3 sene boyunca derken? Geçen yıl çokta iyi oynadı. Geçen yılki oyununa devam edecekse, daha iyi de bir yerli olmadığı için kalsın derim. Ancak, geçen yılkinin altında kalacaksa performansı, o zaman bir yabancı kontenjan oraya gitmeli.

gecen yil iyi falan oynamadi

bi onceki seneden iyi oynadi sadece

sizde inandiniz

karsisina dia gelince kedi fare gibi oynadi adamla

dia sadece dia

Hakan takim in handikap i, tipki Eboue gelene kadar yillardir sabri nin sag bekte handikap oldugu gibi. Oraya Adriano, Armero gibi bir yabanci alsak muthis bir fark ortaya çikar. Kontenjan sorunu da olmaz, forvete Burak Umut oynar ve is çözülür. Elmander i harcadi demeyin ama sol bekte bir Adriano çok daha fazla verimli olur.

Hangi Dia yahu, hangi Dia? Dia hiçte bir şey yapmadı. Bir tane çalım attı diye, kedi-fare mi oluyor?

Hahaha bu arada; Dia, 2 yıl formasını giydiği Fenerbahçe'de, Galatasaray'a karşı gol ya da asisti yok. Dia sağ kanat, Hakan sol bek değil mi? Artı olarak daha son şampiyonluk maçında Hakan'ın sayesinde Dia oyundan atıldı ve öyle önemli bir maçta 10 kişi kaldır Fenerbahçe.

geçen yıldan beri ebouenin önünde adam akıllı bi sağ açık oynamıyor,amrabat'ı oraya yerleştirirsek tutulmazlar bence,yoksa amrabat solda kaybolacak gidecek bu gidişle

tek başına napsın la adam sol açıkta

maci seyrettinmi?

atildigi pozisyondada hakana faul yapmadi dia

balta geride kaldi gene orada her an gol yiyebilirdik

ac maci birdaha izle bak nasil etkili gelmis adam hep hakanin tarafindan

dia hic bisey yapamadi diyorsunda adam vasat bi topcu zaten fenerde kadroya giremeyen bi adam

holoskoda bus eneye kadar kadroya giremeeyecek bir adamdi mesela:)

kabul etmeniz icin kac gol yedirmesi lazim bu adamin

Holosko'yla ne alakası var? Ben bu seneyi karıştırmadın farkındaysan. Geçen seneden bahsediyorum. Geçen sene de Hakan yeterliydi. Bu yıl böyle devam ederse, yeni yabancı sol bek alınmalı diyorum. Dia kadroya giremeyen adamsa, önündeki adam M.Topuz. O ne yapmış bizim maçlarda geçen yıl?

Geri
Üst Alt