#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

gecen yil iyi falan oynamadi

bi onceki seneden iyi oynadi sadece

sizde inandiniz

karsisina dia gelince kedi fare gibi oynadi adamla

dia sadece dia

He diyip geçiyorum.Arkadaş maçları gözüyle izlemiyor galiba.Dün 90 dakika boyunca 1 çalım dahi yemediğini 15'e yakın top kaptı (g.tüyle bile top kaptı hatta bir pozisyonda) ama yazık işte.Adamın bu özellikleri hiç gözükmez.Yaptığı en küçük hatada sövülür.Sonra bu adam niye iyi oynamıyor.Adamda özgüven bırakmıyorsunuz ki

Dün kötüydü ama canı sağolsun.

Taiwo'yu almadık ya yönetimin canı sağolsun.

melo bile 15 top kapmamistir:)

hatta bu sene dunyadaki liglerde herhangi bir on liberonun 15 top kaptigini sanmam

ama dun gecenin yildizi balta 15 top kapmis biri kiciyla olmak uzere

Hakan asla kötü oynayan bir takımın iyisi olamaz. Oyunu değiştirebilecek bir yapısı yok takım iyiyken nötr performans verir o kadar.

Kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor deniliyor fakat şunu söyleyin, bu adamın açtığı ortalarda, attığı paslarda ne kadar güveniyorsunuz? İleri çıkıyor arada deniliyor, fakat hiç olumlu pasını gördünüz mü? Hiç kafaya pas attığını, ayağa pas attığını? Hayır pas yapamıyorsun, orta açamıyorsun, bu özgüven niye? Orta açmak için topu ayağına alma at başkasına alma sorumluluk boşu boşuna sinir ediyor insanı, arkadaşlar bakın yerli olması bir şey değiştirmez.Umut - Burak ikilisini ileride oynatıp sol beke yer açmak gerekiyor, Elmander formunda değil, formunda olursa zaten skor olarak Hakanın hatasıyla gol yememiz bir şey değiştirmez çünkü Elmander zaten formundaysa o maçı alırız..Kişilere bağlı kalmamak lazım, bir arkadaş bahsetmiş kalede Onur olsa diye, evet niye olmasın, maksat kaliteli yabancı oyuncuları eksik olan bölgemizde kullanmak değil mi?

Fatih hoca geldiğinden beri tek eksik yanı havadan orta acamaması zaten. Eskiden yeterki ileri cıksın baska bisi istemiyorum deniyordu adam iyi oynadığı maclarda Eboue kadar cıktı neredeyse. Ayrıca yerden pas atamıyor olsa Fatih hoca yabancı sınırlamasına bakmaksızın keserdi takımdan o kadar da cırpınmayın adama sallamak için. Birde söylemeden geçemeyeceğim, bu adam Fatih hocayla beraber 7 teknik adam, 4 tane sol bek(1 i yabancı)ile çalıştı ama hiçbiri Hakan'ı kes(e)medi. Niye kesemediler acaba birde bunu düşünün.

Çok ilginç bir oyuncu , çok az hata yapar ama hata yaptığı zaman çok göze batar. Benim gözümde ne kadar hata yaparsa yapsın hep ilk 11'dedir :) Ne bileyim takımdaki en farklı oyuncu belkide. İstikrar kelimesi tanımlamak açısından yanlış olmaz herhalde.

[video=youtube;co4-nftDh80]https://www.youtube.com/watch?v=co4-nftDh80[/video]

Hakan'in kötü performansini görünce bu olmaliydi.

Çok ilginç bir oyuncu , çok az hata yapar ama hata yaptığı zaman çok göze batar. Benim gözümde ne kadar hata yaparsa yapsın hep ilk 11'dedir :) Ne bileyim takımdaki en farklı oyuncu belkide. İstikrar kelimesi tanımlamak açısından yanlış olmaz herhalde.

:D:D:D:D:D:D

Bu adamı begenen bir cogunluk varsa Arda cok haklıymıs demekki :)

Hasan Ali'nin bile asisti var, bu adamın bir tane asistini görmedim.

Uzun zamandır bekliyordum ne zaman patlayacak diye, kısmet düneymiş

Ynt: #22 Hakan Balta

Arkadas patlayacak gun dun degildi.nasil vuramiyor o topa ya

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: #22 Hakan Balta

hakan baltanın o gelen gölde hiç bir hatası yoktu bence . pozizyonu dikkatle izlerseniz görürsünüz hakan balta topu . uzaklaştırıyo . . tehlikeli bir pozizyonda ve o topun gittiği yer . tamda çizgideydi yani korner olucaktı . fakat . eboue . öyle hata yaptıki . o gol asistini veren adamı oraya kadar gelmesini engellemedi . . ve adam fırsatçılık yapıp . topu hakan baltanın uzaklaştırdığı topu çizgiden tam cıkıcakken . yakaladı ve golü sağladılarr

Geri
Üst Alt