#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

çağlar oynasın yerine,bu ne böyle....çağlar belki oynaya oynaya iyi bi performans gösterir.

beyler bu adami varya kadroya degil idmana cikarmam bu nasil sol bek arkadas yaa adam hepmi adamini kacirir yaa olacak gibi degil

Hakan kötüydü ama Amrabat'ta çoğu kez yardıma gelmedi. Bir ara Hamit geçmişti dikkat edersiniz sol kanada.

Hakan kötüydü ama Amrabat'ta çoğu kez yardıma gelmedi. Bir ara Hamit geçmişti dikkat edersiniz sol kanada.

Amrabatla filan alakası yok ahmet bi insan aldıgı topun hepsınımı geriye kullanır valla Çağlar oynasın altyapıdan bi çocuk oynasın sakatsa oynamısın resmen solbeksiz oynadık:mad:

Boşuna demiyoruz YE-TER-SİZ diye.

Ayıp yahu. Koskoca Galatasaray takımın sol bekine bakın.

Bir Eboue'ye bakın,Eboue'nin katkılarına bakın ve birde Balta'ya bakın. YAZIK YAZIK YAZIK.

Bir Eboue'ye bakın,Eboue'nin katkılarına bakın ve birde Balta'ya bakın. YAZIK YAZIK YAZIK.

Yabancı sınırını koyanlar utansın işte. Şu takım sol bek yüzünden istenen seviyede değil.

Balta bugün beklediğimden kötü değildi. Valencia çok formdaydı, Valencia solda olsa Eboue'yi de yerdi ki 1-2 pozisyonda kaydı o tarafa ve dediğimi yaptı. Kagawa yürüyerek adam geçiyordu. Balta'nın da Valencia karşısında orayı otobana çevirmesi normal böyle bi maçta.

manchester yenilgimizin tek sebebi haklısınız... :yenieek::yenieek::yenieek:

ula altyapıdada solbek yokki anasını satıyım. çağları denemeli hoca. yapacak bişey yok.

yedigimiz golde kademeye girmeliydi. sadece izledi saolsun.

Şampiyonlar Ligi nde sol kanadımız bu adam yüzünden kevgire döner demiştim bundan 3 hafta önce filan...Ahan da gördük bu adam nasıl futbolcu olmuş hayret..

Hakan Balta'nın topa giriş şekli yanlış bir kere,o yüzden kolay çalım yiyor.

Balta'nın ne oynadığını zaten biliyoruz, gidip tek başına rakip geçecek kapasite zaten yok. Amrabat o kanattayken de savunmada tek kaldı.

Golü onun yüzünden değil Dany yüzünden yedik. O kadar istedik sol bek ama alınmadı..

sağ bek de eboeu'yi izliyorum sonra dönüyorum bir de sola bakıyorum balta'yı göremiyorum..çağlar takıma monte edilmeli,bundan kötü olamaz en azından hızlı adam.

soldan su alan gemi gibiyiz

her mac ya batacak ya batiriyor:mad:

Futboldan özurlu , rakiplere full gecis sagliyan ÖGS sistemi gibi bir adam

Rezil herif birde öne cikiyor sanki dogru duzgun pas/Orta acabiliyorsunda . Insallah sonun sabri gibi olur !!

Geri
Üst Alt