#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

hakanla birlikte bizde maci seyrettik...

en büyük zevki maç izlemek. birkaç pozisyonda resmen izledi maçı.

su adama geriden cikarken ve ilerde , ofansta yerlestigimizde pas gelmesin Allah askina ya

yazik, sol önde oynayanlara yazik oluyor

hem kendisi rezil, hemd önündeki arkadasini rezil etmeyi beceriyor

su adama geriden cikarken ve ilerde , ofansta yerlestigimizde pas gelmesin Allah askina ya

yazik, sol önde oynayanlara yazik oluyor

hem kendisi rezil, hemd önündeki arkadasini rezil etmeyi beceriyor

yedigimiz golde carricki izlemesi sinirimi bozmadı degil. ulan belli bir terslik olacak koşsana o adamla birlikte. niye yavaş tempoda koşuyorsun. ofsaytta degilki adam geriden geliyor. kademe diye bişey ögretmedilermi buna. hakan balta bizde idare ediyor.hakan ne yazıkki iyi sol bek degiller. yabancı bir sol bek alınmalıydı.

rakibin aut çizgisinde topla her buluştuğunda orta yerine geriye oynuyor.son 3 yıldır böyle.

Ya herşeyi geçtim de insan bir gider orta açar aga. :mad:

valencia´da biraz beyin olsaydi 19 assist yapmis olurdu.

allahtan hakan´i her gectiginde topu sabriye özenmis gibi sisirdi.

rierayi sevmem ama bundan iyi kademeye yapip daha iyi bek olacagi kesin.

birde rierayi denesin o bölgede is isten gecmeden.

gecen sene bir lig maci bek oynadi gayet iyidi ve asist bile yapmisti o macta.

Bu akşam sevindiğim tek şey birçok taraftarın artık gerçeği görmüş olmasıdır.Son 2 senedir rezil bir futbol oynamasına karşın beğenen savunan arkadaşlara selam olsun.

ligde idare eder gibiydi ama foyası bu maçta ortaya çıktı.riera o kadar para alıyor bari ısındırsınlar yavaş yavaş sol beke

Bu akşam sevindiğim tek şey birçok taraftarın artık gerçeği görmüş olmasıdır.Son 2 senedir rezil bir futbol oynamasına karşın beğenen savunan arkadaşlara selam olsun.

balta geldiginden beri ayni balta.

bunun üzerine hic cikamamistir ama herseyi toz pembe görmek isteyen insanlar cok.

servet bile bundan daha fazla katki saglamistir takima (2008) !

ama bunun kadar kredisi olan göremdeim GSde.

Onun disinda yemisim tecrube olayini abi.. Oscar adinda bi cocuk cikiyor 2 tane 1i enfes gol atiyor..

Semih'te keza enfes oynadi Dany'de iyiydi.. Bublar tecrubelimi? Yemisim bu tecrube olayini.. Ayakta uyumaya devam.. Baltanin yerine ama alt yapidan adam cikaramiyorsak yazik o alt yapiya, bundan kotusu olabilirmi merak ediyorum.. Ferhat Oztorunun uzerine gidilseydi suanda 10 numara sol bekimiz vardi.. Futbolcu harcamayi seviyoruz..

Onun disinda yemisim tecrube olayini abi.. Oscar adinda bi cocuk cikiyor 2 tane 1i enfes gol atiyor..

Semih'te keza enfes oynadi Dany'de iyiydi.. Bublar tecrubelimi? Yemisim bu tecrube olayini.. Ayakta uyumaya devam.. Baltanin yerine ama alt yapidan adam cikaramiyorsak yazik o alt yapiya, bundan kotusu olabilirmi merak ediyorum.. Ferhat Oztorunun uzerine gidilseydi suanda 10 numara sol bekimiz vardi.. Futbolcu harcamayi seviyoruz..

bayern cikiyor boeteng, batstuber, alaba ile final oyniyor

bende yemisim tecrube olayini, futbol oynayan, futbol oynamayi bilen ve oynamayi sevenler oynasin.

isterse 16 yasinda olsun, sorun degil.

alaba 19 yasindaydi gecen sene cl de sol bekte döktürürken

hakana yüklenmeyi yersiz buluyorum çünkü yıllardır ne çizgide olduğu belli.en formda zamanında bile sadece belli şeyleri yapabilen düz bir oyuncuydu.bugüne geldiğimizde ise şöyle bir tablo karşımıza çıkıyor.büyük hedeflerin peşinden koşan galatasaray hemen hemen her bölgede alternatifli ve kaliteli bir takım yarattı ama solbekte yıllardır standart bir oyun oynayan ve kabuğunu hiçbir maçta kıramayan hakan balta alternatifsiz ve kalitesiz.türkiye liginde olağaüstü,muhteşem sağ açıklar olmadığından sırıtmıyor güzel güzel kaytarıyor ama iş devler ligine gelince valencia kumaşında oyuncular karşısında kevgire dönmekten başka yapabileceği birşey yok.şimdi tekrar yazımın başına geleceğim hakanda herhangi bir suç yok yetenekleri bu ölçüde ama ya solbek transferini yapmamaktan sorumlu galatasaraylı yetkililer hiç mi tahmin edemiyordu işin böyle olacağını?

bayern cikiyor boeteng, batstuber, alaba ile final oyniyor

bende yemisim tecrube olayini, futbol oynayan, futbol oynamayi bilen ve oynamayi sevenler oynasin.

isterse 16 yasinda olsun, sorun degil.

alaba 19 yasindaydi gecen sene cl de sol bekte döktürürken

Bakma salo 20 yasindaki adam tecrubesiz. Semih oynamasin diyenler vardi kanka.. Soruyorum onlara Semih yedekte otura oturami tecrube sahibi olacak? Neguzelde oldu.. Dany-Semih ikilisinin uzerine gidip onumuzdeki 5 seneyi rahat cikariz.. Sol beke genc birini koy hic olmazsa biseyler ogrenir.. Balta bu saatten sonra ne bisey ogrenir nede katki saglar.. En tehlikeli kanat hucumcularini dusun..

Evra

Alves

Maicon(bizamanlar)

Cafu

Carlos

Ashley Cole..

Johan Cruijff derki:

Savunma hucumda baslar, o kadar!!

Bakma salo 20 yasindaki adam tecrubesiz. Semih oynamasin diyenler vardi kanka.. Soruyorum onlara Semih yedekte otura oturami tecrube sahibi olacak? Neguzelde oldu.. Dany-Semih ikilisinin uzerine gidip onumuzdeki 5 seneyi rahat cikariz.. Sol beke genc birini koy hic olmazsa biseyler ogrenir.. Balta bu saatten sonra ne bisey ogrenir nede katki saglar.. En tehlikeli kanat hucumcularini dusun..

Evra

Alves

Maicon(bizamanlar)

Cafu

Carlos

Ashley Cole..

Johan Cruijff derki:

Savunma hucumda baslar, o kadar!!

caglar daha 26 yasindaymis la

ne olur hoca oynat su caglari akhisara karsi, bi görelim ya

Ya herşeyi geçtim de insan bir gider orta açar aga. :mad:

Ben valla bu maçta orta açmasını falan istemedim bi yerden sonra ... Baktım adamlar Hakan defansta olsa bile solumuzdan yardırıyolar her defasında bunun üstüne Hakan ne zaman ileri çıksa kazasız belasız geri dönmesi için dua ettim ...

Valla Hakan en iyi Türk sol bek olabilir ama kesinlikle Galatasaray'ın futbolcusu değil ... Sol bek Eboue bulmalıyız net ...

Hic olmazsa hucuma cikiyor diycem saloda, Gokhan Zandan beter.. Sokakta yururken bile sakatlaniyo sanki..

ya hücüm ahakanda cikiyor ama keske cikmasa ya

yemine diyorum hakana atilan paslarin %90 olumsuz, hatta bizim kalemizde pozisyonla sonuclaniyor.

hazirlik macinda ve antalyaya karsi caglar bu konuda cok iyidi, cok olumlu kullandi aldigi toplari

sirf bu yuzden oynasin istiyorum caglar, defansta iyi olmasa bile

birde hakan sanki cok iyi top dagitir, cok iyi tpu oyuna sokuyormus gibi hep ona verilmez mi top, deli oluyorum ekran basinda.

adama verilen her top ya rakibe gidiyor, yada taca.

önünde oynayan amrabatla paslasamiyor yahu

4-5 mac oldu artik, hep amrabatla pas alis verisinde top kaybediyoruz bu adam yuzunden

Geri
Üst Alt