Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 25.021
- 26.835
- 2.988
Cevap: #22 Hakan Balta
hakanla birlikte bizde maci seyrettik...
hakanla birlikte bizde maci seyrettik...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su adama geriden cikarken ve ilerde , ofansta yerlestigimizde pas gelmesin Allah askina ya
yazik, sol önde oynayanlara yazik oluyor
hem kendisi rezil, hemd önündeki arkadasini rezil etmeyi beceriyor
Bu akşam sevindiğim tek şey birçok taraftarın artık gerçeği görmüş olmasıdır.Son 2 senedir rezil bir futbol oynamasına karşın beğenen savunan arkadaşlara selam olsun.
Ya herşeyi geçtim de insan bir gider orta açar aga.![]()
Onun disinda yemisim tecrube olayini abi.. Oscar adinda bi cocuk cikiyor 2 tane 1i enfes gol atiyor..
Semih'te keza enfes oynadi Dany'de iyiydi.. Bublar tecrubelimi? Yemisim bu tecrube olayini.. Ayakta uyumaya devam.. Baltanin yerine ama alt yapidan adam cikaramiyorsak yazik o alt yapiya, bundan kotusu olabilirmi merak ediyorum.. Ferhat Oztorunun uzerine gidilseydi suanda 10 numara sol bekimiz vardi.. Futbolcu harcamayi seviyoruz..
bayern cikiyor boeteng, batstuber, alaba ile final oyniyor
bende yemisim tecrube olayini, futbol oynayan, futbol oynamayi bilen ve oynamayi sevenler oynasin.
isterse 16 yasinda olsun, sorun degil.
alaba 19 yasindaydi gecen sene cl de sol bekte döktürürken
Bakma salo 20 yasindaki adam tecrubesiz. Semih oynamasin diyenler vardi kanka.. Soruyorum onlara Semih yedekte otura oturami tecrube sahibi olacak? Neguzelde oldu.. Dany-Semih ikilisinin uzerine gidip onumuzdeki 5 seneyi rahat cikariz.. Sol beke genc birini koy hic olmazsa biseyler ogrenir.. Balta bu saatten sonra ne bisey ogrenir nede katki saglar.. En tehlikeli kanat hucumcularini dusun..
Evra
Alves
Maicon(bizamanlar)
Cafu
Carlos
Ashley Cole..
Johan Cruijff derki:
Savunma hucumda baslar, o kadar!!
caglar daha 26 yasindaymis la
ne olur hoca oynat su caglari akhisara karsi, bi görelim ya
Ya herşeyi geçtim de insan bir gider orta açar aga.![]()
Hic olmazsa hucuma cikiyor diycem saloda, Gokhan Zandan beter.. Sokakta yururken bile sakatlaniyo sanki..