#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Aldırma eleştirilere Hakan,gel yakalım bi cigara:sgr::sgr::sgr:

Dün gece macı 2.defa seyrettim de burda abartıldığı kadar, yerin dibine sokacak kadar kötü oynadığını düşünmüyorum(iyi de oynadığını söylemiyorum). 90 dk boyunca sadece 2 kere cıktı ki bu bence cok normal. Karsısında neredeyse 2 tane sağ acık oynuyor(hatta bazen Nani'de o kadanada geliyor), üstelik Amrabat'ta pek fazla yardıma gelmiyor. Hakan'ın yapabileceği bu kadardı bence. Ne bekleniyordu ki bu şartlarda? Su macı benim haricimde takımdaki kimseye kini, nefreti olmayan birine seyrettirsek eminim ki o da Hakan'ın yapabileceğinin bu olduğunu söyler.

Dün gece macı 2.defa seyrettim de burda abartıldığı kadar, yerin dibine sokacak kadar kötü oynadığını düşünmüyorum(iyi de oynadığını söylemiyorum). 90 dk boyunca sadece 2 kere cıktı ki bu bence cok normal. Karsısında neredeyse 2 tane sağ acık oynuyor(hatta bazen Nani'de o kadanada geliyor), üstelik Amrabat'ta pek fazla yardıma gelmiyor. Hakan'ın yapabileceği bu kadardı bence. Ne bekleniyordu ki bu şartlarda? Su macı benim haricimde takımdaki kimseye kini, nefreti olmayan birine seyrettirsek eminim ki o da Hakan'ın yapabileceğinin bu olduğunu söyler.

Hakan'ı eleştirdiğim pozisyonlar ikiye birler değil. İkiye birlerden çok daha fazla birebir pozisyonda kaldı. Hiçbirisinde rakibe ne müdahele etti ne doğru dürüst kovaladı. Amrabat yardım etmedi yorumunu kabul edemiyorum çünkü Amrabat oyunda kaldığı sürenin ikinci yarısında sağ kanattaydı. Madem Amrabat yardım etmiyor, niye Eboue'nin kanadı yol geçen hanına dönmedi?

Yorumunuzda çok doğru bir nokta var "Hakan'ın yapabileceği bu kadar" demişsiniz. İşte buna katılıyorum. Nasıl Sabri'nin yapabileceği bu kadar diyerek yerine Eboue'yi aldıysak, bir an önce Hakan'ın yerine de üst düzey bir sol bek almamız gerekiyor.

eğer biraz futboldan anlıyorsam Hakan kadar Amrabat'ta suçlu :yenieek: Ne zaman Hamit geçti sola o zaman sıkıntı bitti, Emre sola geçti sonra o zmaanda açık vermedi.. Amrabat hakikaten geri gelmedi ya.. Valencia sanki Birebirde durdurulması çok kolay oyuncu da

berk neziroğullarını niye bıraktık arkadaş biz..bebe hep yedek adanada. 2-3 yıllık sözleşme imzalayaydık çok iyi olurdu.

Berk'ten bi ... olmaz..

Kiz arkadasinin fotografini begendik Instagramda, bana atar yapiyor seni bulacam ulan bla bla bla gel artiz bul dedim, simdi anladim senin neden A takima giremedigini dedim.. Boyle bebelerle bu is olmaz, insan Semih gibi olgun olmali biraz.. Adamin akli fikri twitterde Instagramda sevgilisiyle poz vermek.. Sanki biz sevgilisine sulandik te allahim..

TSL için bile yeterli olduğunu düşünmüyorum.. Hem ağır hem pas ve orta özürlü çok basit hatalar yapan bir futbolcu.. Eğer Hakanla devam edeceksek Allah kolaylık versin..

eğer biraz futboldan anlıyorsam Hakan kadar Amrabat'ta suçlu :yenieek: Ne zaman Hamit geçti sola o zaman sıkıntı bitti, Emre sola geçti sonra o zmaanda açık vermedi.. Amrabat hakikaten geri gelmedi ya.. Valencia sanki Birebirde durdurulması çok kolay oyuncu da

Böyle bi mantık yok. Ozaman meloda selcukda kagawayı hep birebir bıraktılar semihle ve dany ile ama gecirmediler. Eboue de teke tek kaldı. Hala anlamıyanlar var. 10 pozisyonun 1-2 sinde bile ya adamı bozarsın veya kovalarsın. Hakan balta adamın peşinden bile koşmuyor hangi macı izliyosunuz siz? peşinden bile koşmuyor diyorum. Sahada 10 kişiydik. Hakan baltayı eleştrmek olmaz bu maç çünkü sahada sol bek yoktu bizim takımda. Birde ''valencia yı durdurma'' konusunda yeni topic acılması lazım. Valencia durdurulunca 10 pozisyonunun 10unda da durduruluyor. Durdurulamayınca 10 da 0 mı olması gerekiyor. Hakan baltadan beklenen 10da 2 veya 3 arada rakibi bozması en azından kovalaması şunu bi anlatamadık gitti. En azından rakibi kovalamayı dunya uzerindeki her futbolcu yapar ama balta yapmadı.

Hoca bence dün Hakan'ı oynatarak 3'lü defansı denedi. Yakında 3-5-2'ye geçebiliriz.

Böyle bi mantık yok. Ozaman meloda selcukda kagawayı hep birebir bıraktılar semihle ve dany ile ama gecirmediler. Eboue de teke tek kaldı. Hala anlamıyanlar var. 10 pozisyonun 1-2 sinde bile ya adamı bozarsın veya kovalarsın. Hakan balta adamın peşinden bile koşmuyor hangi macı izliyosunuz siz? peşinden bile koşmuyor diyorum. Sahada 10 kişiydik. Hakan baltayı eleştrmek olmaz bu maç çünkü sahada sol bek yoktu bizim takımda. Birde ''valencia yı durdurma'' konusunda yeni topic acılması lazım. Valencia durdurulunca 10 pozisyonunun 10unda da durduruluyor. Durdurulamayınca 10 da 0 mı olması gerekiyor. Hakan baltadan beklenen 10da 2 veya 3 arada rakibi bozması en azından kovalaması şunu bi anlatamadık gitti. En azından rakibi kovalamayı dunya uzerindeki her futbolcu yapar ama balta yapmadı.

Hakan iyi oynadı demedim Hakan çok çok kötüydü.. Ama o bölgede açık vermesinin bir nedenide Amrabat'ın defansa yardıma gelmemesiydi..

Çıkmıyorki arkadaş 75 milyonluk memleketten bir solbek eğer grupları aşarsak yabancı şart oraya rafaelin penaltıdaki pozisyonunda tam içeri girerkenki hamlesi çok amatörceydi durduğu yerden ayağını uzatıyor

türk sol bek yok maalesef bu sebebten bizim semihin yanına turk stoper almamız gerekirdi(ömer toprak.serdar taşçı ,egemen serdar aziz)fatih hoca bunu nasıl ıskalaladı bilemiyorum.türk stoper almadan sol bek transferi anlamsız.yabancı sayımız çok fazla.

haklısın kardeş malasef . sadece sol bek değl bütün pozisyonlarda zayıfız . türk futbolcu yetişmesi yok zaten bu bilinen sorunda . eskiden bu kadar değildi . zaman geçtikce dahada kötü oldu durum . serdar taşcı gelceğini sanmıyorum o türk milli takımına girmek çok kolay diyip milli takımı hafife alan birisi . serdar azizde . ben bursada oturuyorum . serdar azizin büyüdüğü mahalleye çok yakınım . amcasının kunduracı dükkanı var hatta çok yakınımda . adamın bursasporlu olduğu bilinmekte yani . o adam gitcek olsa çoktan giderdi almanyadan felan teklifler gelmişti bir ara . bursasporda başka . yerde oynucağını galatasaraya gelceğini sanmıyorum . cok yakın bir abiside . benim açıköğretimden arkadaşım . yani serdar aziz işide olmaz . ömer toprakıda bilmiyorum ya olur ya olmaz . vallahi arap saçına döndü iş . sol bek ne olursa olsun yabancı kontenjanına girmek zorunda . kakada alınamıyabilir . kaka alınması gerekir ama kakadan önce cok eksiklikler var . şampiyonlar liginde işey arıcak forvet bile lazım artık . elmandere bir bakılmalı şampiyonlar liginde bir iş gösteremezse gönderilmeli. kaleci yabancı eboue yabancı melo yabancı amrabat yabancı dany ybancı ? 5 tane yabancı oluyor . ve kaka bir ihtiyaç . sol bek sorunu var . forvet sorunu var vallahi nasıl işin içinden çıkıcaklar bilmiyorum.

Adamlar 90 dk Hakan'ın kanadından geldiler :o

Hakan Balta kötü oynadı diyebiliriz,ama Amrabat'ın yardım etmemesi etkiliydi bunda.Ne olursa olsun alternatifi yok şuan.Maç içinde bende kulaklarını çok çınlattım,ama birde gerçekler var.Bu adamın verecekleri belli.

Sana kızamıyorum bile cıkmıyor türkiyeyi gectim dünya futbolunda sol bek cıkmıyor anasını satım:o kıtlık var

Maçı az önce tekrar izledim sayende yine sinir katsayılarım tavan yaptı..Bu kadar ruhsuz olunmaz ki kardeşim..Kademe anlayışı 0(sıfır) ın altında,Hızlı mı desen yok,Orta açmayı bilir mi desen yok..Eeee o zaman hiç bir özelliği yok bu adamın..İşin traji komik tarafı bunu yıllardır gören de yok...Kimse bana ilk geldiğinde şöyleydi böyleydi demesin...Hakan ın kapasitesi bu bi kaç büyük derbide gol attı diye iyi futbolcu olunmaz...O yönden Hakan ı f5 li Selçuk Şahin e benzetiyorm..f5 teki Selçuk Şahin in karşılığı bizde Hakan Balta...:mad::mad::mad:

Bunda Amrabat'ın defansa yeteri kadar yardım etmemesi ve Valencia'nın formda, Nani'nin formsuz olmasının da payı var :ka19:

Hakan kötü tabi, orası ayrı mesele.

amrabatin yardim edememesi diye birsey yok, amrabat 2-3 pozisyonda manu uzun pasla ciktiginda geride kalmis dogal olarak ama top rakipteyken amrabat hep gelmis defansa.

burda amrabattan cok melonun berbat futbolu etkiliyor hakan baltayi, ilk yarida melo daha cok sol orta sahada oyniyor, selcuk sag tarafta.

melo gercekten cok kötü oynamis.

amrabat ise ikinci yarida yorulmus, ama orda da bir pozisyon var mesela, bizim soldan cikiyoruz, hakan amrabata veriyor, amrabat buraka veriyor, top rakip sahasina gectigi anda, burak o topu hemen kaybediyor, atak yiyoruz o kanattan.

simdi burda amrabat geri gelmedi diyemezsin, aniden kaybedilen bir top, burakin yaptigi bir top kaybi ve 2 pasla manunun pozisyona girmesi var.

böyle bir kac pozisyon var amrabatin iste.

yoksa rakip top yaparak gelirken amrabat hep geride, hep defansa gelmis.

asil sorun melo olmus, hicbirsey yapamamis, ne defansif, nede ofansif bu macta

İşin enterasan tarafı bu adam ilk transfer edildiğinde her zamanki gibi süper oyuncu olmuş ama takımın başarı grafiğine göre Sabriyle beraber hep ön planda kurban edilmişler.(eleştirileri sonuna kadar hakediyorlar)

Ama ilk alındığındada,şimdide Hakan Balta bu takımın oyuncusu olamaz dedik.Hatta sol beki hiç olmaz dedik.Yaşıda ilerledikçe dahada rezil performanslar ortaya koyuyor.Yok milli takım falan bunların hepsi palavra.Milli takımın halinide gördük.Yani milli takımda oynamasıda kriter falan değil.

Hakan Baltanın en büyük eksiği,oynadığı mevkiye göre inanılmaz ağır olmasıdır.Bunun yanında birde hırstan yoksun yapısı eklenince işte bu takımın beki olamazsın,olmamalıydı.Ama son 10 seneden beri öyle kötü yönetildik,öyle fiyasko transferlere imza atıldıki şimdi her gün acısını çekiyoruz.

Hakan Balta şampiyon olduğumuz senelerde son maçlarda güzel gollerde atmıştır.Hatta katkısıda çok olmuştur.Beyefendi adamdır.Ama bunlar Hakan Baltanın genel anlamda Galatasarada oynayamayacağı gerçeğini değiştirmez.

Berk'ten bi ... olmaz..

Kiz arkadasinin fotografini begendik Instagramda, bana atar yapiyor seni bulacam ulan bla bla bla gel artiz bul dedim, simdi anladim senin neden A takima giremedigini dedim.. Boyle bebelerle bu is olmaz, insan Semih gibi olgun olmali biraz.. Adamin akli fikri twitterde Instagramda sevgilisiyle poz vermek.. Sanki biz sevgilisine sulandik te allahim..

Sen niye Berk'in kız arkadaşının fotoğrafını beğendin ki?

Geri
Üst Alt