Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.628
- 1.353
- 1.468
Cevap: #22 Hakan Balta
Aldırma eleştirilere Hakan,gel yakalım bi cigara:sgr::sgr::sgr:
Aldırma eleştirilere Hakan,gel yakalım bi cigara:sgr::sgr::sgr:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece macı 2.defa seyrettim de burda abartıldığı kadar, yerin dibine sokacak kadar kötü oynadığını düşünmüyorum(iyi de oynadığını söylemiyorum). 90 dk boyunca sadece 2 kere cıktı ki bu bence cok normal. Karsısında neredeyse 2 tane sağ acık oynuyor(hatta bazen Nani'de o kadanada geliyor), üstelik Amrabat'ta pek fazla yardıma gelmiyor. Hakan'ın yapabileceği bu kadardı bence. Ne bekleniyordu ki bu şartlarda? Su macı benim haricimde takımdaki kimseye kini, nefreti olmayan birine seyrettirsek eminim ki o da Hakan'ın yapabileceğinin bu olduğunu söyler.
berk neziroğullarını niye bıraktık arkadaş biz..bebe hep yedek adanada. 2-3 yıllık sözleşme imzalayaydık çok iyi olurdu.
eğer biraz futboldan anlıyorsam Hakan kadar Amrabat'ta suçlu :yenieek: Ne zaman Hamit geçti sola o zaman sıkıntı bitti, Emre sola geçti sonra o zmaanda açık vermedi.. Amrabat hakikaten geri gelmedi ya.. Valencia sanki Birebirde durdurulması çok kolay oyuncu da
Böyle bi mantık yok. Ozaman meloda selcukda kagawayı hep birebir bıraktılar semihle ve dany ile ama gecirmediler. Eboue de teke tek kaldı. Hala anlamıyanlar var. 10 pozisyonun 1-2 sinde bile ya adamı bozarsın veya kovalarsın. Hakan balta adamın peşinden bile koşmuyor hangi macı izliyosunuz siz? peşinden bile koşmuyor diyorum. Sahada 10 kişiydik. Hakan baltayı eleştrmek olmaz bu maç çünkü sahada sol bek yoktu bizim takımda. Birde ''valencia yı durdurma'' konusunda yeni topic acılması lazım. Valencia durdurulunca 10 pozisyonunun 10unda da durduruluyor. Durdurulamayınca 10 da 0 mı olması gerekiyor. Hakan baltadan beklenen 10da 2 veya 3 arada rakibi bozması en azından kovalaması şunu bi anlatamadık gitti. En azından rakibi kovalamayı dunya uzerindeki her futbolcu yapar ama balta yapmadı.
türk sol bek yok maalesef bu sebebten bizim semihin yanına turk stoper almamız gerekirdi(ömer toprak.serdar taşçı ,egemen serdar aziz)fatih hoca bunu nasıl ıskalaladı bilemiyorum.türk stoper almadan sol bek transferi anlamsız.yabancı sayımız çok fazla.
Adamlar 90 dk Hakan'ın kanadından geldiler![]()
Bunda Amrabat'ın defansa yeteri kadar yardım etmemesi ve Valencia'nın formda, Nani'nin formsuz olmasının da payı var :ka19:
Hakan kötü tabi, orası ayrı mesele.
Berk'ten bi ... olmaz..
Kiz arkadasinin fotografini begendik Instagramda, bana atar yapiyor seni bulacam ulan bla bla bla gel artiz bul dedim, simdi anladim senin neden A takima giremedigini dedim.. Boyle bebelerle bu is olmaz, insan Semih gibi olgun olmali biraz.. Adamin akli fikri twitterde Instagramda sevgilisiyle poz vermek.. Sanki biz sevgilisine sulandik te allahim..