#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

2. golde sağolsun ayağını uzatma tenezzülünde bile bulunmadı. Kendi sahasına kapanan rakip karşısında kalecisine orta sahadan geri pas atan adamı kimse savunamaz. Bir maç da bizi şaşırt be Balta!

Cris ve Hakan Balta olursa savunmada Süper Lig'de ilk 3.lük icin oynariz.

2. golde Cris ve Hakan ne yapmaya çalıştı anlayan var mı?

Koştuğu mesafeye bak.Çok fazla depar attı.Kayarak müdahe yapmak istedi ama yapamadı.Çünkü ayak giderdi yapsaydı.Çok ters pozisyona geldi.

Hakan böyle oynayacaksa sol beke güzel bir transfer yapılmalı.Bale ayarı bir oyuncu bulabilsek aslında.

artık çağlar oynasın.ya da devre arasına kadar riera oynasın solbekte.

kelimeler kifayetsiz kalir en iyisi susayim

yalvarıyorum git bu takımdan yalvarıyorum sana balta. YALVARIYORUM

Braga maçında Riera oynar diye düşünüyorum. Hoca kenarda çıldırdı. Doğal olarak biz de..

90. dakikada savunmada sorumluluktan kacip emreye birakman superdi topu

Adam herkesi öyle bir alıştırmışki böyle bir maçtan sonra Hakan'a sallamak kimsenin aklına bile gelmemiş. Kendisini tebrik etmek lazım gerçekten.

SL icin muhakkak surette iyi bir sol bek lazimdi bize. Bu transfer nasil ihmal edildi? Bu sene yapilan transferlerin cogu bostu bence. Isim üzerine yapilmis, veya son anda kotarilmis transferlerle sorunlar cözülmez.

Ynt: #22 Hakan Balta

Sene başında yerini doldurmamız lazımdı. Fatih hoca iyi sabrediyor, malesef yerine oynatacak daha iyi bir adam yok şuan.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

takimda agir elestirilmeyi tek hak eden adam

gerci onun da cok sucu yok ama

Çok çok kötü.Sabri reloaded oldu resmen bugün benim gözümde.Yıl 2012 hala Balta.

Sene sonunda planlamayı iyi yapmayıp bizi sana mecbur eden Fatih Terimde suç.Artık seni eleştirmiyorum bile.Çünkü kapasite belli.Sende bir suç yok.

Geri
Üst Alt