#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

birisi bu arkadasi hakani yani melo ile bir odaya kilitlesin. gecen senenin perfomansini vere bilrse yeter

Melo: Hey hakan tedavi odasina!!! gel kocum hele bi....:D

Riera zaten 442 kanadı değil mi güzel kardeşlerim.Şimdi biz rierayı öne alırsak ( ki uzun süre bek oynadı biraz daha gelişmiştir defansı ) arkasına hakan balta ile başarılı ya da en azından birazcık daha oturaklı bir sol taraf oluşturabiliriz.

Amrabat diyeni vururum bu arada . Yedek kalsın biraz.Şu anda en çok o yedek kalmayı hakediyor

Riera zaten 442 kanadı değil mi güzel kardeşlerim.Şimdi biz rierayı öne alırsak ( ki uzun süre bek oynadı biraz daha gelişmiştir defansı ) arkasına hakan balta ile başarılı ya da en azından birazcık daha oturaklı bir sol taraf oluşturabiliriz.

Amrabat diyeni vururum bu arada . Yedek kalsın biraz.Şu anda en çok o yedek kalmayı hakediyor

amrabati en cok destekleyenlerden olarak sana malesef hak vermek zorundayim amrabat konusunda. adam bir türlü alisamadi oraya. konter oyuncu . macina göre oyuna sokarsin yada mesela karsina barca cikdiginda koy onu yardirsin konterde. kapali savunma yapanlara karsi su an hic bir cekilde hazir degil malesef. tam bir konter oyuncusu

Gecen sezon kotu degildi idare ediyordu solda.Bu sene ne oldu birden boyle birakti yedeklere dustu anlamak guc,Sola monte edilse Riera'yi ilerde izleyecez 2 sezondur ilk defa kanat izlemis olcaz boylece sirf bu yuzden Hakan'in oynamasini istiyorum.

yerine yerli solbek mi var. kaliteli solbek alınmalı ama yedek olarak da olsa yerli oyuncu yok şuan

kim varda yenilenmesin,türk sol bek mi var,ben mi bilmiyorum ? yedek kulübesi için kalması şart,çağları göndersinler ilk önce. :SS:

yerli solbek yokmus bu yuzden yenilemeliymisiz duyan da balta yedek kulubesinde oturunca yada oynayinca hald oluor sanacak hæ

balta = acil shoot

kim varda yenilenmesin,türk sol bek mi var,ben mi bilmiyorum ? yedek kulübesi için kalması şart,çağları göndersinler ilk önce. :SS:

yerine yerli solbek mi var. kaliteli solbek alınmalı ama yedek olarak da olsa yerli oyuncu yok şuan

Sokaktan herhangi birini al solbek e koy,balta ile aynı performansı gösterir. Böyle adamların kulüpte işi yok.

bizim osman abi vardı... karayollarında çalışırdı... bir de çaçaron karısı var ki yıllardır adamın başının etini yer, aşağılar, beddua eder... hep derdik bu adam bu karıyı birgün biryerde kesip atacak... yok abicim, her sabah sefertasıyla işine gider işini yapar akşam evine döner, karısı dırdır da vırvır devam eder...

nedense hakan'ı osman abiye benzetiyorum...

Gecen sezon kotu degildi idare ediyordu solda.Bu sene ne oldu birden boyle birakti yedeklere dustu anlamak guc,Sola monte edilse Riera'yi ilerde izleyecez 2 sezondur ilk defa kanat izlemis olcaz boylece sirf bu yuzden Hakan'in oynamasini istiyorum.

hocam seni kast etmiyorum alınma ama taraftarı takımı takip etmiyor

HAKAN SAKAT

geçen sezon sakatlandı sezon sonu şutlanan doktorlardan biri ameliyat olmana gerek yok yazın dinlen yeter demiş buna

yazın sezon hazırlıklarında ağrıları devam edince yeni doktorlar ameliyat demiş ama hazırlık kampı bitmesine yakın oluyor bu olay

en az 3 ay oynamayacak form tutması vs. derken hocanında kafasındaki ilk 11 de olduğundan erteleniyor bu ameliyat

zaten sezon başında HAKAN 11 de oynuyor yine hatta milli takıma gidiyor vs. orada da sakatlığından kamptan ayrıldı

daha sonra sakat sakat oynadığından formayı RİERA ya kaptırdı,riera da Allahı var ne kadar hata yapsada orta açabilen bir bek olduğundan göze çok batmadı.Oynamaya oynamaya iyice formdan düştü HAKAN

geçen yılki durumda olsa zaten hoca onu oynatırdı.Bu sezon sözleşmesi bitiyor muhtemelen lig biter bitmez ameliyat olacak.

B_51162c8ca4e8b64afdb65f1659a418e7.jpg

bizim osman abi vardı... karayollarında çalışırdı... bir de çaçaron karısı var ki yıllardır adamın başının etini yer, aşağılar, beddua eder... hep derdik bu adam bu karıyı birgün biryerde kesip atacak... yok abicim, her sabah sefertasıyla işine gider işini yapar akşam evine döner, karısı dırdır da vırvır devam eder...

nedense hakan'ı osman abiye benzetiyorum...

Hakan Balta'nın karısını nerden tanıyorsun mahlas?

Bence artık biraz ufak tefek maçlarda biraz forma verilmeli 30 dk 45 dk, Riera da önünde oynarsa daha iyi pas yapan ve sol taraftan etkili ortalar açan bir takım oluruz, Amrabat lı Riera lı sol kanattan daha güçlü olur, Amrabat ı şu aralar beğenmiyorum.

Bu aralar oynayacağını düşünüyorum, Riera'yı dinlendirmek için.

Geri
Üst Alt