#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Oynarken de kötüydü 1 senedir forma giymiyor, daha da beter durumda olmasi muhtemel.

Soyadının hakkını sonuna kadar veren adam...

Artik bu adami oynatmasi lazim F.Terimin!

Yattikca paslandi adam,len:asd:

:sgr: :sgr:

Zor oynarken delirtiyordu şimdi daha beterdir hiç oynaamasın mümkünse

ciddimisiniz sahaya donsun diyenler var, hangi ilaci kullandiniz? adam bitmis artik sezon sonu jubile teklifi yapmak lazim :yenieek:

abi ben diyorum demeyede devam edeceğim Riera ve Hamitin yerine bir adam

Hadi aslanım kapak takma vakti bugün herkese sana güveniyorum :):)

Hadi aslanım kapak takma vakti bugün herkese sana güveniyorum :):)

icinden bi anda Gareth Bale'mi cikacak kardesim?

Hakan nekadar kilo aldi farkinda degilmisin? + agirlasti.. adam gecemez orta yapamaz.. bildigin duz bi bek.. yeri geldimi savunmayida yapamiyor hizli kanat oyuncusu karsisinda.. sene sonu yollanmali.. Caglarda dahil.. Rierada dahil..

adam akilli iyi sol bek alinmali 1 tane turk yedek icin bitanede kaliteli yabanci..

onun disinda Amrabat satilip.. iyi bi sol acik..

Form durumunu görmek açısından ilk 11 başlaması yararlı olacaktır. Son maçlarda Riera'nın dinlendirilmesi gerektiği bariz bir şekilde belli oluyordu. Hakan'ın göstereceği performans hem takımın hem de kendisinin geleceği açısından çok önemli. Umarım en azından geçen sezonki Hakan'ı izletir bize.

icinden bi anda Gareth Bale'mi cikacak kardesim?

Hakan nekadar kilo aldi farkinda degilmisin? + agirlasti.. adam gecemez orta yapamaz.. bildigin duz bi bek.. yeri geldimi savunmayida yapamiyor hizli kanat oyuncusu karsisinda.. sene sonu yollanmali.. Caglarda dahil.. Rierada dahil..

adam akilli iyi sol bek alinmali 1 tane turk yedek icin bitanede kaliteli yabanci..

onun disinda Amrabat satilip.. iyi bi sol acik..

Ben zaten çok iyi bi sol bek demiyorum ki Türkiye ligi için gayet yeterli bence iyi bir sol bek alınıp yedeği olur ama burda abartıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum en azından defansif açıdan gayet iyi ofansı bi okadar da kötü :yenieek:

Geri
Üst Alt