#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

gitsen de kurtulsak , bir insan ancak bu kadar bos bir futbolcu olur

Oynamasi sart artik bi sekilde Hakan rotasyona girmeli.Oyle veya boyle bize desteklemek duser ama penaltiyi gectim onun oncesi yerdeki adama top kaptirip kaleciyle karsi karsiya biraktin adami,penalti olmasa bile karsi karsiyaydi adam dikkat:rolleyes:

erkes yerdeki adamı yecemeyip penaltı top kaptırdı diyor ama pozisyonu tekrar izlerseniz çalım değil hamite pas atıyor hamit topu alamıyor.hbakana karşı fena onyargilis

İş yapmaz. Riera kadar bile olamıyor sol kanatta.. Dany olmasaydı bunun açıklarını zor kapatırdık.

beyin-160.jpg

Herkeste olan

19073.jpg

Hakan balta'da olan

Oynamasi sart artik bi sekilde Hakan rotasyona girmeli.Oyle veya boyle bize desteklemek duser ama penaltiyi gectim onun oncesi yerdeki adama top kaptirip kaleciyle karsi karsiya biraktin adami,penalti olmasa bile karsi karsiyaydi adam dikkat:rolleyes:

Mecburiyetten oynatılıyo belki ama abi adam yok ya..koca bir 0 hiç bir şey yok..Futbolcu demeye bin şahit..Napıcaz bilmiyorm artık:o

Ne kadar şanslı bir insan cidden kıskanılır böyle şans sen 0 yetenekle Galatasaray gibi bir takımda futbolculuk gibi muhteşem bir işi yap, ülke ülke şehir şehir gez ,her yerde krallar gibi karşılan bir de üstüne trilyonlar kazan ne diyelim :D

Hakan'ın en önemli sorunu hırslı olmaması. Futbolcu dediğin hırslı, mücadeleci, asla pes etmeyen bir yapıda olmalı. O anda dünya yansa Hakan'ın umrunda olmuyor.

tütün mamullerini bıraksa belki iş yapar günde 2 paket 3 paket sigarayla olmaz bu işler hakanım

çok kötüsün top ayağına geldiğinde tiksiniyorum futboldan

bence hakanın en önemli sorunu futbolcu olması

yabanci bir futbolcu olsaydi hayatta futbolcu olamazdi bu adam

Geri
Üst Alt