#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

adamsan gel bana trabzondaki macta 3 pozisyonda ust uste volkan senden calim yemedigini ispat et

hadi ispat et

adamsan

3 pozisyonda ust uste volkan senden calim yedi

Bu cevabı vermem yetti bana.Orada o kadar çok şey yazdın ki sen gidip 1 tane olumsuz şeyi gördün.Bu da sizin Balta'ya karşı zaten ön yargılı olduğunuzu ortaya koyuyor.

Çalım yemiyormuş Hakan'ı savunmak için bu kadar saçmalamaya gerek yoktu biraz hızlı bir adam Hakan'ı çok rahat geçer. İki bek birden hücumcu olurmuymuş saçmalığa gel Eboue eşşek ya git gel yapıyor sürekli Hakan efendi çıksın biraz ileri Eboue savunmada kalsın dinlensin asıl çalım yemeyen adam Eboue'dir. İki bek birden hücum yapmaz evet biri gider biri dinlenir sırayla olur yani tüm yük bir oyuncuya binmez

Bu adam savunmada harika?Süper finalde yediğimiz 4 gol de onun kanadından?

gecen seneye bakılırsa harikasın hakan.ha gayret son 2 mac

Bu adam savunmada harika?Süper finalde yediğimiz 4 gol de onun kanadından?

süper finalde yediğimiz ilk 2 gol Semih-Ujfa-Melo üçlüsünün hatasından , Trabzon'da yediğimiz ilk golde Hakan'ın pozisyon ile alakası yok ve 2. golde penaltı.

Hakan'ı karalamayın bu kadar bence şuanki performansı hem Ujfa'dan hemde Melo'dan daha iyi.

geçen seneye bakılırsa Mükemmel oynuyor..ama Galatassaray gibi bir takım için hala yetersiz.. Hücumda tüm ortaları rakibe atıyor , düzgün bindirmesi yok.. Sola da bir tane Eboue lazım bize :asd:

geçen seneye bakılırsa Mükemmel oynuyor..ama Galatassaray gibi bir takım için hala yetersiz.. Hücumda tüm ortaları rakibe atıyor , düzgün bindirmesi yok.. Sola da bir tane Eboue lazım bize :asd:

Kimse şunu anlamıyor.Eğer sola eboue gibi adam gelirse BJK'ye döneriz.İki tane savunma yapmasını bilmeyen bek var.Fakat en iyi 2 stopere sahipler.Zaten Ernst ve Fernandes'den bahsetmiyorum bile.Buna rağmen adamların savunması çökmüş durumda.Neden bekler yüzünden.Hakan'ı koy BJK sol bekine bakın noluyor.

Normalde bu foruma artık yazmıycaktım ama dayanamadım bazı arkadaşların yorumlarına..Tanktan ağır yıllardır 2 tane isabetli orta açamamış adamın nesini savunuyorsunuz ya..Bugün Hakan ı savunanlara sorun eminimki hemen hemen hepsi geçmişte Servet i de beğenenlerdir..

Kimse şunu anlamıyor.Eğer sola eboue gibi adam gelirse BJK'ye döneriz.İki tane savunma yapmasını bilmeyen bek var.Fakat en iyi 2 stopere sahipler.Zaten Ernst ve Fernandes'den bahsetmiyorum bile.Buna rağmen adamların savunması çökmüş durumda.Neden bekler yüzünden.Hakan'ı koy BJK sol bekine bakın noluyor.

:2aloh1:

ibretlik. :asd:

katılabileceğim tek noktası bu tüm yazının...

:asd:

06402767-wtf.gif

komik olmuş arkadaş.

Fatih hocanın eski kadrosunda bekler hep hücumcuydu bjk nin halinemi döndük.

komik olmuş arkadaş.

Fatih hocanın eski kadrosunda bekler hep hücumcuydu bjk nin halinemi döndük.

Tamam.Seneye inşallah hücümcu bir sol bek alınır ve olanları görürüz.Kaç teknik direktör geldi gitti GS'ye.Adamların tek değişmediği isim Hakan Balta.(Milli takım teknik direktörleri dahil) Demek ki siz onlardan çok daha iyi biliyorsunuz.O zaman niye teknik direktör olmuyorsunuz?Karl-Heinz Feldkamp,Cevat Güler,Michael Skibbe,Bülent Korkmaz,Frank Rijkaard,Gheorghe Hagi,Bülent Ünder,Fatih Terim bunlar Gs'nin teknik direktörleri.Servet,Zan,Mustafa,Sabri... neredeler şimdi?Sizce bu kadar teknik direktörün hiç biri mi görmüyor sol beki?Bana bunu açıklayın.Milli takımı saymıyorum zaten.

Tamam.Seneye inşallah hücümcu bir sol bek alınır ve olanları görürüz.Kaç teknik direktör geldi gitti GS'ye.Adamların tek değişmediği isim Hakan Balta.(Milli takım teknik direktörleri dahil) Demek ki siz onlardan çok daha iyi biliyorsunuz.O zaman niye teknik direktör olmuyorsunuz?Karl-Heinz Feldkamp,Cevat Güler,Michael Skibbe,Bülent Korkmaz,Frank Rijkaard,Gheorghe Hagi,Bülent Ünder,Fatih Terim bunlar Gs'nin teknik direktörleri.Servet,Zan,Mustafa,Sabri... neredeler şimdi?Sizce bu kadar teknik direktörün hiç biri mi görmüyor sol beki?Bana bunu açıklayın.Milli takımı saymıyorum zaten.

para yok + yerli sol bek yok

Eboue savunma yapmıyormuş :confused: Adam ileri geri takır takır çalışıyor la daha ne yapsın.:) Balta ileri çalışmasın mümkünse sonra geri falan gelemiyor iyi bir durum değil .:) Bu adamıda beğenenler varya :lol:koptum ya. Tamam deyin mecburuz alttan oyuncu gelmiyor türk sol bek yok falan da şu adam iyi demeyin be kardeşim siz oynayın aşağı yukarı yine aynısını yaparsınız ne ekstrası var bu adamın.

10 üzerinden 4 veriyorum bugün..

Berbat.

Geri
Üst Alt