#22 Hakan Balta

yok abi ne umudu

amrabatin onu bombosken kisa dusen iki pasi varki tirnaklarimi yedim

dia gibi vasat kotu ama hizli adamlara karsi oyununu gorunce umudum olur

Cevap: #22 Hakan Balta

Ben geçen forumun birinde Kayserispor'lu bir futbolcuya dek geldim neden olmasın:)

Riera denen isimsizin bu takımda işi yoktur derhal gönderilmelidir. Gönderilemiyorsa sol beke falan yazarak kafaları karıştırmaya gerek yoktur gönderilemiyorsa onun yeri ilelebet tribündür. Stadın 1. katına inmemelidir. Daha iyisi alınmayacaksa H. Balta candır.

Bu maçta kaptan mıydı?

Sakat diyolardı Hakan'a ne oldu her maç oynuyo?

Taraftar olarak guven duymamiz lazim , guveni hissetirmemiz lazim. Hakan'a , hala O 2 sene onceki performansi yuzunden onyargili davrananlar var. Gecen sene ki performansinin ustune cikacaktir Hakan. Bence cok farkli bir Hakan Balta izliyoruz.Uzaktan sutlarina yine baslasa ...Biraz Guvenmemiz lazim..

Hakan Balta zaten iyi oyuncu.Kötü defan oyuncuları ile oynadığı için oda kötü gözüküyordu.İlk geldiği yıl ki yaptıkları ortada.Kaptanlıkta yakışır aslana.

Maçın ilk yarısının tekrarını seyrettim de Valero'yu rezil etmiş Hakan reis :bid:

Abi bu adam her maç oynuyor biz neden sol bek arıyoruz ki?

Abi bu adam her maç oynuyor biz neden sol bek arıyoruz ki?

Sol bek aramamızın nedeni sigara tiryakiliği gibi bir şey. İki sene önceki performansı yüzünden sol bek almamız gerekiyor dedik, hala aynı şeyi tekrar edip duruyoruz. Niye? Ağız alışkanlığı. Geçen sezon Galatasaray maçlarını izleyen kimse yoktu sanırım. Adamın oyunu şaşalı gözükmese de iyi. Niyeyse biz bütün oyuncuların sağdan doldan yardırıp gol atmalarını istiyoruz. Adamın esas görevi olan defansif oyununu gören, izleyen yok ne yazıkki.

Ben şahsen sol bek alınmasını istiyorum ama Hakan kötü oyuncu diye değil,yedek olmadığından.Ama öyle ya da böyle Rieara kalacaksa lükse gerek yok.Bu seneki kadro yeterli.Zaten gelecek olan kişi de Hakan'a yedek olarak isteniyordu Hakan yedek olsun diye değil.

Şu Riera'yı elimizden çıkarabilsek hem kara geçerdik hem de Hakan'ın performansını iyice arttıracak bir yandan da yanında yetişecek genç bir yeteneğe sahip olurduk.Çağlar futbolculuğu kafasında bitirmiş.

Bugün sahaya kaptan olarak cikacak.

Kaptanlık mı yaradı bu adama anlamadım, baya iyiydi.

lan müthis bi bek oldun lann eski hakan baltanın daha daha iyisi bi heriff ya hücuma cıkıyo ve müthis savunma yapıyor ya adamın dibisin.

valla ters kademe yaptı krasice şaştım kaldım.+hucumada cıkıyor artık.

reyiz sen böyle devam et :ayatollah:.valla umut selcuk la birlikte maçın adamıydı.jblerine kurban:happynew:

Geri
Üst Alt