#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hakan'in bu macta kötü olmasini savunmaya ve takima bagliyorum, her pozisyonda da ters kademeye giremez ki bu adam. forvet-orta saha zaten full atakta, eboue'de gidiyor, Ujfalusi'de oyun kuruyor, Semih-Hakan kaliyor arkada, biraz önlerinde de Ujfalusi oluyor. Her pozisyonda da Hakan'a güvenmememiz gerekir. Düzgün performans gösterseydik Hakan'da iyi oynardi, konsantrasyonunu falan kaybetti dün. Yani kötüydü ama genel anlamda bir sorun vardi. Gecen sezonun prensleri kötü oynadi ama Hakan kadar elestirilmedi bu oyuncular. Kendimize gelelim, her oyuncu bizim icin degerlidir. Herkes ayni formayi terletiyor. Saygi gösterelim.

hakan balta iyidir. belli bi standardı vardır. ne çok fazla üstüne çıkar ne de çok fazla altına düşer. senede 1 kere de buna benzer hatalar yapar. o pozisyonda topu dağlara taşlara vursa sorun olmayacaktı ama dikkat ederseniz topu oyunda tutmak adına içeri doğru vurmaya çalışınca sıkıntı oldu.

yav yapmayın abi nesi iyi,nesi standart.adam gibi bi bekin oyuna yaptığı katkıyı örneklendiriyoruz,bak adam hakan ünsal dan örnek vermiş gözümüzün önünde eboue örneği var

bekler oyuna direk etki yapan adamlar yahu,hakan SIFIR SIFIR KATKISI YOK ZARARI VAR

Bu arada küçük Hakan 3-5-2 tarzı sistemde etkili olan bir oyuncuydu.

İleri geri oynayan, her sistemde oynayabilen, hücum özellikleri üst düzeyde bir kanat oyuncusu örneği vermek gerekirse bir diğer ve en önemli isim Ümit Davala olur. Ümit Davala klasında bir oyuncuyu da alıp getiremeyiz Galatasaray'a.

Bir insadan da hiç mi sağ ayak olmaz.Bize geln yerli bekler aynı aynı hamam bir tane kendini geliştiren görmedim.Cihan, Orhan Sabri, Volkan, Çağlar, Hakan. Uğur iyi gidiyordu, talihsizlik oldu Sabri'ye mecbur kaldık.Kalli adamsın yıllarca önce nasılda Sabri'yi kesmişti.

Nasıl Sabri'yi savunanlar vardı ben dahil Eboue gelince aydınlandık.H. Balta'yı da savunanlar, yerine iyi bir adam gelince vayyy demek solbek buymuş diyecek.

Hakan'la yasamak zorundayiz. Ligin en iyi yerli sol beki bu adam, daha iyisi yok. Ama malesef Hakan bile bazen yetersiz kaliyor. Yabanci sinirlamasi olmasaydi Rijkaard döneminde coktan gönderilmisti ama olmuyor iste, el mahkum.

Bizde ki kronik sorun bekler.Son 10 yılda Ebuoe harici sağ-sol farketmez düzgün bek hatırlamıyorum

yav yapmayın abi nesi iyi,nesi standart.adam gibi bi bekin oyuna yaptığı katkıyı örneklendiriyoruz,bak adam hakan ünsal dan örnek vermiş gözümüzün önünde eboue örneği var

bekler oyuna direk etki yapan adamlar yahu,hakan SIFIR SIFIR KATKISI YOK ZARARI VAR

kardeş senin adam gibi bek dediğin adamlardan biri Türk futbolunun son yirmi yıldaki en iyi sol beki hakan ünsal (daha öncesini yaş itibari ile hatırlamıyorum), diğeri yıllarca arsenalde oynamış dünyanın tanıdığı eboue.

ben hakan balta hakan ünsaldan yada eboue'den iyidir demiyorum. ama senin ülkende yabancı sınırlaması varsa hakan balta iyidir. ha sınırlama olmasa bende daha iyi bi bek olsun isterim solda. ama sınırlama varsa balta iyidir.

standardı yok diyosun o zaman bana hakan baltanın dün akşamkine benzer hatalarla takımı yaktığı 3-5 maç söyle. ilk başta karpaty lyiv sonra?

Ümit Davala gibi 2 tane kanat oyuncusu alabiliyorsan Hakan Balta'yı oynatmazsın. Öyle biri olmadığı için sıkıntı yok. :)

Hakan'la yasamak zorundayiz. Ligin en iyi yerli sol beki bu adam, daha iyisi yok. Ama malesef Hakan bile bazen yetersiz kaliyor. Yabanci sinirlamasi olmasaydi Rijkaard döneminde coktan gönderilmisti ama olmuyor iste, el mahkum.

millet bunu anlamak istemiyo işte. ismail köybaşını da gördüm hasan alisini de. baltanın ölüsü ikisini de cebinden çıkarır.

Valla alt yapıdan bir genç gelmediği sürece bu sorun devam edecek gibi. Bu halde bile yabancı sınırı sorununu az çok yaşıyoruz. Hakan Balta hakkında da ne diyeceğimi bilemiyorum. Düne kadar gayet iyi idare ediyordu. Dünkü hali Karpaty maçını anımsattı..

bakın gençler savunmanız çelişkili.

daha iyisi olsa hakan tabiki oynamaz diyosunuz ondan sonra hakan iyi.benim hakan kötü dememin nesi yanlış o zaman.

Hakanın kesinlikle takıma katkısı yok bir kere bunun altını çizelim.Bu adamın iyi oynuyor denildiği zamanlar takımda sırıtmadığı zamanlar,yani en iyi oyunu bile nötr adamın.

Birde eboue ye bakıyorsun her maç belli standartta katkı veriyor takıma.İyi oynadığı zaman skora direk etki ediyor.Sabri yerine eboue takıma girdiğinde nasıl takımın çağ atladığını biliyoruz,hakan baltanın yerine de belli standartta katkı verecek bir adam alırsak ne kadar fark edeceğini siz düşünün artık.

Kaldı ki Selçuk-Semih-Burak-Umut-Hamit-Emre Ç gibi en iyi yerlilere sahibiz.Solbek de yabancı oynatmak çok da sıkıntı olmaz.Yeter ki defans hattımız sağlam olsun,bir şekilde gol atıyoruz zaten.

Ben sol bek mevkiine çok ekstra olmadığı sürece yabancı takviyesine karşıyım.

bakın gençler savunmanız çelişkili.

daha iyisi olsa hakan tabiki oynamaz diyosunuz ondan sonra hakan iyi.benim hakan kötü dememin nesi yanlış o zaman.

hiçbir çelişki yok. daha iyisi olsa tabiki oynayamaz ne var bunda? senin elinde eboue var. dani alves'de olsa yine eboue'yi oynatırsın.

yada xabi alonso olsa sen yine de meloyu mu oynatırsın?

Geri
Üst Alt