#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Sol taraf Allah'a emanet desenize.

Umarım sadece önlem için kadrodan çıkartılmıştır, ona ihtiyacımız var.

Hakan sakatlanacak Şampıyonlar liginde reira yada çağlara muhtac kalıcaz..Yani bunun olucağını 8 yaşındaki çocuk tahmin edebiliyor ama fatih terim ve kurmayları bu tehlikeyi ya sezemediler yada hafife aldılar..

Umarım ben yanılırım..

Var olan sakatlığı nüksetmiş bu nedenle çıkarılmış Milli Takımdan.

Antalya maçında oynaması bekleniyor..

Geçen sezondan bu yana ligin en iyi solbeki olmasına rağmen ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamayan oyuncumuz :yenieek:

Geçen sezondan bu yana ligin en iyi solbeki olmasına rağmen ağzıyla kuş tutsa taraftara yaranamayan oyuncumuz :yenieek:

Dünyanın en iyi sol beki bile olsa sakatlandı mı kenardan maçı izler. Nitekim sakatlığı nüksetmiş. Yerine kimi koyacaksın şimdi? Bile bile lades dedikleri bu oluyor herhalde.

Yaşın ağırlığı ile ancak bu oyunu kaldırabilir. Yine de teşekkürler Balta.

Çağlar'a gün doğdu

ben bu adama pek güvenmiyorum açıkcası. eger oynarsa karşısında nani olacak. biraz dikkatli olması lazım. lütfen kafanı dönme. bir döndün sarı kartı gördün. türkiyenin en iyi sol beki ama kötünün iyisi. defansta hata yapma yeter. başka bişey istemez.

Alışık olduğumuz bir performans gösterdi.

Alıştık artık.

Tamamen 11'i tamamlamak için oynuyor.:ka21:

United maçında bindirme yapacak gözüyle bakmayın.Savunmada kalacaktır büyük ihtimalle maçın çoğu bölümünde ki doğru bir tercih olur.Kolay kolay adam geçemez savunma yönünü ağırlık verdiiği zamanlarda.

Hücum yetenekleri ve kondisyonu olmadığı için göze batıyor ama harika defans yapıyor ona güveniyorum.

harika defans falan yapmıyor abi hücuma çıkmadığı için siz defans yapıyo sanıyosunuz ALLAH AŞKINA AÇIN GÖNÜL GÖZÜNÜZÜ

Zaten ağır ve hamlesiz bir adam hele ki sakat sakat olduğunda veya futbola konsantre olmadığında tam bir facia oluyor.Bu gün önünde ki topu kaptırarak Karpaty Lyiv maçından bir pasaj sundu.

Hakan sakatken veya bir şekilde konstantre değilken kesinlikle oynamaması gereken bir isim ama yedeği de Çağlar olunca sözün bittiği yer oluyor tabi.En zayıf halkamız sol bek.

Galatasaray gibi takimin sol bekinde oynamasi bir utanc. bir de milli takimda oynamali diyenler var. Hasan Ali takti onlara kapagi gerci.

Geri
Üst Alt