#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hasan Ali neyin kapağını takmış acaba ? Kıytırık Estonya karşısında asist yaptığı için mi ? Aynı Hasan Ali Spartak maçlarında çok kötü oynamıştı.

Hakan Balta gol sevincinde kime kızdıysa :D

cptyd.jpg

Adam bu sefer de gol sevincinde Umut'a kızmış. "sen sevinme" der gibi :D haftaya kime kızacak acaba :asd:

d2y39.png

Galatasaray gibi takimin sol bekinde oynamasi bir utanc. bir de milli takimda oynamali diyenler var. Hasan Ali takti onlara kapagi gerci.

hasan alimi puhaha. sen selçuga emre olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım diyen kişisin dimi. ozaman pek takmamak lazım.:o

Hasan Ali'nin daha kötü bir sol bek olması, Hakan Baltanın da kötü bir sol bek olduğu gerçeğini değiştirmez. Haala 'Hasan Ali versus Hakan Balta' konusuna takılıyorsunuz, mevzu o değil ki...

Bana ne Türkiye'de yerli sol bek olmamasından, bana ne Hasan Ali'den. Normalde bu ûslupta görüş belirten adamlara ayar olurum ama yazacağım artık, kimse kusura bakmasın ama Hakan Balta topçu falan değil.

Fatih hoca da bütün yaz boyunca sol bek istiyordu; Carlinhos'lar, Bruno Cortes'ler, Adriano'lar Riise'ler falan hepsi gündeme geldi ama Riera'yı gönderemedikleri için sonradan o bölgeye adam almaktan vaz geçtiler. Bir şekilde Riera'yı kullanırız alternatif olarak diye düşündüler. Üzerine bir de son anda Ujfalusi'nin sakatlığı olunca mecburen stoper almak zorunda kaldılar, sol bek transferi iyice rafa kalktı.

Neyse 1 sene daha sabredeceğiz bu adama artık. Seneye GS'da asla ilk 11 oyuncusu olması mümkün değil. Hatta devre arası transfer döneminde bile belki bir sol bek alınabilir Riera gönderilirse.

fergusonin taktigi belli hakan baltanin oldu kanati perisan edecek allah sabir versin bize hakanada basarilar gununde oldumu c.ronaldoyu bile tutuyor portekiz maclarinda gorduk

Bu zamanda bindirme yapmayan adama bek denmez. Hasan Ali en azindan sol kanadi sürekli kullaniyor. adamda tempo diye bir sey var. Balta sifir riske girdigi icin güven veriyormus gibi görünüyor ama isin asli öyle degil. karsisinda hizli kanat adami oldugu zaman perisan oluyor.

küçükken bjkliymiş hakan balta ama sonradan GS'lı oldu işte.:o

Sakatlığı da onu etkiliyo olabilir :melek:

2012-2013 Orduspor-Kayserispor maç özeti Ligtv.com.tr atilla turan 1:19 hasan kabzeye attırdığı gol . bu adam alınması gerekir bence . özgür çek fenere gitmeseydi şimdiye cık diye oturmuş . malik fathinin bu sene sergiliyeceği performans iyi olrsa oda olablr . ama ben özgür çek ve atillla turan diyorum ergün penbe hakan ünsal gibi . ben nedense bülent korkmaz profiline egemen korkmazı yakıştırıyorum ona benzetiyorum . onuda cok isterdim galatasarayda ve cris değilde kolo toure gelsin isterdim kolo toure egemen korkmaz , atilla turan , özgür çek bu takıma gelirse cok güzel olur .

beşiktaşlıysa beşiktaşlı arkadaş adam hakkıyla oynuyomu oynuyo gerisi fasafiso

Geri
Üst Alt