#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Tüm takım ilerde top bekliyor, adam orta sahadan Muslera'ya yolluyor topu.

2. golde adamı önde karşılayacagına ofsaytı bozdun. ben çok şey beklemiyorum senden ama zarar verme lütfen. birde her topu geri oynaman beni benden alıyor.

Ya abi sabriyle falan kıyaslamayın Allah aşkına.Sabri tamam 10 maç kötü oynuyordu ama 1 maç da mükkemmel oynayıp maç falan kazandırıyordu takıma.Hakan baltadan da en az 10 kat hızlıdır heralde.Kademeye falan giriyordu en azından.

Hakan baltanın 2.5 yıldan beri 1 tane iyi oynadığı maç yok lan.Bir tane bir bir. İyi dediğimiz maçlar da hiç top gelmediyse ya da takımın 11 oyuncusunun 10 ununda mükkemmel oynadığı maçlarda oluyordu.

Bu adamın biletini bizi uefada anı sanı duyulmamış takımlara tek başına elettiği anda kesmemiz gerekiyordu.Gittikçe büyüyen bir tümör oldu resmen.

Yine sahada sarhoş gibi gezdiği günlerine dönüş yaptı :mad:

Türkiye'nin en iyi sol beki bizde transfere gerek yoktu di mi?

yes you can

bu heriften futbolcu olduysa , siz de her seyi yapabilirsiniz

ben motivasyon kitabi yazsam onsoz'e resmini basarim bizim Balta'nin

Hücum 0, savunma 0. Hiç ileriye oynamaz anca geriye koşarken biri arkadan çekiyor sanki. Riera ve Çağlar çok daha iyidir.

Gecen seneki oyununu beyan ederek savunuyordum Hakan'ı ama beni yanıltacak gibi duruyor. Aklının nerede olduğunu merak ediyorum. Acilen toparlanmalı.

Suikast filan mı düzenlesek acaba başka türlü gitmez

Önünden geçen topa müdahale etmekten aciz malesef. Braga maçında Riera'nın oynaması gerek kesinlikle.

Cissokho 4 milyona gitti ya, 4 milyon. Bonuslarla 5 milyon. Kacirdigimiza degdi mi bu adama katlanmaya.

Hakan adamsın kişiliğine hiç bişey demem herşey için teşekkürler ama artık ne bizi ne de kendini üz git lütfen

Hakan hiç göze batmadı bugün...

------------------Muslera-----------------

Eboue----Semih----Dany------Yabancı solbek

Hamit------Selçuk-----Melo-------amrabat

------------Burak--------umut----------------------

ancak böyle yabancı sol bek oynatabiliriz ki ideal kadro gibi devre arası direk eboue ayarında sol bek almamız lazım

------------------Muslera-----------------

Eboue----Semih----Dany------Yabancı solbek

Hamit------Selçuk-----Melo-------amrabat

------------Burak--------umut----------------------

ancak böyle yabancı sol bek oynatabiliriz ki ideal kadro gibi devre arası direk eboue ayarında sol bek almamız lazım

Kim olabilir mesela Martin Olsson ?

Geri
Üst Alt