#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

cenabet misin nesin , her oyuna girdiginde ya gol yeriz yada isler ters gider yeter hakan balta yeter !!

Hakan çok terlettin bu formayı ama sanırım artık veda deme zamanı geldi be ...

Teşekkürler ve güle güle...

Sol açık mı sol bek mi oynadı anlamadım. Penaltı pozisyonunda ofsaytı bozan adamdı kendisi. Oyuna girdi Rieranın düzeni de bozuldu adam nerde oynayacağını şaşırdı.

Keşke 2. solbek olarak oyuna gireceğine 3. stoper olarak girseydi.Penlatı pozisyonunda da çok ilginç olaylar yaşandı.Riera öne giderken Hakan geri falan geldi.İkisi bir anda adamı unuttular.Dediğim gibi 3. stoper olarak girseydi daha rahat ederdik.Hakan şu sıralar bitik oynuyor.Arada dikine pas verebiliyor sadece.

oyuna girdi ve görevini yaptı rakibe bir penaltı pozisyonu verdi. adam inanılmaz verimli kullanıyor verilen dakikaları.

Sol açık mı sol bek mi oynadı anlamadım. Penaltı pozisyonunda ofsaytı bozan adamdı kendisi. Oyuna girdi Rieranın düzeni de bozuldu adam nerde oynayacağını şaşırdı.

Aynen rieranında aklını bulandırdı

senin gidecegin gün evde party düzenleyecegim yemin billa..

Fenere atti ve kadikoyu susturdu anlari asla unutmam ne kadar kotu zamaninde olsa bile iyi gunde destek olmak kolay gercek taraftar dedgin kotu gunde cikar destek olur

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Bugün artık yedek bile olamayacağını ispatladın.

Küme düşecek olan bitik Elazığ'yı bile girdiğin anda diriltiysen artık söyliyecek lafım yok.

Türkiyede bütün sağ açıklar bizim maçı bekler oldu.Bak bugünde Serdarı yıldız yaptın.

Bugün artık yedek bile olamayacağını ispatladın.

Küme düşecek olan bitik Elazığ'yı bile girdiğin anda diriltiysen artık söyliyecek lafım yok.

Türkiyede bütün sağ açıklar bizim maçı bekler oldu.Bak bugünde Serdarı yıldız yaptın.

Serdar'ın iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum açıkcası fakat söylediğinize katılıyorum , biraz hızlı , biraz ayağına hakim , biraz orta açmayı bilen adam sağ açıkta ve bizim rakibimizde oynuyorsa , bizim sol bekimiz de Balta ise o adam yıldız oluyor maçta.

5 haftadır vermedigimiz pozisyonu sen girince verdik ve nerdeyse 3 puandan oluyoduk.eyvallah

Oyuna girme amacanı da anlayamadım ya hadi hayırlısı :o

Mantik olarak yapilabilecek en iyi degisiklik gibi gözüküyordu o dakikalarda, sol taraf adeta pert olmustu, kendisi girdikten sonra daha da berbat oldu. Sanki 80 dakika oynayan H.Balta'ydi, Riera degildi. :o

Oyuna girdiginde solbeke mi gececek, Riera'nin onunde mi olacak kendileri dahil kimse anlayamadi.

Penaltidan az once rakip ceza sahasi onunde Balta, Colak, Riera ucu birden ordaydi ve top kaptirilinca oyle kaldilar orada.

Eyvah dedim ve ardindan penalti geldi.

Balta'nin morali cok bozuk ve ozguveni diplerde yine.

Uzunca bir sure dinlenmesi lazim.

Geri
Üst Alt