#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

sanki bu takimin bir parcasi degilmis gibiydi dün hep

özellikle penaltidan sona ve oyun bittiginde, hic sevinmedi bile sanki.

Sıkıntı şu ki iki bekimizde sorunlu oynuyor ama Baltanın fazlası pili bitmiş Sabri'ye nazaran, ikisi de kaptan.Rezalet.

Hocayi anlamiyorum 1-0 ondesin.. Oyun tam Burak'in istedigi gibi sekilleniyor sen son Hamleni bu adami alip adeta 5-3-2 oynuyorsun 2 tane sol bek ile + o kanattan gelen akinla 88. Dakikada penalti oluyor..

Onun disinda Penalti pozisyonunda geriye kosan Melo ve Semih var Cris nerde goren varmi?

Seri olamamasının sıkıntılarını yaşıyor, eskiden çok eleştirdim, artık gerek yok eleştiriye, iyi oynarsa kendine oynamassa zaten yapacak bişey yok.

kendi de farkında artık ne rezil bir adam olduğunun da yerine geçcek bek yok diye kaliyor galatasaray da

bugün yine resitallerini sunar bizi balıkesirliler bile dağıtır o kanadı :D

sözleşmesi bitiyor zaten .. sezon sonu kurtuluyoruz

aga verdigin hizmetler icin sagol , hayatinin devaminda basarilar ve güzel bir hayat diler ve veda ederim sana hakan balta.. baska takima git necati servet gibi ,kariyerini bitir orda :o ama necatinin gitmesine hala cok üzgünüm.. neco bize lazimdin !!

Sokağın köşesini bile 3 kez ileri geri yapmadan dönemez bu herif

Bu takımda 1 dk daha yerin yok maç sonu hemen sözleşmen feshedilsin.

Kulübü mail yağmuruna tutalım nolur arkadaşlar.

Galatasaray futbolcusuna hakaret etmeyin diyenler nerde? Eğer bir herif takımımıza zarar veriyorsa ben onun yetmiş yedi sülalesine başlarım. Bu da demek oluyor ki Galatasaray > Balta

Defol git artık yeteneksiz adam.

beyler Hakan az sonra kirmizi gorurse (2. saridan) kupa macina gecer fener macinda yine sahada olur :D

Aydın ile beraber takımın en kötü oynayanı,ilk yarı için..:D:D:D

Geri
Üst Alt