#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

hakan balta çağlar birinci sabri sarıoğlu ile yollar ayrılmalı yerlerine gelecek vaad eden bekler alınsa genç hiç değilse kaliteli oyuncularla gelişim gösterirler

Sonuçta yedek olacak, anadolu takımları avrupadaki gurbetçiler 100lerce bek var.

Yıllardır Hakan ve Sabri deki bu ısrar neyin nesi.

Zaten ameliyat olması lazım hakanın sezon bitince iyileşmesi vs. derken kamp dönemini atlayacak.

Kesinlikle kalmamalı.

Takımındaki Eboue hariç bütün bekler leş.

Balta'da gurbetci :D Hertha Berlin'in ikinci takimindan geldi Manisaya zamaninda

Madem o kadar gurbetçi var niye Hasan Ali oynuyor milli takımda ? Hoş o da gurbetçi ya neyse.

Sezon sonunda mutlaka gitmeli.

2007-2008-2009 yıllarında beğendim en iyi yerli oyuncuydu takımda. müthiş futbol

Bu Hakan ama hep böyle degildi, eskiden cok ciddi saglam bir adamdi, ha offansiv anlamda hep eksikleri vardi, ama kolay kolay adama da gecit vermezdi, sabit ti, 10 Puan Maksimumsa, Hakan hep 6/7 civarinda oynardi, ne pek iyi ama kötü de hic olmazdi (nadir).

Eskiden cok severdim :/

Bu seviyedeki bir takımın parçası olmayı haketmiyor. Kibarca defolup gitsin sezon sonu.

Bunu alacak süper lig kulübünün de Allah belasını vere.

hakan 30 yasinda. isi bitti onun pili bitti malesef. üst seviye bir takimda oynayamaz . süper lig orta sinif takimlarda bile zor oynar gibime geliyor.

cocugun moreli de zaten bozuk. kafasinda bitirmis gibi sanki bizi cokdan. sene sonu tessekür edip bye bye denilmeli. hem onun icin hemde bizim icin en hayirlisi olur acikcasi.

Verdiği hizmetler için teşekkür edip,Eskişehir'e vermeliyiz,mutlaka almak isteyecektir onlarda..Böylece Necati ve Hakan'dan sonra Alper transferinde öncelik kazanırız.

Şu Milli Takımın sol kanadını böyle kötü halde görünce beğenmediğimiz Hakan Balta'nın Türkiye'de altenatifi olmayan bir sol bek olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum:b5:

Dun takim iyidi aradan yirtti , birde riera haftaya yok yine h.balta oynicak . :o

Dun takim iyidi aradan yirtti , birde riera haftaya yok yine h.balta oynicak . :o

Bir kere adam kaçırdığını gördüm onun dışında bence hatasız oynadı. Pas yüzdesi olarakta biraz daha iyiydi. Tabi pek iş düşmedi ama sırıtmadı da. Mersin maçı için bi problem olmaz.

Son dönemler iyice geriye gitti Hakan, bu son yillarin etkisidir, kendisine hic iyi bakmamis, neden olsa ilk 11 garantiydi, rekabet yoktu. Zaten iyi degildin ama simdi iyice bitirdin kendini.

Şu Milli Takımın sol kanadını böyle kötü halde görünce beğenmediğimiz Hakan Balta'nın Türkiye'de altenatifi olmayan bir sol bek olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum:b5:

Geçen seneki performansıyla bence de öyleydi ama sakatlığından sonra çok yavaşladı.

yaptıgı tek iyi bir sey yok

ligin en kötü oyuncusu. m.i.y'da bile oynayamaz

BFK63yWCQAQ5zem.jpg:large
çocukları

Geri
Üst Alt