#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Kimse oynamasa da olur yerine..

Yine kötü oynamadı sağlam durdu.

Tamam bu sezon kötü ama artık ezbere konuşuluyor burada:o Bugün iyiydi.Verkaç yaptı savunmada 1 kaç kritik top kesti.

Bence de iyiydi bu maç. Özellikle ikinci yarı güzel oynadı.

2.yarıda ben de beğendim. Birkaç kritik top kesti

cok iyiydi mersin macında allah basımızdan eksik etmesin ins 10 sene daha oynar GS'MIZIN SOL BEKİNDE hem daha iyi YERLİ sol bek mi var burada hakan'a atıp tutanlara SADECE GÜLÜYORUM

ölçüp biçip kurgulayıp tamamen aklıyla attıgı pasların %90nı drogba degerlendiremedi inanılmaz oynadı mersin macında hep böyle devam

Gökhan Zan´in yerine stoperde mi oynasa acaba Real Madrid macinda?

Bir kere daha yazmak durumundayım 4-3-1-2 dizilişinde en kritik oyuncular sağ ve sol bekler. Hakan Balta ve hatta Eboue bile bu iş için uygun değil. 4-4-2 ya da 4-2-3-1 oynayacaksan koy Balta'yı sola, Eboue'yi sağa istediğin gibi oyna. Ama 4-3-1-2 oynayacaksan çok daha fazlasına ihtiyacın var.

Diğer yandan ne sağda ne solda bu işi yapabilecek yerli oyuncu yok. Dolayısıyla önümüzdeki sezon Ömer Toprak veya Serdar Taşçı ile birlikte iki yabancı bek almak şart.

hakan balta acilen klonlanıp madrid macına balta-balta-balta-balta savunma kurgusuyla çıkılmalı.

o kadar iyiydi mersin maçında

cok iyiydi mersin macında allah basımızdan eksik etmesin ins 10 sene daha oynar GS'MIZIN SOL BEKİNDE hem daha iyi YERLİ sol bek mi var burada hakan'a atıp tutanlara SADECE GÜLÜYORUM

ölçüp biçip kurgulayıp tamamen aklıyla attıgı pasların %90nı drogba degerlendiremedi inanılmaz oynadı mersin macında hep böyle devam

İronilerden ironi beğendirmiş :D

Yokluğun da varlığın gibi zarar..

Gençlerin önünü açmalıyız dii mi artık Baltacığım..

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sol bek Hakan Balta, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesini yeniledi.

Hakan Balta'nın menajeri Ogan Tarhan'ın Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlandığı ve Hakan Balta'nın Galatasaray ile sözleşmesini uzattığı öğrenildi.

Hakan Balta'nın yeni sözleşmesi 2 yıllık olacak.

TurkFutbol.Com Özel / Ufuk ASLAN

----

Bu sakaysa esek sakasidir herhalde. soguk su icmeye gidiyorum ben bu haberin arkasindan :SS:

Geri
Üst Alt