#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

Hatan yaparken,gol yedirirken bile sogukkanli..Sanirim bu yuzden sozlesmesi imzaladi teknik ekip.

seneye iyi bir yedek olur anca

o bölgeye zaten yabanci alacagiz kenarda dursun iste

imzalanmasa üzülmezdim ama yönetim sanırsam büyük oynayacak yazın o yüzden rotasyon oyuncularını elde tutmak istiyor. 15-20 milyonluk stoper ve sol bek transferleri ile yeni çilekler gelebilir. bu durumda bir de türk sol beke bonservis ödemek istememiş olabilirler.

takımdan gönderilmesi gereken oyuncuların başında yer almasına rağmen ödüllendirilip bir de sözleşmesi yenileniyor, hem de 2 yıl. takıma zerre katkı yapamamasını geçtim zaten gelmiş 30 yaşına, bu yaşına kadar gösteremediği performansı bir bek olarak kariyerinin sonlarında mı gösterecek onu da anlamadım. hani stoper falan olsa bir nebze tecrübe falan der kendimi avuturum da o da değil

Tecrübeli ve iyi bir yedek. Gecen sene iyi olmasina ragmen, bu sezon sakatlik nedeniyle istenileni veremedi. Hatirladiğim kadariyla sol bek yokluğunda ameliyat olmadi, bu da sezonunu etkiledi. Kalmasi mantikli, konusulan oyuncular Hakandan iyi degiller. Tecrübeli, defansif acidan en iyi yerli sol bek. Atilla Orduda yedek, Ziyayi isteyenlerin onu izlediklerine de inanmiyorum. Bizde genelde FM mantiğiyla oyuncu öneriliyor. Atilla Fransa 2.ligindeyken bile cok begeniliyordu, izlediklerinden degildi, FMde efsane olduğu icin.

Potansiyeli olan, gelecek vadeden bir yerli bek olurda, onu Cağlarin yerine alabiliriz. Yoksa risk almaya ve yedek oturacak oyuncu icin 3-4 milyon euro harcamaya gerek yok. Zaten GSde ilk11 oynayacak seviyede bir bek olsaydi, onu alirdik. Üstelik bek bölgesi cok riskli. Kumar oynamakta gereksiz. Neresinden bakarsak bakalim, sözlesme yenilemek mantikli. Eğer gelecek vadeden, potansiyeli olan bir bek olursa, Cağlarin yerine alabiliriz.

Tecrübeli ve iyi bir yedek. Gecen sene iyi olmasina ragmen, bu sezon sakatlik nedeniyle istenileni veremedi. Hatirladiğim kadariyla sol bek yokluğunda ameliyat olmadi, bu da sezonunu etkiledi. Kalmasi mantikli, konusulan oyuncular Hakandan iyi degiller. Tecrübeli, defansif acidan en iyi yerli sol bek. Atilla Orduda yedek, Ziyayi isteyenlerin onu izlediklerine de inanmiyorum. Bizde genelde FM mantiğiyla oyuncu öneriliyor. Atilla Fransa 2.ligindeyken bile cok begeniliyordu, izlediklerinden degildi, FMde efsane olduğu icin.

Potansiyeli olan, gelecek vadeden bir yerli bek olurda, onu Cağlarin yerine alabiliriz. Yoksa risk almaya ve yedek oturacak oyuncu icin 3-4 milyon euro harcamaya gerek yok. Zaten GSde ilk11 oynayacak seviyede bir bek olsaydi, onu alirdik. Üstelik bek bölgesi cok riskli. Kumar oynamakta gereksiz. Neresinden bakarsak bakalim, sözlesme yenilemek mantikli. Eğer gelecek vadeden, potansiyeli olan bir bek olursa, Cağlarin yerine alabiliriz.

Tebrikler birader! Hakan Balta'ya karsi bir anlamsiz nefret var gibi.. Sanki Türk olan ve Hakan Baltadan kat kat iyi olan bir sol bek varmis gibi piyasada assalanmasi hic de hos degil. önerilen isimlerin hepsi belki olabilir isimler ve hic biri bizim adimiza gereken seviyede degil. Sakatliklarla bogustu Hakan Balta bu sezon. Gectigimiz sezon cok iyi idi.

Arti dedigin gibi bir de Caglar diye bir kazik yedik. Piyasada sol bek yokken Hakan Balta'yi bu sekilde yerden yere vurmaya anlam veremiyorum.

Kadıköy golcüsü bugün gol atar mı:asd: 5 maçta 3 gol.Şu an kadroda FB'ye en çok gol atan adam galiba?

neydi ki ne olsun tipi futbolcu. bu adam 89' da golün atılıp, turun garantilendiği, artık 1-2 dk sonra hakemin maçı bitireceği karpaty lviv maçında santradan hemen sonra (yani pozisyonunu alması gerekirken), hem de 50 metreden atılan pasta arkasına adam kaçırabilen bir futbolcu.ayrıca "bir insan futboldan ne kadar uzak olabilir" sorusunun sol kanada yansımış hali.

Geçen 5.5 senede aklımda kalan tek şey Hakan Balta ile ilgili;

[video=youtube;87DXY3cY9-g]https://www.youtube.com/watch?v=87DXY3cY9-g[/video]

971507_504576206258321_1214703931_n.jpg

Transfermarkt'ta sözleşmesi 30.06.2015'te bitiyor,TFF'de sezon sonu.Uzatıldığına dair bildiri yapıldı mı sezon içinde.

Geri
Üst Alt