#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

La bi kerede orta yaptırma kanadından kaç senedir aynı haltsın

Baltayla kontrat uzattigimiza yanarim..

fbnin yıllardır sıkıntı çekmediği en azından transferlerle çözdüğü sol bekte biz yıllardır kendisine tahammül ediyoruz.Yemin ediyorum anadolu kulüplerinde oynayacak hiç bir yeteneği yok bu adamın geriye dön topu al ileriye bak sonra tekrar geriye dön başka hiç bir olayı yok bu herifin.Acil kendisi gönderilmeli ya da hiç olmazsa altyapıdan en azından pas yapmayı bilen bir oyuncunun çıkarıp yetiştirilmesi lazım yoksa hakana kalırsak vallahi işimiz çok zor.Koşamıyor adam yaa yıllardır ne deparını gördüm ne olumlu bi pasını bi insan yıllardır o bölgede oynayıp bi gram kendini geliştiremez mi arkadaş bu nedir.Adamın sigara parasını ödeyebilmek için forma almak harbiden yüreğimi sızlatıyor yeter yaa.

Bu adamla yola çıkarsak bütün bir sezon ligde mahveder bizi.Kafamızda sac bırakmaz.

Ziya Erdal, Atila Turan, Sancak Kaplan hatta Ferhat Öztorun'a bile razıyım şu an hangisini getirsen en az bunun kadar oynar.

bu sezon 2 milyon kişiyi Kanser eder. Umarım o listede ben yokumdur, yaşım genç:sad007:

Off sana çok ağır sayıp sövesim var bu adamla kim hangi niyetle sözleşme uzattıysa onada sevgilerimi iletiyorum,yazık gerçekten.

Ben ligde idare eder sanıyordum.Galiba edemeyecek.

Geri
Üst Alt