#22 Hakan Balta

Cevap: #22 Hakan Balta

eger bu sözlesmeleri yapanlar komisyon almiyorsa (en az yüzde 50 dir herhalde)

bende en büyük ........... tövbe tövbe

aydindan kurtulduk bu balata ve sabriden kurtulamadik:mad:

maç içinde bi hareketi vardı kafasıyla çalım atmaya çalışıyodu :asd:

Yediğimiz 2.golde yapamadığı kademe ders niteliğinde genç sol beklere izletilmesi lazım nasıl adama gel rahat rahat orta aç denilebilirin örneklerini verdi.Yeni sözleşmeyide kaptı inanılmaz!!

ahh ulannn BALTA sana olan nefretim her geçen gün artıyor.. Sana o lisans verenlerin benn neyini ne edeyim senin o uzun burnuna bipleyim maç boyunca tek yaptığı şey aval aval etrafına bakmak yemin ediyorum takımlarda torpil dönüyor yoksa bunun gibiler üremezdi !!

zamaninda Manisadan almasaydik su an Altay,Göztepe gibi takimlarda oynuyordu .. takimimizdaki en yeteniksiz futbolcu malesef sensin Hakan

Yol yakınken Beşiktaş'a baltalasak iyi olur. Hoş, bu adamı isterler mi emin de değilim.

Bir bekte olması gereken hiç bir özellik yok adamda. Hızlı değil ,hücum bindirmeleri yok, orta açmayı bilmez, defansta sürekli adam kaçırır. Bizim takımda nasıl oynuyor hala inanamıyorum.

Bir bekte olması gereken hiç bir özellik yok adamda. Hızlı değil ,hücum bindirmeleri yok, orta açmayı bilmez, defansta sürekli adam kaçırır. Bizim takımda nasıl oynuyor hala inanamıyorum.

bu adam 2011-2012 sezonunda her maçta oynamıştı.

o sene iyiydi aslında ne oldu şimdi merak ediyorum.

bence bir futbolcu da olması gereken hiçbir vasıf yok adamda.Kesin büyük bir zatın duasını aldı,yoksa bizde oynamasının başka açıklaması olamaz.

sigara içen bir adamdan ne hayır gelecek ki soruyorum iki dk sonra dil dışarda !! dötünü kaldıramıyor artık

Sosyal medyada toplanalım bir kaç maçta yuhlayalım utanır gider belki,bunu takımımız için yapalım.

yillardan beri birsey yapmadan parasini aliyor adalete bak...

Iyi degil tabi ve hic bir beklentim yok ama son 2-3 yil öyle bi yüklendik ve demoralize ettik ki, yani saha'da adim atarken bile hata yapacagi icin cok korkuyor bence yüz ifadesinden belli. Saha'da hep endise icinde, yüz ifadesi hic degismiyor, gülemiyor, sevinemiyor.

Bence bundan sonra fazla üstüne gitmemek lazim. Dedigim gibi zaten bir beklenti yok, birakalim rahat kafayla oynasin. Yuhalamak degil, tam tersi desteklemek lazim.

Adam senelerdir eleştiriliyor ve senelerdir sol bek alınmıyor. Her sene ulan artık bu sene alırlar diye diye adamı emekli edecez sanırsam :o

Tapatalk ile gönderildi

Ne oldu buna... ya gercekten bunu cok seviyordum eskiden, bana Ümit Davala yi andiriyordu, tabiki sol bek versiyonu, ataki hic cok kuvetteli degildi, ama yardim ediyordu, defansi saglam di, 2008 avrupa kupasindan sonra resmen ölmüst

AW: #22 Hakan Balta

Sosyal medyada toplanalım bir kaç maçta yuhlayalım utanır gider belki,bunu takımımız için yapalım.

Tamam eleştirelim falan ama bu ne be böyle abi. Galatasaray taraftarına yakışmaz böyle bir düşünce. Bir futbolcuyu sevmezsin-tamam, bir futbolcudan nefret edersin-tamam ama böyle birşey asla yakışmaz bir galatasaraylıya ! Bende Çağları hiç ama hiç sevmezdim ama yinede böyle birşey aklima gelmezdi. Kusura bakma ama çok ağır kaçmış bu düşünce...

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Geri
Üst Alt