#22 Hakan Balta

İyiydi bugün yerine oynatacak adam yokken bu performansı yeterli benim icin. Rezalet hallerini de gördük sonucta.

lan fena oynamiyor dedik. yedigimiz golde gene baltaligini yapti. en azindan ölü degildi onada şükür

Hücumda vardı kabul. Ama arkası yine otoban potansiyelini konuşturdu. Avrupa'da canımızı yakarlar Balta varken. Hiç şakası yok bu işin.

Hücumda vardı kabul. Ama arkası yine otoban potansiyelini konuşturdu. Avrupa'da canımızı yakarlar Balta varken. Hiç şakası yok bu işin.

Avrupa'da ilk tercih Riera olur herhalde zaten hoca arada bir Eboue-Riera rotasyonu da yapabilir. Sol bek almazsak ve Riera kalırsa hiç oynamasa bile belli bir performansı var onun altına düşmüyor en azından. Hakan Balta bugün biraz daha iyiydi evet ama önünde kanat olmadığı için biraz zorlandı mesela Amrabat hiçbir iş yapmasa en azından savunmasına katkı sağlıyor.

Hakan Balta sahaya Kaptan olarak çıkıyor ama çok sessiz geçiriyor maçları.Bir gol atıp rahatlasın Kaptanlık pozubandını taktığını hatırlayacak sanki.Özgüveni gelip sağa sola komut vermeye başlar :D

Fena değil bu aralar ama yabancı alınmayacaksa mutlaka yerli bir oyuncu alınır bu mevkiye.

2 hafta önceki Baltaya göre kanatlanmış gibi...İlk yarı ağzım açık izledim rakip ceza sahasında ne işi var bunun..:D Yediğimiz gol klasik Balta golü bu adam topu ne zaman uzaklaştıramasa gol yiyiyoruz

bravo hakan balta ama zirnik guvenmiyoruz sana:)

{BENCE}

Adam oynadıgı her macta elinden geleni yapıyor.Hakan Hata yapsada elestirsek gözü ile izlemeyi bırakın artık.

Herkes hata yapabilir.Yarın Muslera-Drogba-Sneijder-Selcuk hata yapınca elestirebiliyormusunuz ??

H.Balta'ya bu kadar da yüklenmenin manası yok.

Dün kendisi ve ortasını gönderdiği oyuncular biraz şanslı olsalardı ya da Karcemaskas etkili performans göstermeseydi 2 gol 2 asist yapacaktı..

Riera'dan bile iyi değil. Kendi seviyesine göre iyi oynamış olabilir ama normal bi sol bek olarak değerlendirirsek berbattı

Eğer böyle performansı artmaya devam ederse CL'de de kök söktürür hale gelir. Eski baltaya doğru giderse.

1 maçla değerlendirme olmaz hemen ama şimdide balta faciası bitmiş oldu hamit faciası şiddetlenerek artar oldu bakalım kaç sene daha 11 de göreceğiz

Fena değil ama arkasında açık veriyor.Ligte bu performansı iyi ama avrupada o taraftan çok delerler.

Transfer şart.

güzel perfomansdi ama yedigimiz golde yaptigi hatayi onun tercübesindeki bir sol bek oyuncu yapmamasi gerekir. beyni durdu herhalde orda. topu taca at kafayla kornere at bir yere at ama oraya atma yahu :)

böyle oynasin rieradan 1000 kat daha iyi oldugu kesin . en azindan kademeyi az cok iyi biliyor defansif anlamda.

biraz hizli olsa zaten sol beke ihtiyacimiz olmaz ya lig icin yeterlidir kesinlikle böyleye oynayacaksa.

avrupa icin yetersiz kalir bencede ama sadece olmayan hizindan dolayi.

İyi performans sergilediğini düşünmüyorum.

Cl'de bir gram bile güvenmiyorum Hakan'a, zamanın da bize Avrupa da bilerek yedirtiği goller aklıma geldikçe bu adamın hala bizde ne işi var diyorum.

Geri
Üst Alt