#22 Hakan Balta

muhammedin direkten dönen topunda asisti var es geçme. bu herif sabriden daha beter bence.

Sabri her ne kadar kötü olsa da, bu adam Sabri'nin sol bacağı bile etmez, ne bir hırs var ne bir azim var, yeteneği zaten yok ama mücadele de etmiyor, kafada bırakmış futbolu, sadece bedenen sahada.

bruma acık oyuncusu olmasına rağmen kaç kere kademesine girdi

hayır bide brumaya yakın olsa bişey demiyecem 20 metre ilerde kalmış sanırsın balta kanat oynuyor

Riera-Bruma ile sol kanatımızı Ligdeki hiçbir sağ kanat durduramaz.Balta bence stoper olarak denenebilir.Malüm,beklerden iyi stoper oluyor :)

hakan dün gayet iyi oynadın bir kaç yerde hatan olabilir ama genelde iyi mücadele ettin.riera kadar iyi olmayabilrsin ama onun aldığı paranın üçte birine onun yaptıklarını yapmaya çalışman bile yeter helal olsun emektar adamın hali başka

hakan balta bu daha fazla bi şey beklemek hakana da haksızlık.

Şu adam bu takımdan gittiği gün bayram olacak.Amrabat da oynadıgı maclarda bunun acıgını kapatmak icin deli dana gibi koşuyordu.

Dün Bruma girdi tanımayan biri Bruma'yı sol bek sanabilirdi yani o derece.

Son derece leş vasıfsız bir oyuncu ''ALLAH'ın sevdiği kulu'' resmen.

hakan dün gayet iyi oynadın bir kaç yerde hatan olabilir ama genelde iyi mücadele ettin.riera kadar iyi olmayabilrsin ama onun aldığı paranın üçte birine onun yaptıklarını yapmaya çalışman bile yeter helal olsun emektar adamın hali başka

Nesi emektar acaba? Tamam yeteneksiz olabilirsin,sabri de yeteneksiz ama adam 3 kişilik mücadele ediyor sahada.

Bu adam maçın 3.dk sında ''maç bitse de gitsek'' havasına bürünmüş gibi aşırı gamsız,ruhsuz herifin teki.

Hiç bir + özelliği yok yoldan sol ayaklı birini çevirip koysan en az bunun kadar oynar.

Nesi emektar acaba? Tamam yeteneksiz olabilirsin,sabri de yeteneksiz ama adam 3 kişilik mücadele ediyor sahada.

Bu adam maçın 3.dk sında ''maç bitse de gitsek'' havasına bürünmüş gibi aşırı gamsız,ruhsuz herifin teki.

Hiç bir + özelliği yok yoldan sol ayaklı birini çevirip koysan en az bunun kadar oynar.

ben hakanın yeteneksiz oldugu ve GS da oynayamacak kapasite olduguna katılıyorum.ama ruhsuz kısmına katılmıyorum sadece fiziksel yapısı ve dış görünüşü öyle gösteriyor.yoksa yıllardır sahada mucadelesini veriyor.

dünde yazmisdim. iyi oldu zaman idar ediyor ama kötü gündünde hic cekilmiyor maalesef.

defansif anlamda muthis bos koridor-alan birakmisdi rakibe devamli.

ben 35 yillik hayatimda daha kotu bir futbolcu seyretmedim

holoskonun besiktasta kalmasinin tek sebebidir maasinin yarisini buna vermeli

-duzluk-

sen kısa donla gezerken hakan balta milli takımın ve galatasarayın yıllarca solbekini oynamış bir adam yetenkli değil doğru ama adamın kapasitesi bu yıllardır takım içinde sorun çıkarmamış bir adam ağzı var dili yok ne yapması lazım .benim gözümde sabride hakanda snejderden drogbadan değerlidir.ama senin gibi vefasız taraftar anlamaz bunu

sen kısa donla gezerken hakan balta milli takımın ve galatasarayın yıllarca solbekini oynamış bir adam yetenkli değil doğru ama adamın kapasitesi bu yıllardır takım içinde sorun çıkarmamış bir adam ağzı var dili yok ne yapması lazım .benim gözümde sabride hakanda snejderden drogbadan değerlidir.ama senin gibi vefasız taraftar anlamaz bunu

bu ne ya hayir kurumumu burasi

-duzluk-

Adam etliye sütlüye karışmadan 7.senesini dolduracak bizde.Zengin ettik böyle bir adamı.

Ne vefası kardesim sen ne diyorsun ya.Adam tesadüf eseri futbolcu olmus.Bu kadar kalitesiz bir oyuncu Galatasaray'a yakısmıyor.

Takımda kaliteli oyuncular gormek istiyorum hepsi bu. Adam aşırı yeteneksiz oldugu halde milyonları alıyor.

Sınır olmasa takımdan gönderilecek ilk isim bu adam. Adam kontenjandan torpilli,şuan serbest bıraksak kimse almaz.

Aydın'ı bile kimse almamıstı hatırlatırım.

Geri
Üst Alt