#22 Hakan Balta

Taraftar Burak Yılmaz'ı ıslıklayacagına ilk ıslıklanması gereken adam budur.

Kalkıp birde 2 yıllık sözlesme yenilediler bununla şaka gibi.

Ne vefası kardesim sen ne diyorsun ya.Adam tesadüf eseri futbolcu olmus.Bu kadar kalitesiz bir oyuncu Galatasaray'a yakısmıyor.

Takımda kaliteli oyuncular gormek istiyorum hepsi bu. Adam aşırı yeteneksiz oldugu halde milyonları alıyor.

Sınır olmasa takımdan gönderilecek ilk isim bu adam. Adam kontenjandan torpilli,şuan serbest bıraksak kimse almaz.

Aydın'ı bile kimse almamıstı hatırlatırım.

h.balta ve sabriye büyük saygısızlık yapıyor bu taraftar iyi kötü işimizi görüyorlar ne yapmaları lazım adamların yeteneği bu bende daha iyilerinin olmasını isterimde siz resmen hakaret ediyorsunuz adamlara.yıllarca formasını giymiş bu adamlar bu takımın azda olsa bir saygıyı hakediyorlar.ayrıca aydının suçu yok onu tekrar takıma alanın suçu vardır zaten konumuzda bu değil

aferin hakan valla maçı dikkatli izleyen adam bugün hakanın türkiyedeki en iyi sol bek olduğunu anlamıştır

Sigarayı bırakıp Puro içmeye başladığından beri iyi oynuyor

Arkasına çok adam kaçırıyor, geri dönerken zorlanıyor. Arada bir bindirmeyi öğrenmiş en azından buna da şükür.

Burak'a attığı pasta, rakibi ekarte ederken soğukkanlılığını konuşturdu reyiz.

Bugün takımın Brumadan sonra en çok koşan oyuncumuz takdir ettim bravo...Balta hep böyle

Kafa toplarina cikmasinda bir sorun var arkadas.Ben böyle kafaya cikarak topu uzaklastiramayan defans oyuncusu görmedim.Top komik bi sekilde havaya yükseliyor.

Bugün kötü degildi ama unutmayalim rakipde iyi degildi,biz rakibi maca ortak ettik.

Geri
Üst Alt