#22 Hakan Balta

Adam Süperman değil ki 15 metre yukarıdaki topa müdahale etsin :cigara: Gerçi ben o kanattan orta açıldığını pek hatırlamıyorum.Bir pozisyonda kayarak başarlı bir müdahalesi vardı Steiner'eKlasik eleştiriler devam ediyor ama.Bek olarak savunma yaptığını da unutmamak lazım stoper ile karıştırılıyor.

Zaten sikinti bek olarak savunma yapmasinda . Ilk yariyi tekrar izlemeni oneririm en az 5-6 tane bombos ortasi var Lichtsteiner'in . 15 metre yukaridaki topa mudahale kismi da cok fazla iceriye giriyor stoper miseli ve kanat oyuncusuyla arasinda 15 metre kaliyor zaten sif senin dedigin 15 metre bile ne kadar boktan bi bek savunmasi yaptiginin kaniti .

Bence Balta bile iyi oynadı. İlk defa bu adam hakkında olumlu bir yorum yapıyorum.

Defansif olarak iyiydi. Bunun nedeni rakipte kanat oyuncusu olmamasından kaynaklanıyor da olabilir ama beni memnun etti performansı.

Rakip taktik gereği sadece hücumcu bek ile oynuyordu bizde bu bek oyuncusunu açık oyuncumuz ve Balta ile karsılıyorduk ondan dolayı iyi gözükmüs de olabilir ama bu macta sneijder ve riera harici kötü oynayan oyuncu yoktu bana göre.:)

Bence Balta bile iyi oynadı. İlk defa bu adam hakkında olumlu bir yorum yapıyorum.

Defansif olarak iyiydi. Bunun nedeni rakipte kanat oyuncusu olmamasından kaynaklanıyor da olabilir ama beni memnun etti performansı.

Rakip taktik gereği sadece hücumcu bek ile oynuyordu bizde bu bek oyuncusunu açık oyuncumuz ve Balta ile karsılıyorduk ondan dolayı iyi gözükmüs de olabilir ama bu macta sneijder ve riera harici kötü oynayan oyuncu yoktu bana göre.:)

riera maksimumu zorladi bence, amrabat kötüydü sneijder'le birlikte

riera maksimumu zorladi bence, amrabat kötüydü sneijder'le birlikte

Riera'yı seviyorum iyi niyetinden de şüphem yok ama riera kanat olarak oynayamıyor malesef.

Bek olarak daha iyi. Amrabat değişikliğine gelince bence dogru değişiklikti kim olsa o değişikliği yapardı rakip baskı kurmaya baslamısken onları zorlayacak enerjik bir adam lazımdı ama hesaba alınmayan tek şey Amrabat'ın acemi olması oyun zekasından yoksun olmasıydı :)

Neyse hoca takımı yakından tanıdıgında bu tip sorunlar kalmaz :)

Riera'yı seviyorum iyi niyetinden de şüphem yok ama riera kanat olarak oynayamıyor malesef.

Bek olarak daha iyi. Amrabat değişikliğine gelince bence dogru değişiklikti kim olsa o değişikliği yapardı rakip baskı kurmaya baslamısken onları zorlayacak enerjik bir adam lazımdı ama hesaba alınmayan tek şey Amrabat'ın acemi olması oyun zekasından yoksun olmasıydı :)

Neyse hoca takımı yakından tanıdıgında bu tip sorunlar kalmaz :)

özellikle devre arasi dany eboue riera amrabat dörtlüsü gönderilsin diye rapor verecektir hoca. bu adamlara taraftar hic tahammül edemiyor artik.

Bu adamin bir kotu macina sahit olmadim bunca yil. Herzaman vasat bir performansta veya ustunde.

balta görev adamı bence mancının tam ıstedıgı adamk.formayı bırakmaz.

Bu adamin bir kotu macina sahit olmadim bunca yil. Herzaman vasat bir performansta veya ustunde.

Kaç yıldır Galatasaraylısın hemşo.09-10, 10-11 sezonlarının tamamın da berbattı. Hatta sezonun galasında saçma bir takıma elendiğimiz maçta sıvamıştı.(hani Aydın atmıştı son dakka da sonra hemen yemiştik Hakan sağolsun)

Deplasmanda her oynatıldığı maç 1-0 geride başlama sebebimiz,utanmasa rakip ceza sahasındayken kaleciye döncek.Ben utanıyorum bu adamı bek olarak görmekten,yönetenler nasıl görememekten haciz.

Ulan bir kere de risk al ileri oyna. Yan pas geri pas yan pas geri pas.

zorluk seviyesi yüksek maclarda idare etti desek bile böyle hedef maclarinda hicbir zaman iyi olmayacak

hakan balta ya sövmeye geren yok adam elinden geleni yapiyo . bundan fazla birşey bekleyemeyiz. Eboue yerine Rirea'yı sol bek olarak oynatmamız lzm

Rakibi orta yaptırmaya teşvik eden bek,görevi orta yaptırmamak oysaki,tü sana.

heralde ciddi birseyi vardi bakalim haftaya orda kim oynuyacak

Geri
Üst Alt