#22 Hakan Balta

Oyuncumuzun sakatlığına sevinenler var. Yazıklar olsun. Antu mu burası?

Ciddi bi sakatlığı var herhalde. Kopenhag maçında oynamaz. Riera oynar bundan sonra..

Bir an önce iyileşir umarım. Ligde Riera ile kadro kurmak güç.

Takım çift forvet ve Ceyhun ile kendi kendini kilitleyince sakatlığın olması kaçınılmazdı.

laf etsek ne fayda, kendisi de neyin ne oldugunu biliyordur. yabanci siniri olmasa'ya baglamak zorundamiyiz arkadas her mac..

baltanın sakatlığına yine en çok balta sevinmiştir yatacağım diye

al iste bir yerli futbolcu daha gitti, artik bir de riera oynuyacak, ah yönetim ah bir tane yerli sol bek alamadim, bu gidisle bruma zor oynar lig maclarinda.

Bu kadar vasıfsız bir oyuncu görmedim ben. Sokaktan sol ayağı düzgün herhangi birini koy aynı oyunu oda oynar yani.

Birde bu adam ile 2 yıl sözlesme imzalattı FT. Şaka gibi.

Takımın en çok çabalayan yerlisi formunu 30 yaşında olmasına rağmen sürdüren koşan mücadele edeip maçta sakatlanan oyuncuya vefa artık ayıp...Şuan bence hala en iyi yerli bek

Insallah mühim birseyin yoktur Aslan. Gecmis olsun.

Ligde kadro kurmakta zorlanacağız.Kötü oldu sakatlanması.

Şu adama güvenerek sezona girenlere selamlarımı gönderiyorum. İyi kötü bir tane yerliyi alıp alternatif yapamadılar, şimdi kontenjan hakkının birini harcamak zorunda kalıcaz sol bekte. Bravo.

Hakan sakatlanması= Sabri'ye mahkum olmak + Chedjou'nun oynamayıp Zan-Semih ikilisinin oynaması veya Bruma'nın oynamaması.

Riera, Melo, Drogba, Muslera, Sneijder, ?

Ne bu ya sakatlaninca kiymete binmis

Lesh otesi oynuyordu zaten

Yoklugunun zarardan cok faydasi olacaktir

Altyapi dan bir genci monte etsinler balta'dan kotu oynayamaz

Öncelikle geçmiş olsun;

Ne kadar beğenmesekte futbolcumuzun sakatlığına sevinmek bize yakışmaz.

Ama şu yabancı sınırı olmasa Balta bu takımda ilk 18'i bile göremez....

Riera, Amrabat bunlar takımın bug ları. Koy sol kanada Bruma ve Emre Çolak gibi iki teknik ve kıvrak iki genç futbolcuyu rakibe top göstermesinler. Amrabat bencil ve sol kulvarda koşup ya'allah tutarsa diye havadan orta yapmaktan başka birşey yapmayan, Riera ağırlığından sürekli rakibi kaçıran futbolcular.

Geri
Üst Alt