#22 Hakan Balta

Zaten Hakan ne zaman stoper oynasa eleştirilmedi... Gerçek yeri stoper bu kadar ağır adam sol bekte iş yapmıyor..Bu arada ayakları da gayet iyi bir stoper için çok faydasını görüyoruz

Dün akşam sol stoper bölgesinde gayet iyi oynadı. Sol ayağı kaliteli, iyi paslar verdi. Sol bek için ağır fakat stoper için gayet iyi.

Belki yıllar önce stoper oynatsak Servet Çetin'e falan gerek kalmazdı.

Bence yine de çok gaza gelmeyelim Hakan hakkında. Rakibin bizi zorlayabildiği bir günde dağılabilir stoper ya da sol bek pozisyonunda. Bence artık bizde 11 oynayacak seviyede değil.

Adamdan nefret ediyordum ama stoperde oynamaya başladığından beri sempatim artmaya başladı :D Tabi zaman ne gösterir bilinmez, yine nefret ettirebilir en kısa zamanda, pek güvenemiyorum kendisine.

Bunlar da iki oğluymuş, Allah bağışlasın :)

BfgCjsZCQAA2aeT.png

Vay be zaman ne çabuk geçmiş parçalı formalı annesinin karnındaydı babası son şampiyonluk golünü atarken 2008 de

Almanya'da imzasini aldigimi hatirliyorum.

Rijkaard'in döneminde.

Bana konuşan tek Galatasarayli oyuncu o oldu o gün. :D

Mancini heralde anladı Hakanın hantallığını artık hep Sol stoper oynuyor.Bek için aşırı ağır artık hazır sol ayaklı stoper yokken oynasın nasılki Caner sol bekte daha iyi Hakanda öyle stoperde daha iyi

Stoper de Vermaelen, sol bekte Orhan Ak.

4 sene önce stopere çevrilmeliydi zaten fazla bile zaman harcadık.

Geri
Üst Alt