#22 Hakan Balta

Sol stoper olarak gayet faydalı oynuyor.

Semih-Balta bizi ligde idare ediyor.2. golde attığı pas güzeldi. Oyun kurma yönünden avantaj sağlıyor.

# tapatalk #

Senelerdir yanlış yerde oynatmışız. :(

Helal olsun Hakan :)

İnsallah sakatlanmaz daha,ligde ideal ikili Semih-Balta'dır..

semih balta bizi kontenjan açısından rahatlatıyor ayrıca balta ve semihin iyi oyun kurması oyuna katkı sağlıyor kontenjan açılınca telles eboue ofans gücü beklerde oynuyor

Bu takımın stoper ikilisi Semih-Hakan'dır. O bölgede gereksiz kontenjan yenmeye artık son verilmelidir.

gecen hafta mehmet akyüz 3 tane gol atti... 3'ü de ayni tarzda sagdan gelip soldan vurdu

ben bile bu hareketi yapacagini biliyorum ve adami cözmüsüm, hakan balta hic mi izlememis bu adami?

bugün yedigimiz gol tamamen onun hatasi... futbolu bitirmis kafasinda... en fazle yedek olur.

Semih'in partneri hep yerli olmali. Klasik Hakan performansiydi, böyle devam.

Yediğimiz golde bariz hatası var. O tecrübede bir oyuncunun yapmaması gerekiyor ancak malum sınırdan dolayı bulunmaz nimet olduğu da bir gerçek.

En azindan ligde banko stoperimiz. Ha Balta yok, Korayi oynat. Kesinlikle stoper pozisyonuna kontenjan harcamamaliyiz. Hele takimda yabanci stoper olarak Chedjou ve Burdisso gibi adamlar varken.

Arena´da etkili oldugumuz, rakibi sindirdigimiz maclarda göze batmiyor Hakan.

Ancak baski yedigimiz anlarda ilk cözülen defans oyuncusu olur, oluyor da zaten.

Arena´da sikinti olmayabilir, ama derbilerde, deplasmanlarda ve CL´de asla yeterli olmaz bana göre.

Ağır olması dışında hiçbir zaafı yok. Ujfalusi de ağırdı ama defansı çok iyi organize edebiliyordu. Tabiki bir ujfa değil ama sadece ağır olduğu için de harcanacak adam değil. Chelsea maçında da oynadığı süre boyunca hatası yoktu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Siz hiç futbol izlemiyorsunuz galiba.Balta'nın çalım yemesi hatadır ama Telles'in adam kaçırması ve Ceyhun'un kademeye gelmemesi daha büyük bir hatadır.Gayet iyi oynuyor. baskı yediğimiz maçlarda da sırıtıcağını düşünmuyorum.Pozisyon bilgisi var çünkü adamda.

Geri
Üst Alt