#22 Hakan Balta

Demek eksik anlatmışım. Hakan Balta lig içinde iyi görünebilir, rakip takımlar zorlamıyor olduğu için başarılı görülebilir. Ama Avrupa'da madara edilir ve ilk 11 oynasaydı edilirdi de.

Olabilir ama Salı günü Ched ile Semih de madara olmadı mı?Yine Balta girince defansı derleyen toplayan oldu.Oyunu kuran oldu

''Baltazar'' ın 2008-2011 döneminde verdiği ''Azap'' a katlanmak zorunda kalmış biri olarak, kendisinin 2014 te kadroda olacağına ihtimal vermezdim!...Şu an en iyi stoperimiz konumunda olması, keşke gösterdiği çok iyi performansa bağlı olsaydı ama değil...Hep ölümü görüp hastalığa razı oluşumuzdan...

Bir dönem para yoktu, şimdi de çok büyük meblağlar harcanıyor, yanlış tercihler yapıldıkça da yine Sabri, yine Hakan...

Koray, Semih veya -belki- Salih, Hakan dan net olarak iyi olduklarını ispatlamadan gönderilmesi düşünülemez...

Lafim yok ama Koray Günter'e 3 milyon para verdikten sonra 31 yasindaki adama forma vermemiz anlamsiz.

Hızlı bir forvete karşı olmadığı sürece, takımdaki en iyi defans oyuncusudur.

Ligde idare ediyor. Ama basan giden santrafora karşı beyin error veriyor, olduğu yerde kalıyor.

Hatırladığım 2 pas hatası dışında eleştirilecek bir performans sergilemedi, her zamanki standart Hakan gibi oynadı.

bir zamanlar cok elestirdigimiz hakanin performansi yine ayni kotu.qncak adamin oynadigi oyun takimin oyunundqn iyi gelin takimi siz dusunun

Bu adam ve Telles dışında Sneijder'e kimse pas vermiyor.

Hakan Balta'yı övenler şu maçta çöpe atacaklar ona yanarım. Bakalım Emenike, Sow neler yapacak. O zaman görücez.

Herzaman patlayabilir gibi duruyor. Cok kötü 3-4 pasi vardi, onlarda neredeyse asist oluyordu. Ligde idare eder yine de.

Bir tane kısa düşen pasını hatırlıyorum çok kritik bir hataydı. Onun dışında fena oynamadı. Özellikle ilk yarı Emenike'yi hiç döndürmedi kaptan.

İyiydi ama Semih'le ikisi güven vermediler pek.Duran toplarda göremiyoruz ikisini.Drogba ve Muslera olmasa gol yerdik duran toptan.

5 tane semih 25 tane chedjou eder.Helal olsun gercekten.Emenikeye adım attırmadı.Seneye cok ıyı bır yabancı stoper aldıgımızda yedek olan semıh olmalı.

Geri
Üst Alt