#22 Hakan Balta

CDiT0JuWgAAmdSo.jpg:large

Muhtesem foto!

Bu adamın en iyi özelliği arkadan iyi oyun başlatabilmesi.Gerinin Sneijder'ı desek çok yanlış olmaz herhalde.İlk golde zaten topu yine o çıkartmıştı.Ceza sahasının önündeki Yasin'e Oradan Sneijder'e pas şut ve gol

Hakan´in yerine Chedjou geldiginde, daha da rahatliyacagiz. Yinede elinden geleni yapiyor, saglik olsun.

Hakan cidden akıllı bir adam ve çokta teknik ama bağzen saçmalıyor yanında iyi bir stoper olsa defansı sorun olarak görmeyiz.

Cigerden Cigerden oynuyor, Sigarasına Filtre olduğum Hakanı !

Aynen devam Soğukkanlı adam !

Az kalsın golü yediriyordu kontradan ama golün atağını başlattı, iyi oyun kurdu.

Ligin en iyi savunmacısını şampiyonluga 5 kala yedek bırakmak.

Akıllı ve futbolcudan anlayan bir hoca diliyorum, baskada hicbirsey dilemiyorum, taşlar otomatik olarak yerine oturacaktır.

rakip alanda baskı yapmak istiyosan hakan balta'yı stoper oynatıcan o kadar.

rakibin ceza sahasini asiri derecede yipratiyor. Her kösede kafalari aliyor Masallah

ched-balta duran toplar icin cok iyi silahlar. hani artık tüm silahımız duran toplar olduguna göre ikiside ilk 11 cıkmalı..

Semih defansi stabilise etti. O nu da cikarmam sahsen. eee napcaz simdi :D 3-6-1e mi dönelim napalim cik isin icinden artik :D

Ama iyi olan bu. 3 Stoperimizde farkli kalitelere sahip. 3 de formda

Semih defansi stabilise etti. O nu da cikarmam sahsen. eee napcaz simdi :D 3-6-1e mi dönelim napalim cik isin icinden artik :D

Ama iyi olan bu. 3 Stoperimizde farkli kalitelere sahip. 3 de formda

Balta sol bekte oynayabilir. En azından sol koridor güvende olur.

Aslında Ched'e defans konusunda güvenim yok ama duran toplar büyük silah oldu cıktı, Ched'den bu yüzden vazgecmemeliyiz.

Semih yerine Hakan oynamalı.Semih defanstan çok kötü top çıkartıyor.Bu adamın ayağı iyi ama.Arkadan oyunu iyi kuruyor.

Bana göre Chedjou-Balta ikilisi daha uyumlu Chedjou-Semih ikilisine göre.

Geri
Üst Alt