#22 Hakan Balta

Adam stoperde kendini aştı resmen. Keşke çok önceden kullansaydık orada, yıllarca boşuna küfür ettik adama sol bekte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İyiydi yine begendim.En önemli özelliği çok iyi yer tutması ve soğukkanlılığı.

Tecrübe böyle birşey işte ayağı iyi nerede duracağını biliyor bugünkü sakatlık numarası bile takımı acayip rahatlattı bence.. Semihi çok seviyorum ama ched döndüğü zaman bu takımda asla oynayamaz net!

Volkan Yamanla gelmisti ikiside oynamisti galiba ilk rize macinda lincoln lu 4-1 vay be ne çabuk geçiyor.

Envoyé de mon LG G3 32 Go Titane en utilisant Tapatalk

Tecrübe böyle birşey işte ayağı iyi nerede duracağını biliyor bugünkü sakatlık numarası bile takımı acayip rahatlattı bence.. Semihi çok seviyorum ama ched döndüğü zaman bu takımda asla oynayamaz net!

Stoperde Denayer(sağ ayak)-H.Balta(sol ayak) ikilisi ve Selçuk'un yanında defansif orta saha olarak Ched oynamalı bence. Artık sağ bek Sabri falan olacak.Denayer kendi stoperde daha iyiyim demişti,Hamza harcayabilir Semih için bu adamı.Gross transferi bu yüzden önemliydi.

Son düzenleme:
Stoperde Denayer(sağ ayak)-H.Balta(sol ayak) ikilisi ve Selçuk'un yanında defansif orta saha olarak Ched oynamalı bence. Artık sağ bek Sabri falan olacak.Gross transferi bu yüzden önemliydi.

Vala Hakanı bu oyunuyla kimse kesemez dediğin gibi ched orada denenebilir bari hamit olsaydı elimizde iyi kötü idare ediyordu adam bilal ile olmaz bilal sneijderi dinlendirmek için iyi adam ara ara oynatacaksın onun yerine libero olmaz o adamdan bu benim fikrim tabi..

Sabri - Denayer - Hakan - Carole
--------------Chedjou

Sanirim ben farkli maci izledim. Ligde ve A.Madrid macinda su ana kadar verdigimiz pozisyonlarin yüzde 90inda Sabri ve Baltanin hatasi var. Erkanin direkten dönen topunda, Balta bindirme yapmaya gitmisti. O pozisyon gol olsa ne olacak? Alanini birakip, bindirme yapmaya giden stoperi daha önce gördünüz mü?

Tsun buldugu pozisyonlarda sadece Balta degil, Semihte cok hatali. N'doyenin savunma arkasina sarktigi bir pozisyon var. 2sinin de aldigi pozisyon hatali. Yine bir pozisyon vardi. Marinin sutu auta gitti. Denayer 2 kisiyi marke ediyordu. Sonra 1 oyuncu daha geldi, Semihte onla gitti. Baltada yardim etmek yerine onlari izliyordu. N'doyenin penalti istedigi pozisyon var, Burak gelip Semihin kademesine girdi. Balta yürüyerek izliyordu. 1.50lik Marine kafa vurdurdular. Yine 2 stoperin aldigi pozisyon hatali. Sagdan gelen ortada N'doye yine bos durumda vurdu. Yine 2 stoperin pozisyonu hatali. Üst düzey pozisyon bilgisi olmasina gerek yok, sadece adama biraz yakin oyna, boz. Onu bile yapmiyorlar. Bizim stoperler 1-2 metreden savunma yapiyor. Ondan sonra neden bu kadar pozisyon veriyoruz?

Son düzenleme:

Sadece 2 pozisyonu paylasiyorum. ilk pozisyonda adamin acisini kapatip, adama yakinlasacagi, bozacagi yerde ileri gidiyor. Orta yapilirken ve Marin kafa vururken Balta ve Marin arasindaki mesafeye dikkat. Azalmasi gerekirken artiyor. Digerinde Denayer ve Semihe 4e karsi 2 pozisyonda olmalarina ragmen, cevre kontrolünü bile orta yapildiktan sonra yapiyor. Maclarda sürekli stoperlere dikkat ediyorum. Baltanin cok daha kötü tonla hatasi var.

Daha Erkanin pozisyonunun devami var. Marin bombos. Adami alan kimse yok. Marine verseler, yüzde 90 gol.

Balta zorda kalinmadikca ilk11de oynamamali. Baltanin denge stoperiyle alakasi bile yok. Chedjou-Denayer ideal 2limiz olmali. Yoksa biz böyle cok pozisyon vermeye devam ederiz.

Balta 'yı beğenenler yokluktan beğeniyor galiba ,aynı sabriyi beğenen futbol cahilleri gibi.

Hep diyorum;
Balta ,Servet ile birlikte zamanında ne kadar kinli,hain,yeteneksiz bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Uefa 'dan elenmemiz için ve ligde rezil olmamız için her türlü gol yedirdiler.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

barlta semihten kotu su anda

bunu bir gercek olarak kenarda tutalim

Geri
Üst Alt