#22 Hakan Balta

Ya ben adamın performansına birşey demiyorum ki? Ayrıca karakterine, profesyonelliğine çok saygı duyduğum bir adam Hakan ama yaşı belli, fiziki kapasitesi belli bu adamın.. Son 2 seneye kadar sol bek oynamış bir adam bu, bence baştan stoper oynamalıydı orası ayrı mesele.. Bugün avrupada Bayern,Chelsea, Barcelona gibi takımlara karşı oynasak Hakan Balta'nın stoper oynaması mı içinizi rahat ettirir, yoksa elindeki hızlı atletik stoperlerlerin oynaması mı? Eğer Hakan yeterli diyorsak o zaman hiç Hamza'yı eleştirmeyelim bundan sonra stoper Denayer'i sağ bek oynatıyor diye..Elimizde Chedjou-Denayer gibi efsane olabilecek 2 tane stoper var, ama Hakan formda diye bu ikiliyi göremicez bir süre.. Günlük yaşamaya devam edelim o zaman
Hakan formda diye değil Sabri yetersiz diye sağ bek oynuyor şu anda ,Grosskreutza lisans cikartmis olsaydık Denayeri stoperde izlerdik ama beceremediler o isi maalesef ,ocak ayına kadar bu şekilde gideceğiz gibi duruyor Denayer hem hücumda hem savunmada enerjisi ile Sabriden çok daha etkili şu ana kadar. Semih'in kesilip Chedjou'nun monte edilmesi lazım DERHAL savunmaya

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan balta tam bi Profi resmen buz gibi paslari da sahane onun gibi pas atabilen stoper yok türkiyede bence bi kac sene daha oynar yerli maldini kendini yormadan oynuyor nerde neyapacagini biliyo ...

Dalga mi geciyorsun arkadas ne pozisyon bilgisi ne akli? Semihin pozisyon bilgisi BERBAT ötesi.

Ya arkadaş bana Semih atletik mi diyen sensin, ben de ironi yapıyorum.. Sonra da çıkıp dalga mı geçiyorsun diyorsun? Evet Semih'in pozisyon bilgisi yerlerde ama atletik değil diyorsan hiç futbol falan izleme,benden de alıntı yapma.. Adama bak ya hem atletik değil diyor, hem zekası yok diyor, peki ne özelliği var bu adamında Galatasaray ve Milli takımın vazgeçilmezi oluyor ? Hadi yetersiz dersin, beğenmiyorum dersin ama atletik bir stoper değil deme Semih için

Ya arkadaş bana Semih atletik mi diyen sensin, ben de ironi yapıyorum.. Sonra da çıkıp dalga mı geçiyorsun diyorsun? Evet Semih'in pozisyon bilgisi yerlerde ama atletik değil diyorsan hiç futbol falan izleme,benden de alıntı yapma.. Adama bak ya hem atletik değil diyor, hem zekası yok diyor, peki ne özelliği var bu adamında Galatasaray ve Milli takımın vazgeçilmezi oluyor ? Hadi yetersiz dersin, beğenmiyorum dersin ama atletik bir stoper değil deme Semih için

Pozisyon bilgisi fakirliginden mütevellit kacırdıgı adamı kovaladıgı icin atletik oldugunu düşünmek

Ismi Hakan Balta degilde; Hakani Balterrini olsa idi ve italyan olsay idi... herkez tapardi

Cok agir sacmalamissin. Bir de burada cok bilmis laflar ile yok benden alinti yapma diye falan takilman güzel olmus, devam et bu kafayla.

Semih 3 senedir yerinde sayiyor, hatta gerilemeye bile basladi. Görüyoruz ki Ujfalusi ne yüce bir lidermis, o gittiginden beri Semihin foyalari bir bir ortaya cikmaya basladi.

Mert Şahin

Bu adamın pozisyon bilgisi de yok atletik de değil. Sadece hamleli bir stoper. Rakip yanından koşarak geçse koşup yetişemez hızlı değil. Ortalama fizikli bir santrafor ile ikili mücadeleye girse yerlerde sürünüyor. Bu mu atletik stoper? Ortalama bir stoper işte. Bizim takımda anca 4. stoper olur.

Tarator'dan torpilli kardes.

Abi yemin ederim vereceksin o kadar para alacaksın Kjaer kazmasını izleteceksin bu taraftara daha iyisine para veremeyeceğini göre. Chedjou 6.5 gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, 6.5 anca bunu alırsın zaten. Denayer gibi sini bile sana yar etmezler şu futbol piyasasında (bonservisli). Hakan Balta, Semih daha neler yapmaları gerek anlamıyorum. Duvar mı bekliyoruz adam kaçırmayan ne bekliyorsak.

Cok agir sacmalamissin. Bir de burada cok bilmis laflar ile yok benden alinti yapma diye falan takilman güzel olmus, devam et bu kafayla.

Semih 3 senedir yerinde sayiyor, hatta gerilemeye bile basladi. Görüyoruz ki Ujfalusi ne yüce bir lidermis, o gittiginden beri Semihin foyalari bir bir ortaya cikmaya basladi.

sen geçeceksin bu işleri bir defa, çok bilmişlik yapıp benden alıntı yapan sensin.. Benim yaptığım yorum doğru da olsa yanlış da olsa beni ilgilendirir.. <Benim Semih'i övdüğüm falan da yok ayrıca, kaç mesajımda Chedjou-Denayer oynamalı diyen biriyim.. Önce aklın sıra kafa bulmaya çalışıyorsun sonra ben ters cevap verince sen bu kafayla devam et öyle mi? Yok öyle dünya , zaten denk geliyorum yorumlarına futboldan anladığını düşünmüyorum senin o yüzden benle hiç diyaloğa girme

sen geçeceksin bu işleri bir defa, çok bilmişlik yapıp benden alıntı yapan sensin.. Benim yaptığım yorum doğru da olsa yanlış da olsa beni ilgilendirir.. <Benim Semih'i övdüğüm falan da yok ayrıca, kaç mesajımda Chedjou-Denayer oynamalı diyen biriyim.. Önce aklın sıra kafa bulmaya çalışıyorsun sonra ben ters cevap verince sen bu kafayla devam et öyle mi? Yok öyle dünya , zaten denk geliyorum yorumlarına futboldan anladığını düşünmüyorum senin o yüzden benle hiç diyaloğa girme

Bu yazdiklarina neremle gülsem bilemedim acikcasi, ama neyse ben futboldan anlamiyorum ne de olsa. Eyvallah kardes.

Hakan'ı severim de elinde Chedjou-Denayer-Semih gibi atletik stoperler varken ancak dördüncü tercih olması lazım
Bu ne şimdi.Defans adamı ve atletiklik.O zaman Justin Carter'ı çağıralım o geçsin stopere.Boyu da uzun çok da atletik bi adam.Hadi onu geçtim atletiklikse amaç Dany hepsinden çok daha fazla atlet bi adamdı ama iyi savunma mı, değil.

Ya ben adamın performansına birşey demiyorum ki? Ayrıca karakterine, profesyonelliğine çok saygı duyduğum bir adam Hakan ama yaşı belli, fiziki kapasitesi belli bu adamın.. Son 2 seneye kadar sol bek oynamış bir adam bu, bence baştan stoper oynamalıydı orası ayrı mesele.. Bugün avrupada Bayern,Chelsea, Barcelona gibi takımlara karşı oynasak Hakan Balta'nın stoper oynaması mı içinizi rahat ettirir, yoksa elindeki hızlı atletik stoperlerlerin oynaması mı? Eğer Hakan yeterli diyorsak o zaman hiç Hamza'yı eleştirmeyelim bundan sonra stoper Denayer'i sağ bek oynatıyor diye..Elimizde Chedjou-Denayer gibi efsane olabilecek 2 tane stoper var, ama Hakan formda diye bu ikiliyi göremicez bir süre.. Günlük yaşamaya devam edelim o zaman

Stoperde yaşın çok önemi mi var.Hatta bence futbolculukta bile çok fazla yaşın önemi yok.Adam daha 31 yaşında.FM oynamıyoruz burada.30lu yaşlarından sonraki futbolcuları gönder yerine 20 yaşında oyuncu getir.Bu tamamen işte FM mantığı.Gerçek hayat bu şekilde işlemez.Çoğu büyük takımda da 35'lik stoperlik halen oynamaktadır.Ayrıca büyük maçlarda da gayet yeterli oynayabilir.Pozisyon bilgisi 1. sınıf bir adam var elinde.

Acaba kuş musun?Çok tuhaf yorumlar yapmışsın?

Geri
Üst Alt