#22 Hakan Balta

Bu ne şimdi.Defans adamı ve atletiklik.O zaman Justin Carter'ı çağıralım o geçsin stopere.Boyu da uzun çok da atletik bi adam.Hadi onu geçtim atletiklikse amaç Dany hepsinden çok daha fazla atlet bi adamdı ama iyi savunma mı, değil.

Stoperde yaşın çok önemi mi var.Hatta bence futbolculukta bile çok fazla yaşın önemi yok.Adam daha 31 yaşında.FM oynamıyoruz burada.30lu yaşlarından sonraki futbolcuları gönder yerine 20 yaşında oyuncu getir.Bu tamamen işte FM mantığı.Gerçek hayat bu şekilde işlemez.Çoğu büyük takımda da 35'lik stoperlik halen oynamaktadır.Ayrıca büyük maçlarda da gayet yeterli oynayabilir.Pozisyon bilgisi 1. sınıf bir adam var elinde.

Acaba kuş musun?Çok tuhaf yorumlar yapmışsın?

Arkadaşım anlama problemi mi var sende ? Ben nerede 30 yaşından fazla adam stoper oynayamaz demişim ? Bi de kuş musun falan bunlar ne acayip laflar ? Belki buraya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ederim bu forumu, daha düne kadar burada kimsenin beğenmediği Hakan Balta 3-5 maç iyi oynayınca mı değerli oldu ? Ben senelerdir Hakan'ı çok takdir ederim, çevremdekilere Hakan için hep stoper oynamalı sol bek olmaz diyen biriyim ama senin bana dediğin lafa bak !

Arkadaşım anlama problemi mi var sende ? Ben nerede 30 yaşından fazla adam stoper oynayamaz demişim ? Bi de kuş musun falan bunlar ne acayip laflar ? Belki buraya yeni üye oldum ama uzun süredir takip ederim bu forumu, daha düne kadar burada kimsenin beğenmediği Hakan Balta 3-5 maç iyi oynayınca mı değerli oldu ? Ben senelerdir Hakan'ı çok takdir ederim, çevremdekilere Hakan için hep stoper oynamalı sol bek olmaz diyen biriyim ama senin bana dediğin lafa bak !

Emin ol ben dün başladım Hakan iyi oyuncu diye.Yıllardır beri diyorum Hakan çok iyi oyuncu diye ama benle herkes dalga geçiyordu o zamanlar.
Ayrıca belki direk söylememişsin ama onu kastettiğin çok bariz.İlk cümlelerinde yaşı belli falan demişsin.Hakan'ı beğenmemek şu anda gerçek bir Galatasaraylının yapacağı iş değil.Ya maçları izlemiyordur ya da Fblidir.

Emin ol ben dün başladım Hakan iyi oyuncu diye.Yıllardır beri diyorum Hakan çok iyi oyuncu diye ama benle herkes dalga geçiyordu o zamanlar.
Ayrıca belki direk söylememişsin ama onu kastettiğin çok bariz.İlk cümlelerinde yaşı belli falan demişsin.Hakan'ı beğenmemek şu anda gerçek bir Galatasaraylının yapacağı iş değil.Ya maçları izlemiyordur ya da Fblidir.

Sol bekte kötü topçu evet. Liviv maçinda az sövmemiştim buna:D Mal gibi golü yedirmşti. Defanstta hantal olsada iyi yer tutuyor.

Semihin her yeri atlet oyuncu olsa nolur Mert gardaş

Son düzenleme:
Sol bekte kötü topçu evet. Liviv maçinda az sövmemiştim buna:D Mal gibi golü yedirmşti. Defanstta hantal olsada iyi yer tutuyor.

Semihin her yeri atlet oyuncu olsa nolur Mert gardaş

O sene UEFA'ya gitsek sence iyi mi olurdu kötü mü olurdu.Bence o yıl çok daha fazla rezil olabirdik UEFA'ya gitsek.Ligde daha kötü bir yerde bitirebilirdik belki de.Bizim için daha iyi oldu o sene Uefa'ya gitmemek.

Zam yapın zam!!!!!!!! 5 yıllıkda sözleşme yapmayan adam değildir!! Ne hale düşürdüler koca Galatasarayı.

İyi sövdü ilk golden sonra bilale veya semih. Hislerime tercüman oldu

Semih ile beraber oynayınca dilim varmıyor pek olumsuz birşey demeye.

Muslera'dan seken topu kendi kalesine atmasında hicbir sucu yoktur Hakan'in. O seken topta yapacagi cokta fazla birsey yoktu.
Tek ama tek sorumlu Semih tir bugun bireysel hatalarda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt