#22 Hakan Balta

Tamamen stopere çekilmesi Mancini hocamın eseri. Gerçekten tam bir görev adamı oldu gitti Balta. Helal olsun Aslan.

Muhtemelen Euro2016' ya giden en yaşlı ve tecrübeli futbolcu olacak.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Müthiş.Tebrik ediyorum valla.Bu yaşta hala kendini geliştirme derdinde.Gerçektende eskiye göre çok daha iyi duruma geldi.20 21 yaşındaki kendini futbolcu sanan şımarık veletler örnek alsın.En baştada Semih çapsızı.

ulan herif otuzundan sonra futbol oynamaya basladi emi.
ondan önce nefret ederdim ama son 1,5 yildir futbol oynamaya basladi.
nerdeydin la ?

ama kendi sucu degil biraz sanki, önceden stoper oynamasi gerekiyormus.
kesinlikle bek oyuncusu degil.

Ne geçmiş dönemde abartıldığı kadar kötüydü, ne de şuan abartıldığı kadar iyi.

CRS_TQkWEAAfwVh.jpg

Sözleşmeyi uzatsınlar hiç bir itirazım yok ama zaten EUR/USD kazanan ve sözleşme bitiminde 35 yaşında olacak bir adama niye zam yapılıyor anlamak mümkün değil.

Bülent Korkmaz gibi 30 yaşından sonra açılmaya başladı. Bence en az 3 sene üst seviye oynar. Stoperlerin çok koşmasına gerek yok.

Hakan; hem tekniği,hem futbol aklı ve tecrübesiyle 36'ya kadar götürür.

Ya bu Hakanın ben daha güldüğünü görmedim ya. Gören var mı ?

CRX9LcPVAAAfSvd.jpg

o kadar geriye gittikki pamuk seker sertligindeki defans oyuncumuz en iyimiz oldugu gerceginin uzerinden atlamaya devam mi edecegiz

keske biraz daha süratli bir futbolcu olsaydi cok rahat daha bir kac yil oynardi. zaten bu tempo ile yillarca bek oynamasi sacmaydi. stoper olarak kendini buldu ama bunu yillar önce yapabilseydi kesinlike ikinci bir bülent korkmaz olabilirdi.

o kadar geriye gittikki pamuk seker sertligindeki defans oyuncumuz en iyimiz oldugu gerceginin uzerinden atlamaya devam mi edecegiz

bız hakan balta Puyol falan demıyoruz zaten.. ama Şu adamda ki Pozısyon bılgısı Türkıyede hiçbir Oyuncuda yok.. nerde duracagını o kadar iyi bılıyor ki , sert olmasa bıle açığını bir şekılde kapatıyor dogru pozısyon alarak.. ve bu adam suanda 33 yasında.. Semih Kaya 24 yaşında.. bu adamı eleştırecegınıze Semihi eleştırın.. semıhe laf söyleyen yok.. semih bildiğin LEŞ !

bız hakan balta Puyol falan demıyoruz zaten.. ama Şu adamda ki Pozısyon bılgısı Türkıyede hiçbir Oyuncuda yok.. nerde duracagını o kadar iyi bılıyor ki , sert olmasa bıle açığını bir şekılde kapatıyor dogru pozısyon alarak.. ve bu adam suanda 33 yasında.. Semih Kaya 24 yaşında.. bu adamı eleştırecegınıze Semihi eleştırın.. semıhe laf söyleyen yok.. semih bildiğin LEŞ !
catar kardes gelip gidip bana catiyon ha

semihi cok elestiriyorum alakasiz seyler yazmayalim

32 yasinda defansi ogrendigine gore semihin onunde 8 sene var senin mantiginla yolumuzu bulmaya calisirsak

catar kardes gelip gidip bana catiyon ha

semihi cok elestiriyorum alakasiz seyler yazmayalim

32 yasinda defansi ogrendigine gore semihin onunde 8 sene var senin mantiginla yolumuzu bulmaya calisirsak

Hakan Balta Stoper Değil ki.. Asıl Mevkisi Solbek Adamın.. son 3 yıldır Stoper oynamaya başladı .. Yıllardır Solbek oynuyor.. son 3 yıldır Stoper oynamaya basladı.. mecburıyetten.. ve butun Stoperlerden daha ıyı oynuyor suanda solbek olmasına Ragmen !! bıraz saygınız olsun böyle Futbolculara.. Adam Tam bir Profesyonel .. sen galıba Hakan Baltayı Stoper zannettın.. :asd22::asd22:

Geri
Üst Alt