Furkan Basrık
Parçalı Üye
- 11 Mart 2012
- 4.295
- 5
- 858
Galatasaray'da 11 kupa kazanmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:asd22:Hakan Balta Stoper Değil ki.. Asıl Mevkisi Solbek Adamın.. son 3 yıldır Stoper oynamaya başladı .. Yıllardır Solbek oynuyor.. son 3 yıldır Stoper oynamaya basladı.. mecburıyetten.. ve butun Stoperlerden daha ıyı oynuyor suanda solbek olmasına Ragmen !! bıraz saygınız olsun böyle Futbolculara.. Adam Tam bir Profesyonel .. sen galıba Hakan Baltayı Stoper zannettın.. :asd22::asd22:
Semih kaç senedir oynuyo ve en ufak bir gelişme yok bu konuda nerde durucağını bilmiyo şapşik hareketleri var Semihin.. tam tabiriyle Saatli bombamız direk b takımı intere gitmeli Melocuğun yanınabız hakan balta Puyol falan demıyoruz zaten.. ama Şu adamda ki Pozısyon bılgısı Türkıyede hiçbir Oyuncuda yok.. nerde duracagını o kadar iyi bılıyor ki , sert olmasa bıle açığını bir şekılde kapatıyor dogru pozısyon alarak.. ve bu adam suanda 33 yasında.. Semih Kaya 24 yaşında.. bu adamı eleştırecegınıze Semihi eleştırın.. semıhe laf söyleyen yok.. semih bildiğin LEŞ !
hiç bir zaman sevemedim Sütoğlan Semihi çok hata yapıyo.Şu konuda mal semihin adını anmayın kendini futbolcu sanıcak torpili olmasa şuan amatör ligde yedek bile zor olur.
hiç bir zaman sevemedim Sütoğlan Semihi çok hata yapıyo.
Hakan futbola forvet başladı sonra stopere geçti, en son sol beke devsirildi Ümit gardasHakan Balta Stoper Değil ki.. Asıl Mevkisi Solbek Adamın.. son 3 yıldır Stoper oynamaya başladı .. Yıllardır Solbek oynuyor.. son 3 yıldır Stoper oynamaya basladı.. mecburıyetten.. ve butun Stoperlerden daha ıyı oynuyor suanda solbek olmasına Ragmen !! bıraz saygınız olsun böyle Futbolculara.. Adam Tam bir Profesyonel .. sen galıba Hakan Baltayı Stoper zannettın.. :asd22::asd22:
Has Galatasaraylı Semih efendi yapmaz!Bence hata değil bile bile yapıyo iddaa mı oynuyo yoksa fb ye mi çalışıyo çözemedim.
Has Galatasaraylı Semih efendi yapmaz!
valla yüzyılın fiyaskosu olur öyle birşeye cesaret edemez sanmıyorum kendisi de bi problem var sakarlık gibi... Yasin de aynısıŞüphelerim var![]()
valla yüzyılın fiyaskosu olur öyle birşeye cesaret edemez sanmıyorum kendisi de bi problem var sakarlık gibi... Yasin de aynısı
Evet şımardı galiba hiç öyle bir karakter gibi gözükmüyodu ama saldı kendini Sinan gümüş yeni umudumuz Bruma kalmalıydı bence Amrabat bile kalmalıydıYasin geçen yıl iyidi bu yıl biraz havaya girmiş yerine oyuncu alınmadı + bruma gönderildi rahat battı galiba şuan bruma olsaydı yasin bu kadar şımarmazdı aynı şey burak içinde geçerli alternatifsiz oyuncular çok çabuk şımarıyo bizde tabi türkler için geçerli.
Evet şımardı galiba hiç öyle bir karakter gibi gözükmüyodu ama saldı kendini Sinan gümüş yeni umudumuz Bruma kalmalıydı bence Amrabat bile kalmalıydı
Hamzanın limiti inanılmaz istediğini yapsın gönderilmicek gibi bide kötü kötü oynayıp kazanıyoruz.bu adamdan kurtulmak için yıpratıcı sonuçlar lazım ona da gönlümüz el vermiyo..Aynen takımda kanat yok ikisinden biri kalmalıydı.Hamza varken sinandan pek bişey bekleme jose 33 yaşında bilalin arkasında bekliyo , sinanda 33 yaşında umutun arkasında beklemeye devam eder.
Hamzanın limiti inanılmaz istediğini yapsın gönderilmicek gibi bide kötü kötü oynayıp kazanıyoruz.bu adamdan kurtulmak için yıpratıcı sonuçlar lazım ona da gönlümüz el vermiyo..
Hamzanın limiti inanılmaz istediğini yapsın gönderilmicek gibi bide kötü kötü oynayıp kazanıyoruz.bu adamdan kurtulmak için yıpratıcı sonuçlar lazım ona da gönlümüz el vermiyo..
:asd22:
Bu yönetimle o da zor gerçekten bir umutsuzluktur gidiyor daha iyisi mevcut (Bielsa,Lucescu) ama bunları düşünücek yönetim yokturkurtulsan ne olacak, daha iyisi mi gelecek ?