#22 Hakan Balta

Daha önce de dediğimiz gibi abartıldığı kadar iyi değil ve kafa toplarında çok kötü durumda.

tapatalk

Biraz dinlendirilmeli. Denayer'i stopere çekmek lazım. Adamı birde gerçek mevkisinde izleyelim.

Büyük ihtimallle yaptırdığı penaltıdan dolayı olumsuz tepki var ama ben hayatımda bu kadaar komik bir hakem görmedim.Penaltı pozisyonunu basket hakemleri bile faul çalmaz bupenaltı çaldı.

hakem ve penalti sorun degil o her zaman olabilecek bir durum.
ama hakan balta GSin stoperi olamaz, senelerdir diyorum GSin icin yetersiz bir oyuncu hele ilk 11 oyuncusu hic degil !!!

Chedjou'yla birlikte oynadığı zaman birbirlerini tamamlıyolardı.Semih gibi rezil bi stoper olunca açıklarını da kapatamadığından dolayı yaptığı hatalar çok sırıttı.Ched ile oynadığı zaman yine iyi ikili olurlar da Galatasaray'ın ilk 11 futbolcusu olmamalı önümüzdeki senelerde.Yedekten gelerek tecrübesiyle oynayabilir stoper mevkiisinde.

Dün yine acıyarak izledim kendisini.

Hala savunanlar var. Biz boşuna kıçımızı yırtıyoruz.
Daha ilk yarıda yedirecekdi golü...Penaltıda net penaltı..

Allah rızası için gönderilmeli. Yani bir adamın kötü olması için net hatalar, görünen hatalar yapmasına gerek yok. Takım olarak kötü defans yapıyorsak- takımın boyunu ayarlayamıyorsak bunda ileri uç oyuncuların yetersizliği kadar Balta gibi aşırı ağır oyuncularında katkısı var. Bizim denayer hariç tüm stoperleri at çöpe...

Hataları var hemde öyle böyle değil ama yokluktan tek denge sağlayan stoper kadroda.
Lider özelikle + asker stoper denklemi stoper tandemi. Vasat hakan evet ama yok ki arkadaş başka lider özeliklerine biraz benzeyen stoper kadroda :(

Bu maçta çok kötüydü ama yine de yanındaki stoperimsiden daha iyi bir stoper olduğu bir gerçek.

yediğin calım hakkaten cok iyiydi yürekli terbiyeli cesur insan zaten biz sol bek stoper falan aramıyoruz adam gibi adam arıyoruz bir koşamıyosun ya sorun yok önemli değil teşekkürler

Geri
Üst Alt