#22 Hakan Balta

Sözleşme uzatılması açıktan hata. Kafa topuna çıkamayan stoper mi olur lan?

dün uygulamaya çalıştığı ofsayt taktikleri ve hücuma çıkışlarda rakiplerinin üzerinden aşırarak atmaya çalıştığı çalımlar çok değişik bir kafada sahaya çıktığının ispatı idi

Gol yemeden önce saçma sapan bir faul yaptı sonrasında golü yedik. Taç çizgisinde faul yapılır mı lan karşısında da Jpk vardı.

Seneye de bunun banko stoper oldugu bir takim olursak bos bosuna oynuyoruz demektir.

takımda o kadar leş oyuncu var ki hakana sıra gelimiyor.
seneye yedek olabilir ama ilk 11 asla olmamalı.

Defansımızin mihenk taşı, şu an milli takımım en iyi Stoper seçimi. Ispanya' ya karşı Emre ile birlikte stoperde verdikleri kaliteli mücadeleyi unutamam.

Denayer ile birlikte gelecek sezon stoperlerimiz olarak kalmalilar. Denayer kiralik veya değil mutlaka tekrar alinmali.

Gurbetcilobi simdi de Ömer Toprak kazmasini
Bize kakalatmaya uğrasacaktir.
Takimi Leverkusen 3-0 önde iken 2. Yarı oyuna girip takiminin 4-3 yenilmesini saglayan bir Stoper.

Defansımızin mihenk taşı, şu an milli takımım en iyi Stoper seçimi. Ispanya' ya karşı Emre ile birlikte stoperde verdikleri kaliteli mücadeleyi unutamam.

Denayer ile birlikte gelecek sezon stoperlerimiz olarak kalmalilar. Denayer kiralik veya değil mutlaka tekrar alinmali.

Gurbetcilobi simdi de Ömer Toprak kazmasini
Bize kakalatmaya uğrasacaktir.
Takimi Leverkusen 3-0 önde iken 2. Yarı oyuna girip takiminin 4-3 yenilmesini saglayan bir Stoper.
Hakan Baltada da alamancı hatırlatırım. :D

Ama toprak konusunda haklısın lesh bir stopper benim gözümde, hayret ediyorum nasıl oynuyor kaç yıldır bundesligada toprağın forvet versiyonu da Mevlüt kazmasi var .

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Hakan Baltada da alamancı hatırlatırım. :D

Ama toprak konusunda haklısın lesh bir stopper benim gözümde, hayret ediyorum nasıl oynuyor kaç yıldır bundesligada toprağın forvet versiyonu da Mevlüt kazmasi var .

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Toprak bu sene çok iyidi leverkusenda eskisine göre

Böyle tek maçlarda üzerine düşeni yapar ve iyi oynar ama 40-50 maçlık sezonda ilk 11 oyuncusu olmamalı artık. Tempoyu kaldıramadığı maçlarda çok hata yapabiliyor.

Geri
Üst Alt