#22 Hakan Balta

Adam sabri SelcuK ve chedjounun yuzunden sahada ölecek

sigarayı acilen bırakmalısın. stoperi de tabi. ama semihten chedjoudan kötü müsün bilemedim

chedin yanına pepeyi koysanız sergio ramosu koysanız göze çöp gelir.illk chedden kurtulmalı.ayrıca bu adam stoper degil devşirme..aslında yaşı da itibariyle yedek kalmalı..

rezil herif golde yine müdahale yapamıyor 2. müdahaleside yetersiz kalıyor hayatımda bu kadar çöp bu kadar aciz bu kadar ahlaksız bir adam görmedim.

Ikinci yarida bir pozisyon vardi, resmen Nakoulma'ya "gel gel beni gec" dedi. Nakoulma da bir vücut hareketi ile bunu knockout birakti.

Ikinci yarida bir pozisyon vardi, resmen Nakoulma'ya "gel gel beni gec" dedi. Nakoulma da bir vücut hareketi ile bunu knockout birakti.
O pozisyonda rip balta dedim. Tolga girdi kademeye son anda iyiki.

Bizim takımda ama tek bir stoper yok ve kalmadı. Sakat olanlarda dahil. Hiç birisi büyük takım stoperi olamaz
Koray belki ilerde olabilir gelişir ise bilemem.

O pozisyonda rip balta dedim. Tolga girdi kademeye son anda iyiki.

Bizim takımda ama tek bir stoper yok ve kalmadı. Sakat olanlarda dahil. Hiç birisi büyük takım stoperi olamaz
Koray belki ilerde olabilir gelişir ise bilemem.

Gittik zirt pirt sakatlanan yetersiz herife milyonlari savurduk. O paralara tas gibi stoper alirdik.

Stoperlerden cok cekeriz bu sene yine. Koray iyilesirse bence Riekerink onu kullanir.

Hani bizim yuz milyon tane defansimiz vardi takviye gereksizdi.
Takima baksana
Gecen defnettigimiz semih
Sezonu kapatan koray.
50 yasinda sigara icmekten gotu kaldiramayan balta (ha milli maclarin vazgecilmeziydi pardon)
Neyin kafasini yasadigini asla cozemedigim salih
Cam adam serdar
Ve yine su an iclerinde en duzgunu chedjou ki oma da telefonumu bile emanet etmem yani defansi verdik bazen beyni frekans kaybi falan yasayip triplere giriyor, beli sakatlanir 3-4 mac kacirir o da.

Su sartlar altinda nasil yeterli goruldu hayret ediyorum cok net iyi adamlar vardi.
Ya ben buna cildiriyorum iste elinde imkan var para sacabiliyorsun cok komik rakamlara giden bonservisi elinde adamlari da goruyoruz eksigin belli iken niye fantaziler dunyasinda yasiyoruz bilemiyorum altan bilemiyorum

Geri
Üst Alt