#22 Hakan Balta

Selçuk doğru paylaşım yapmış orda ama yanlış duruyor. Arkasındaki bjk lı yi tutmakta kendisi ama arkasında veya yanında olmalı.

Balta ve chedjou rezalet ötesi ikiside mal mal birbirini tutmuş sanki.
Iste ikisini birbirini tutuyor, bende bundan bahsediyorum. Bunu calismiyorlar mi? Iste ben bu pasifsizlitken bahsediyorum mac bitisinden beri. Hepsi 0-2 sonrasi rahat rahat takildi mac bitti diye.

Golü izle, Selcuk daha vahim durumda. Takip etmiyor, o iki oyuncu yanindan geciyor, Selcuk geri geri kosuyor takip edecegine.

Chedjou bile iki golde benim hatam demiyor mu? Balta ile alakası nedir? Fotoğrafla anlaşılmaz orada ne olduğu. Hakan hata yapmış mı akan oyunda bakmak lazım ama Chedjou hatayı kabul ettiğine göre Hakan'a yüklenecek birşey yok demektir.

Iste ikisini birbirini tutuyor, bende bundan bahsediyorum. Bunu calismiyorlar mi? Iste ben bu pasifsizlitken bahsediyorum mac bitisinden beri. Hepsi 0-2 sonrasi rahat rahat takildi mac bitti diye.

Golü izle, Selcuk daha vahim durumda. Takip etmiyor, o iki oyuncu yanindan geciyor, Selcuk geri geri kosuyor takip edecegine.
Selçuk savunma yapmasını beceremiyor zaten de bu pozisyonda Selçuk tuttuğu adamı bırakıp önünde geçen iki adamın peşinden gidecek yetenek yok. Ama hem balta hemde chedjou o öne fırlayan ikiliyi tutmalıydı. Takım adam adama markaj yapmış bir stoperlerimiz tek başlarına alan savunması yapalım demiş resmen. Rezalet bir taktik hatası herşeyden önce. Ya alanı savunursun takım haliyle ki bunu yapan bilecek seviyede oyuncularımız yok. Yada adam adama savunma yapacaksın işte. Karma karışık olunca böyle göt olursun işte maalesef. Bu duran topta hata ilk olarak hocada bulurum sonra stoperlerde.

Hakan Balta'nın oğlu Çağrı, Galatasaray altyapısında oynayacak.

14519904_10154119454311843_5771174662163048372_n.jpg

Insallah babasi gibi ahlakli, isine odakli ve daima kendisini gelistiren birisi olur.

Yetenekli ise eyvallah ama sirf torpil sayesinde alindiysa yaziklar olsun bu düzene.

adam arkasına bomboş bekliyo bu seyrediyor yine.Allah kahretsin böyle adamı.

balta sabri bastonla gezmeye baslayana kadar oynayacaklar heralde.

Geri
Üst Alt