#22 Hakan Balta

Bizim beynimiz var Sabri bey sizde beyni yok o ne olacak

Chedjou denen futbol fakiri ancak sizin gibiler tarafından savunulur zaten

Bravo

Adam onca hata yaptığı onca gol yedirdi ama durmak yok chedjouyu savunmaya devam

Kafa yok derken ben ayak parmaklarını kastetmiştim zaten, düzeltip bana geri satman çok akıllıca.

Ched mevzusuna gelince bizim takım chedin oynamadığı maçlarda gol yemiyorda haberimiz mi yok?Kalkıp o zaman hakana semihe sardığını hiç görmedik evlatcı şükrü bey.

Kafa yok derken ben ayak parmaklarını kastetmiştim zaten, düzeltip bana geri satman çok akıllıca.

Ched mevzusuna gelince bizim takım chedin oynamadığı maçlarda gol yemiyorda haberimiz mi yok?Kalkıp o zaman hakana semihe sardığını hiç görmedik evlatcı şükrü bey.

Semih ve Hakan mükemmel olduğunu hiç bir zaman demedim

Ama ikisi Chedjou kadar hata yapmıyorlar

Chedjou hata yaptığında da Semih'e veya başka birisine sallamak saçmalıktır

Semih ve Hakan mükemmel olduğunu hiç bir zaman demedim

Ama ikisi Chedjou kadar hata yapmıyorlar

Şükrü bey tenis maçı seyretmek yerine galatasaray maçlarını seyrediyor olsaydınız sizinle tartışmayı düşünebilirdim ancak bu son yorumunuzdan futbol topunun şekli hakkında bile fikir sahibi olmadığınızı anlıyorum.

İyi akşamlar.

Şükrü bey tenis maçı seyretmek yerine galatasaray maçlarını seyrediyor olsaydınız sizinle tartışmayı düşünebilirdim ancak bu son yorumunuzdan futbol topunun şekli hakkında bile fikir sahibi olmadığınızı anlıyorum.

İyi akşamlar.

Gerçekleri her zamanki gibi yüzünüze vurduğum için susma hakkını kullanıyorsunuz

Size de iyi akşamlar

ikili mücadelesi varmiydi acaba bugün ?

ben onun ikili mücadeleye falan girdiğini görmedim önündeki 1.60 lık adam kafa topu alır her topu indirir ona bile bakar.Sahada yaptığı tek üzerine gelen topa dan dun vurmak bazı spikerlerde bunu çok soğuk kanlı hareket olarak nitelendiriyorlar maçı anlatırken.

Bu adamların hangi bağlantılar ve kirli ilişkiler içerisinde galatasarayın parasını nasıl sömürdükleri ortada.

Bugün varlık göstermedi pek zaten gösterilecek pozisyonda yoktu da ama penaltı penaltı mıydı ben orada kaldım?Bazıları değil dioyr bazıları penaltı benim de çok arada kaldığım pozisyon.Fb'ye BJK aleyhine olsa çalınmazdı bu da bu sene hakemler takdir haklarını hep rakipten yana kullanıyor.

sol ayaklı bi stoper alıp baltayı kulübeye yollarsak başarılı bi iş yapmış oluruz.Ched semih gereksizlerinede yol vermiş oluruz. Kısa vadede Serdar Balta uzun vadede sol ayaklı stoper ve serdar taş gibi olurlar

Yine iyi yirtti. KIMSE konusmuyor bile.

Saka gibi, adam hic bir macta ceza sahasina kesilen toplarda müdahale de bulunmuyor, ama gel gör ki tartisilmiyor bile :D

Geri
Üst Alt