- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
daha bir sene dahamı sözleşmesi var bunun bununla 35 yaşına kadar sözleşme yapan yönetimin allah bin belasını versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu ahmetten iyi görenler tam bir futbol fakiridir net.Bu adam sahada yok ahmet yine topun olduğu yerde evet bugün hata yaptı ama adam yine topun olduğu yerde bunun gibi kaçak göçek takılmıyor sahada takım oyununa katkısı var.
Çalık ne yaptı Allah aşkına.Şu maçta forumdan 2 tane uzun boylu adam koysak stopere yine iş düşmezdi fazla.Adamlar sanki hepi topu 2-3 kere sahayı geçtiler onlarda ad gol atıp gittiler. OFK top mu oynadı sanki bizim maçlarda da stoperlere iş düşecekti. OFK maçında ihiyacımız olan adam kesinlikle Balta veya benzeri bir stoperdi. Son yıllarda Türkiye'ye ayağı bu kadar düzgün arkadan iyi oyun kurabilen başka stoper gelmedi. Defans konusuna bir şey diyemem mükemmel bir savunmacı değil ama berbat birisi de değil. Sırf 2 idmanda nefesi kesildi diye kadro dışı kalmasın saçmalıktan başka bir şey değil.
hakan balta oyunmu kuruyormuşonu sol bekteykende bilirim stopere geçtiğindede ben hiç oyun kurduğunu falan görmedim sen kimi seyrediyosun acaba hakan balta diye çok merak ettim.Adam savunmada varmı yokmu belli değil herşeyden önce çok soft softluğuda güçsüzlüğünden kaynaklanıyor zaten bunuda defalarca yazdık.Hakan baltanın aldığı paranın 10 da birine onun yaptığı işi yapacak çok adam var.
Ahmet çalık meselesine gelirsek hakana sabriye yıllarca tahammül gösteren insanlar ahmet çalığada gösterecek kardeşim en kötü hakan balta kadar oynar ne kaybedicez ki yani sanki elimizde sergio ramos varda biz ahmet çalığı oynatıyoruz yaşı genç takıma adaptasyon süreci içerisinde adam bırakın bi rahat 10 maça çıksın yahu.
Kardesim bir defans oyuncusunun ilk ozelligi agresifligi ve mucadelesidir bos alanda herkes oyun kurar ama ilk beklenti bu degildir bunu ekstra olarak beklersin.Ayrica oyun kurdugunu falanda cok gormedim ben yani o ozelligi bile tartisilir duzeyde ama dedigim gibi sen rakibini kacir elini kolunu salllaya sallaya tehlikeli bolgeye gelmesine izin ver ilk toplara mudahale etme her topu rakibin almasini izle bunlar gunumuz futbolunda kabul edilecek seyler degil zaten galatasaray kalibresinde bir oyuncu degil cogu oyuncu gibi ve bu ve benzeri adamlarla sahaya ciktigin icin avrupada hicbir sey yapamiyorsun sonuclar ortada bir defans oyuncusunun temel ozelligi oyun kurmak degil agresif ve mucadeleci olusudur zaten 34 yasinda olup gunde 1 paket sigara icen adamdan bir beklentiniz varsa ulke futbolunun neden sktr boktan bir yerde olsunu cokta uc noktalarda aramaya gerek yokSoftluğuna bi şey diyemem ama oyun kurmasına laf yapılmaz. Ayağı çok düzgün bi adam. 2 sene önce defanstan Umut'a al da at pasını çoğu topçu atamaz.Çoğu atağa Hakan ile kalkıyorduk oynuyorken.