#22 Hakan Balta

tesislere bile almayin su elemani artik

[FONT=&quot]Andreas Fleurquin‏ @Fleurquin10 6 EylDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]Mancini 9 Milyon Euro, Sneijder 4.5 Milyon Euro alacağını bıraktı gitti. Bir sen 1.25 Milyon Euro'ya kıyamadın Hakan Balta.
[/FONT]

Son düzenleme:
Evladımız ya,antrenman bile yaptırmayın böylelerine çürüyüp gitsin Semih gibi adamlar zor çıkar Türk futbolunda

Bu dönemki tutumuyla çok üzdü. İyi hatırlanması için ayrılması gerekiyordu.

tesislere bile almayin su elemani artik

[FONT="][URL="https://twitter.com/Fleurquin10"]Andreas Fleurquin‏ @Fleurquin10[/URL] 6 EylDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]Mancini 9 Milyon Euro, Sneijder 4.5 Milyon Euro alacağını bıraktı gitti. Bir sen 1.25 Milyon Euro'ya kıyamadın Hakan Balta.
[/FONT]

Sneijder alacağını bırakmadı. Sözleşmesiyle bonservisini aldı. Mancini ise adamlık yapıp 9m dan vazgeçti direkt.

Adamı kovdu dursun ne demek bonservisini aldı istese çatır çatır parasını alıp giderdi

Dursunun dediğine göre 6 ay önceden anlaşılmış yolların ayrılacağı. Sneijder yan çizdiğini düşünüyorum. Taraftarada oynadı ama yetmedi. Çatır çatır parasını alır diye birşey yok. Ya parasını alıp takımda kalıcaktı. Yada parasını bırakıp gidicekti. Gitmeside iyi oldu göbekli 33 lüye 5.5 veremeyiz aynı konuları tartışmaktan bıktım.

Dursunun dediğine göre 6 ay önceden anlaşılmış yolların ayrılacağı. Sneijder yan çizdiğini düşünüyorum. Taraftarada oynadı ama yetmedi. Çatır çatır parasını alır diye birşey yok. Ya parasını alıp takımda kalıcaktı. Yada parasını bırakıp gidicekti. Gitmeside iyi oldu göbekli 33 lüye 5.5 veremeyiz aynı konuları tartışmaktan bıktım.

Dursunun lafına inanan biriyle tartışmam zaten bende iyi geceler

Dursunun lafına inanan biriyle tartışmam zaten bende iyi geceler

5 yılın 3 yılını boş geçirmiş. Takımda kutuplaşmaya sebep olmuş. Bile bile deplasmanlardan kaçmış bir futbolcuya inanıyorsun. :confused: Hayır sneijder nası beyninizi yıkadı sizin anlamıyorum. Dursun böyle bi konuda yalan söylicek durumda değil. Sneijder ile yollarımız ayırma kararı aldık ve ayrıldık diyebilirdi.

bi git be adam yeter artık yıllarca milyon eurolar götürdün yetmedi mi! git artık vaden doldu sövülmemek için teklifleri kabul et be. adam diyordular bi de sana!

Malesef Hakanda paragoz cikti. Bonservisini alip gitmek varken daha fazla para kazanmak icin direniyorsun.. Yaziklar olsun sana!

Sevilen ve saygı duyulan biriydi, artık gözümde değeri Aydın Yılmaz kadar.

Adam falan değildir yeniçerinin tillahı karpaty maçındaki hatası hala aklımda her futbolcu hata yapar ama balta o gün bilerk yaptı

1.25 mio euro mu ne alıyor onu alıp sezon sonu futbolu bırakmayı planlıyor demekki hiç anadolu macerasına girmek istememiş olmalı. yakışmadı ama empati yaparsak durum bu.

Geri
Üst Alt