Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen çok akıllısın heralde taraftara salak diyorsun milli takıma gösterdiği özenin yarısını bize göstersin bi zahmet ne oynadı bizde şimdiye kadarben bu taraftarın salaklığına katlanamıyorum artık yeminle bıktım usandım!
Adamın bileği döndü BİLEĞİ DÖNDÜ !!!!
Nerde vasat topçu var ilah ediyorlar nerede kaliteli adam var yerin dibine sokuyorlar
al 11 tane çok sevdiğin karakterli topçunun pragda içinden geçtiler!!!!
vallah keşke sevmeseydim şu kulubu ya
şu adamlarla aynı takımı tutmak çok yoruyor
Chelsea opsiyonu zorunlu açıklamıştı
Ha tutmak istemezsek bir yolunu buluruz ama opsiyon zorunludur yani
zorunlu degil
Hakim Ziyech has completed a season-long loan to Galatasaray, with an obligation to make that move permanent.
Uğraşma renktaş boşver 10 maçta bir asist yapar yatar ama eleştirmicen süperstar yatmaya gelen adamlardan gına geldi artıkSakat sakat oraya gitmese belki suan iyi performanslar ile taraftarla sorununu ortaliktan kaldirmis olacakti. Görende maasini milli takimindan aliyorda, ondan bizde sakatim Süper Kupa'da oynayamam deyip Milli takima gitmisti...
Opsiyon devreye girdiği an 2.850 oluyor maaşı. Zorunlu olsa bile sonrasında elden çıkarması zor bir kontrat değil. Zaten kendisinin de Arabistan beklentisi var gibi.Chelsea opsiyonu zorunlu açıklamıştı
Ha tutmak istemezsek bir yolunu buluruz ama opsiyon zorunludur yani